DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 17. hétfő

Egyéb hírek

Traktorkuplung egy Ferrariban?

Enzo Ferrari úttörő volt az olasz, sőt a világ sportkocsigyártásának területén, de fél évszázada akadt egy pionír, aki a legenda szerint beszólt a Commendatorénak - így született meg a Lamborghini.

részletek

Por se lett a Lamborghiniből

2014. szeptember 5-én az M7- es autópályán Sávoly irányába közlekedett egy cseh rendszámú Lamborghini Huracan, amely 336 kilométer/órás sebességnél balesetezett, majd porrá égett.

részletek

A legvagányabb bevásárlókocsi!

Az OMM4x4 lengyel tervezőcsapat Robert Boruszak vezetésével maradandót alkotott. A Rubicomm egy igazi monstrum, amely okkal pályázhatna a terepjárók királya címre.

részletek

„Itt maradsz, vagy Elvis Presley?”

Elvis Presley! Íme, a „Király” egyik legkisebb rajongója és imitátora. Kisgyerekes apukák tekintsék programajánlónak – így kösd le a kölyök figyelmét utazás közben!

részletek

Motort motorból – Ez valami brutális

Hol volt, hol nem volt, egyszer volt egy ember, aki kitalálta, hogy beletesz egy V12-es Lamborghini-motort a motorjába. Vagy inkább épít egy motort az erőforrás köré. A végeredmény egészen durva lett.

részletek

„Hova lett alólam a bicikli?”

Az alábbi videón látható thaiföldi kisasszony mostantól kétszer ünnepelheti születésnapját: a zebrán érkező autó oly tökéletesen ütötte ki alóla a kerékpárt, hogy még a harisnyájának sem esett baja.

részletek

Márciusban debütál az új McLaren P1 GTR

Egy újabb előzetes látott napvilágot a McLaren legújabb csúcsmodelljéről, melyet a március első felében rendezett Geneva International Motor Show-n mutat majd be a brit gyártó.

részletek

Kilencven felett, észre sem veszed...

Az alábbi videó főszereplője egy 94 esztendős sofőr, aki megpróbálta lemosni az autóját, ám ehelyett alaposan összetörte azt – és csak a szerencsének köszönhető, hogy mások nem jutottak erre a sorsra.

részletek

Leszorításból jeles

A hátulról a kelleténél talán gyorsabban érkező SUV és a figyelmetlenül sávot váltó teherautó vezetője sem volt teljesen ártatlan az alábbi esetnél – a tanulság: kicsit figyeljünk jobban egymásra.

részletek

Amerikában jön a legsportosabb Mustang

Az aerodinamika és futómű módosításainak eredményeképpen az új Shelby® GT350R Mustang minden korábbi országúti Mustang-változatnál jobban teljesít a versenypályán...

részletek

Minőségi tartalommal bővül a Forza Motorsport

A száguldás szerelmeseinek körében valószínűleg nem kell bemutatnunk a konzol piacon (Xbox) hódító sorozatot. 10 év telt el az első rész kiadása után, s az óta is töretlenül hasít az eladásban...

részletek

Kutya jó sofőrök!

Ilyet eddig csak filmekben láthattál, de ez nem trükk, hanem a valóság – kutyákat tanítottak meg Minit vezetni! Bár az F1-es szuperlicensz egyelőre nem fenyegeti őket, de az eredmény lélegzetelállító.

részletek