DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Trendvadász: A Formula Plaza augusztusi ajánlatai

Augusztusban felhajíthatjuk a napszemüveget és magunkra ránthatjuk a motorosdzsekit, miközben sem a szúnyogcsípésekre, sem az UV-sugárzásra nem kell figyelnünk – legfeljebb a pontos időre az F1-es karóránkon.

Casio Edifice HONDA RACING Limited Edition

A legendás Honda Racing logója mindig is jól mutatott egy Casio zafírüvege alatt, de a mostani nagy árengedménnyel alighanem még csábítóbb a solar-rendszerű, bluetooth-kapcsolattal rendelkező, szupervékony tokba szerelt különlegesség, melyet csak a Formula webshopban lehet ezekkel a feltételekkel elérni.

139 990 Ft

webshop.formula.hu/orak

EDIFICE Bezel HONDA F1Valve_trim



 

LA ROCHE-POSAY My Skin Track UV-érzékelő

A hordható UV-érzékelővel és a hozzá tartozó appal a legvadabb napsütésben is biztonságban vagyunk. Az érzékelő méri és nyomon követi a személyes UV-kitettséget, valamint a helyadatok alapján légszennyezettségi, pollen- és páratartalom-információkat szolgáltat. Az adatokat a mobiltelefonunkon követhetjük figyelemmel.

20 899 Ft

larocheposay.huuv-whatis-ele_desktop



 

RAY-BAN Ferrari napszemüveg (RB3662M)

Bár a Ferrari idén nincs a legjobban teljesítő istállók között az F1-ben, vajon ki tudna ellenállni egy ágaskodó lovacskával díszített különleges napszemüvegnek?

65 990 Ft 

sunglassesspot.hurb3662m_b_40x30

GOODYEAR férfi dzseki „Indiana"

Ha valaki nem ismeri a Goodyear Premium Vintage Collection termékeit, igencsak meglepődik, ha weboldalukra téved. Olyan prémiumtermékek garmadáját kínálják, mint például ez a különlegesség. A férfi dzseki kényelmes és elegáns, a klasszikus motoroskabátok stílusában készült, a csíkokkal és feliratokkal pedig utánozhatatlan megjelenést biztosít.

140,58 dollár

goodyearstores.euGY10689_400320-3076_a

SEGWAY S-POD

Tojásformájú motorizált széket fejlesztett a jó pár más elektromos járművéről ismert Segway-Ninebot. Az S-Pod névre keresztelt új eszköz akár 40 km/h-s sebességre is képes, és elsősorban zárt tereken lehet majd használni, például reptereken találkozhatunk vele a jövőben.

még nincs ár

segway.com

segway-s-pod--dyn--fullviewsize

NEDIS lámpás szúnyogcsapda 18W

Szabaduljon meg a szúnyogoktól, legyektől, darazsaktól és más idegesítő rovaroktól! Ezzel az elektromos rovarirtóval minden probléma megoldódik. Kültéri használatra tökéletes, így a hosszú éjszakákat csípés nélkül töltheti a szabadban. A mindössze egy darab 18 W-os UV-A lámpával rendelkező szerkezet energiatakarékos, mégis hatékony működésről gondoskodik: nyitott kialakítása a lehető legnagyobb területet lefedi.

6390 Ft

aqua.hu

nedis-lampas-szunyogcsapda-18w-inki110cbk18-770469

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: