DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

VIP-teszt Sebestyén Petivel a jet ski sport Hungaroringjén Dunaharasztiban

Bajnokok tesztelik jövő hétfőn a Sea-Doo Sparkot a jet ski sport Hungaroringjén, a Jetpower Hungary bázisán újságírók és vásárlók jelenlétében.

A legendás Sea-Doo jet ski márka hazai importőre, a Jetpower Hungary Kft, különleges tesztnapot szervez, amelynek keretében Magyarország legfiatalabb jet ski világbajnoka, Gerencsér Olivér és a legsikeresebb aktív hazai gyorsasági motorversenyző, Sebestyén Péter együtt teszteli a Spark modellcsalád különböző verzióit a média és cégünk vásárlói, a Sea-Doo márka rajongói jelenlétében.

Sebestyén Peti jet ski



Sebestyén Péter gyorsaságimotor-versenyző a Superbike-világbanokság Supersport kategóriájában indul. 2019-ben legjobb hondásként, a Supersport-vb összetett 11. helyén végzett, mely minden idők legjobb összetett magyar eredménye a kategóriában. 2010-ben a CEV Buckler Spanyol bajnokság 125 köbcentis kategóriájában szerepelt. Emellett szabadkártyás versenyzőként részt vett a MotoGP világbajnoki sorozat néhány futamán a 125 köbcentiméteres kategóriában. 2011-ben csatlakozott ott a Caretta Technology Forward Team-hez. Jelenleg a  világhírű YART Yamaha által felkészített motorral, az OXXO Yamaha Hungary Tóth Team színeiben versenyez.

„A két fiatal sportoló közös gyakorlására meghívtuk a média képviselőt és több vásárlónkat is, akik néhány kellemes órát tölthetnek a világhírű magyar sportolókkal” – mondta Major Sándor a Jet Power Hungary ügyvezetője, aki ismerősként köszönti majd Sebestyén Petit, hiszen korábban ő maga is hódolt a gyorsasági motorversenyzés szenvedélyének.

Gerencsér Olivér jet ski

Harmati Péter egri üzletember, a festői szépségű Noszvaj település egyik legexkluzívabb szállodája a Hotel Panoráma tulajdonosa, éppen egy a Jet Power Hungary által forgalmazott másik termék, a Can-Am Traxter vásárláson gondolkodik, és a kellemeset a hasznossal összekötve, miközben teszteli a szállodája, a Hotel Panoráma számára vásárolandó járművet, megy néhány kört a vízen a fiatal sportolókkal. 

„Nagyon örülök, hogy ilyen rendhagyó körülmények között próbálhatom ki a kiválasztott járművet, és annak is, hogy személyesen is megismerhetem ezt a két nagyszerű fiatal magyar sportembert” – mondja Harmati Péter, hozzátéve: a turisztikai és szálloda üzemeltetési és zöldterület karbantartási, erdőgazdálkodási célra vásárolandó Can-Am Traxter mellett a Sea-Doo jet ski-k iránt is érdeklődik, hiszen az egri térség legvonzóbb vízpartján, a Tisza tavon egyre népszerűbb a jet skizés.

„Szeretnénk, ha vásárolóink és a termékeink iránt érdeklődők megfontolt döntést hozhatnak vásárlás előtt, ezért fontos számunkra, hogy vízen és terepen egyaránt lehetőséget teremtsünk a termékeink előzetes tesztelésére, ami segít abban, hogy mindenki a számára legmegfelelőbb típusú és felszereltségű jármű mellett dönthessen. Termékeink márkanagykövete nem más, mint Kiss Norbert világ és többszörös Európa bajnok autóversenyző, akinek jelenlétében mér idén is több alkalommal szerveztünk ilyen és ehhez hasonló VIP teszteket, amelyekről nagyon jó visszajelzéseket kaptunk vásárlóinktól” – mondja Majos Sándor, hozzátéve: ezért is döntöttünk úgy, hogy a hazai autósport után, a magyar motorsport legnagyobb tehetségét látjuk vendégül  egy – erőnléti edzésként is felfogható – kötetlen jet ski-zésre.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: