Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. szeptember 28. szerda
Egyéb

Idén is beszáll Sarud népszerűsítésébe Kiss Norbi

Az elmúlt két évhez hasonlóan idén is besegít a Tisza-tói turizmus, a Sarudi Élményfalu és a nemrégiben megnyílt sarudi Sulyom Tájétterem népszerűsítésébe Kiss Norbi többszörös Európa-bajnok autóversenyző, a Révész Racing már idén is többszörös futamgyőztes pilótája.

kiss-norbi-sarud-1_1„Kücsön Gyula barátom, aki megálmodta a környezettudatos, élménygazdag Sarudot, idén is felkért, hogy segítsek minél több ember számára elvinni a hírét a Tisza-tónak és a Sarudi Élményfalunak, amely tényleg nagyszerű kikapcsolódási lehetőség akár néhány órás, de egy többhetes hazai pihenésre is. Mivel elhatároztam, hogy minden győzelem után fát ültetek, természetesen a hungaroringi kettős siker után is így tettem, igaz, most a Kápolnai Macskaárvaházunk helyett kivételesen Sarudon, a nemrég megnyílt Sulyom Tájétterem, és a helyi iskola előtt Tilcsik István polgármester úr társaságában” – meséli Kiss Norbi, hozzátéve: a Sulyom Tájétterem megnyitásával Sarud a nyári szezonon kívül, egész évben vonzó úticéllá válhat.

kiss-norbi-sarud-2_1

Kiss Norbi azt is elárulta: már az étterem megnyitása előtt hónapokkal részt vett az étlapra tervezett fogások „tesztelésében”. „Berecz Ádám séf út megtisztelt azzal, hogy kikérte a véleményem, természetesen elsősorban a húsmentes és vegán fogásokról, amelyek végül az étlapra kerültek” – meséli Norbi, hozzátéve: mindenkit arra biztat, tegyen egy próbát és kóstolja meg a sulyomból készült köreteket, limonádét és különleges csokit is, ha erre jár.

Kiss Norbi szerint Ádám fiatal kora ellenére a gasztronómiai igazi bajnoka. Mint mondta: „nem csodálkoznék, ha egyszer a Michelin csillagos magyar séfek táborát gyarapítaná”.

„Óriási megtiszteltetés számunkra Kiss Norbi barátsága és segítsége, hiszen ő nem egy egyszerű reklámarc, de olyan példakép, aki tényleg jól érzi magát Sarudon, legyen szó akár napozásról, hajózásról, SUP-ozásról, vagy egy könnyű vegán vacsoráról a Sulyomban” – fogalmaz Kücsön Gyula, aki külön köszönetét fejezte ki a bajnoknak, hogy részt vesz a település zöldítésben, amely neki és Sarud polgármesterének is közös, fontos célja.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: