DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 15. szerda
Egyéb

Trendvadász: A Formula Plaza decemberi ajánlatai

Ha már minden széria véget ért, nem marad más hátra, mint élvezni az esztendő végi ünnepi hangulatot. Beszerezni a karácsonyi ajándékokat, megpihenni, átélni szeretteink közelségét, visszaemlékezni 2019 legszebb pillanataira, na és persze készülni a következő szezon kihívásaira.

MICHELISZ NORBERT WTCR-bajnok hivatalos pólója

Az ország Norbija csodát vitt véghez, és talán ez az utolsó lehetőség, hogy az igazi rajongók beszerezzék azt az ajándéktárgyat, amely ezután mindig a magyar autósport egyik legfényesebb sikerére emlékezteti őket. Michelisz-2019-es pólója – csak a Formula webshopjában, most ajándék AFM-előfizetéssel.

5990 Ft

webshop.formula.hu

Michelisz_feherhatter_kicsi_



BRAUN SERIES 8 8345S ELEKTROMOS BOROTVA

Alapos és gyengéd borotválkozási élmént nyújt, a 4 elemből álló, precíziós borotvafejnek köszönhetően még a nehezen elérhető területekről is eltávolítja a szőrszálakat. A Sonic technológia mikrorezgései segítségével a készülék könnyedén siklik az arcbőrön. Az elektromos borotva száraz és nedves körülmények között, valamint borotvahabbal vagy géllel egyaránt használható. Egy óra teljes feltöltés közel 60 perces vezeték nélküli használatot biztosít. 

109 999 Ft

braun.hu

4210201198888-8a6bd-5_8325s_secondary_image_4_2000x2000

MIO MiVue 700-as sorozat

Többfunkciós kamera? A Mio legújabb dashcamjei nemcsak az eseményeket rögzítik, de számos más módon is hasznosítják optikájuk kiváló képességeit. Érzékelik az útburkolati jelek és az előttünk haladó autó távolságát, így időben figyelmeztetnek a vészhelyzetre, és jelzik a sebességmérő kamerákat is. Mindezt tudják sötétben vagy rossz időben is, a legfontosabb képsorokat pedig a beépített WiFinek köszönhetően a mobiltelefonunkra is rögtön letölthetjük.

59 990 Ft-tól

mio.hu

best_dash_cam_mio-mivue-792-wifi-pro

 

PULSAR Accelerator Solar Chronograph VR43

Ha egy igazán sportos férfi karórára vágyunk, a Pulsar Accelerator kollekciójában mindenképpen érdemes keresgélnünk, hiszen a nemesacél óratok és a háromrészes zárral ellátott óraszíj, a kristályüveg fedlap, a 10 bar vízállóság, a menetes hátlap és a 43,5 mm átmérő miatt ez az a modell, amellyel biztosan elégedettek leszünk.

87 000 Ft

seiko.hu

PZ6027X1-s1 

GALLAY borok

Karácsony előtt talán nem szentségtörés, ha bort ajánlunk egy autósportos szaklapban, különösen, hogy a TOP50 magyar autóversenyző gálán sokaknak már volt lehetősége megkóstolni ezeket a bükki borvidékről, a Gallay Kézműves Pincéből származó finomságokat.

1600 Ft-tól

gallaypince.com

IMG_6668 

AFM 2020-as lapozható falinaptár

Decemberben nem tehet mást egy igazi motorsportrajongó, mint beszerzi a következő esztendőre készített F1-es falinaptárat. Az Autósport és Formula Magazin fotósai és munkatársai által összeállított kalendárium minden igényt kiszolgál, gyönyörű képekkel illusztrált, emellett minden jelentős információt tartalmaz, ami az előttünk álló idénnyel kapcsolatos.

2990 Ft

webshop.formula.hu

falinaptar_2020

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: