DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 27. szombat

Egyéb hírek

A Fuvarozó nyerte az Arany Pedál-díjat

Az A38 Hajó Kiállítóterében tartott díjkiosztóval hivatalosan is lezárult az ISDC, vagyis az autós szakmák első hazai közlekedésbiztonsági versenye. A dobogó legfelső fokára a Fuvarozó állhatott fel.

részletek

Jön a 2015-ös modifikáció rFactor2-re

Az F1-es istállók sorra rántják le a leplet idei versenygépükről, amelyet az F1RFT Modding Team vezetője, Maglódi Imre már nagyon várt, hiszen hamarosan nekilát a rFactor2 2015-ös modifikációjához.

részletek

LeonST Cupra - A mindennapok sportautója

A Seat a vezetés és a teljesítmény dinamikus élvezetének tökéletes autóját mutatja be: az új Leon ST CUPRA egyedülálló módon ötvözi a csúcsszínvonalú menetteljesítményeket az egyéni stílussal.

részletek

Ezt nézzétek meg nevetés nélkül!

Az érthetetlen szerkezet természetesen Oroszországból származik, a készítőjének lelkivilágát meg sem próbáljuk megérteni, mindenesetre érdekes videó készült a két Passatból összeeszkábált autóról.

részletek

Az Extreme szereplői a német Eurospeedwayen

HTCC Extreme! Irány a németországi Lausitzring! - A triovál pálya belső felén kialakított road nyomvonalon a DTM már évek óta megy. Ezúttal a VSR Extreme mezőnyén volt a sor.

részletek

Pilótabarátnők: Andrea Campillo, Perez párja

Szerdán mutatták be Mexikóvárosban a Force India idei festését, ennek alkalmából most Sergio Perez versenyautója után a pilóta barátnőjével is ismerkedjünk meg közelebbről.

részletek

Az új Skoda Fabia Combi

A Skoda Fabia Combi harmadik generációja ismét mércéül szolgálhat a térkínálat terén. Ugyancsak újszerű jóval kifejezőbb és érzelmekben gazdagabb formavilága...

részletek

Szeretnél egy Porsche 911-est – hát pedálozz!

Nem lőjük le előre a poént, nézd végig a videót, és meg tudod, miről van szó. Ajánljuk Fernando Alonso figyelmébe, ha már a Le Mans-i porschés és a kerékpáros tervei is meghiúsultak.

részletek

A kapu vagy az autó – ki nyer?

Az alábbi bizarr esetet egy biztonsági kamera felvétele rögzítette éjszaka. A nagy kérdés, hogy a végén ki nyer: a kapu vagy az autó? Kérjük a téteket megtenni.

részletek

A világ legszerencsésebb balesete

Megtaláltuk a videót, aminek láttán alighanem mindenki átértékeli a szerencse fogalmát. Hihetetlen, hogy hogy megúszta ezt az elképesztően nagy balesetet felelőtlen okozója.

részletek

Tanulj driftelni a legjobbaktól!

A KDF (Keep Drfiting Fun) YouTube csatornáján osztotta meg legújabb, majdnem fél órás videóját. A látványos felvételekkel tele vágott kisfilmben a drift legnagyobbjai mesélnek a sport szépségéről.

részletek

Íme, a világ legerősebb C7 Z06-osa

Futópadon próbálták ki a C7 Chevrolet Corvette Z06-os modelljét, jelenleg ez az RML által épített 743 lóerős C7 Z06 a világ legerősebb Chevrolet Corvette-je ...

részletek