Steward
Balogh Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 25. hétfő
Egyéb

Trendvadász: A Formula Plaza novemberi ajánlatai

Amikor beköszönt a rossz idő, egyesek a tévé és a számítógép elé menekülnek, magukra zárják a házuk ajtaját, mások ilyenkor vetik bele magukat csak igazán a kalandokba. Íme néhány októberi kellék, amelyek érdek nélkül tetszenek kollégáinknak, és bátran ajánljuk őket minden olvasónknak.

A Formula1 világbajnokai poszter

Idén futotta 70. szezonját a világ leginkább követett autósport-szériája, ennek megünneplésére az Autósport és Formula Magazin B1 méretű (70 x 100 cm-es) plakátot bocsát ki a sportág világbajnokairól, amely egyetlen rajongó szobájának faláról sem hiányozhat.

1990 Ft

webshop.formula.hu

EasyCapture1_22DJ Mavic Mini drón

Megérkezett a várva várt kompakt, mégis erőteljes Mavic Mini! A DJI Fly alkalmazással amatőrök és profik egyaránt rendkívül könnyedén örökíthetik meg a legszebb tájak látványát, a legérdekesebb események pillanatait, miközben egy egyszerűbb kezeléssel olyan repülési élményt és perspektívát élvezhetnek, amire eddig nem volt példa. Most ajándék SanDisk Extreme 32 GB memóriakártyával és 2 év garanciával.

134 900 Ft

djiars.hu

191031-dji-mavic-mini-01-768x457

VOSTOK EUROPE ENERGIA ROCKET

Ha egy nagyon különleges órára vágysz, esetleg olyat szeretnél ajándékozni, most meglepheted magad vagy egy szerettedet ezzel a Vostok Europe modellel. Japán automata szerkezet, tömör nemesacél tok, 3,5 mm vastag kristályüveg, 30 ATM vízállóság, automata héliumszelep, tríciumcsövecskék a számlapon és a mutatókon – nem biztos, hogy akad bárki, aki ellenáll egy ilyen csábításnak…

289 000 Ft

itstimeshop.hu

NH35-575A279-Without-Background-Bracelet

CAT S52 mobiltelefon

A CAT bejelentette eddigi legvékonyabb strapatelefonját, amely elődjeihez hasonlóan strapabíró, azonban vékony készülékházának köszönhetően a mindennapok során is praktikusan használható, külön tok vagy kijelzővédő fólia nélkül. Többek között vízállósága is csábító tulajdonság.

179 900 Ft

mediamarkt.hu

S52 front and back

Vredestein Wintrac Pro

Nemrégiben Európa három legrangosabb abroncstesztjében is szakterülete legjobbjai közé sorolták az újságírók a Vredestein termékeit, így legyen szó akármelyik méretről, a széria a téli gumicserék előtt az egyik legjobb alternatívát jelenti a járműtulajdonosoknak.

34 966 Ft-tól

autogumiplaza.hu

00-Standout-results-for-ultra-high-performance-Vredestein-winter-tyre

SZÁGULDÁS ÉS CIRKUSZ és AUTÓSPORT ÉVKÖNYV

F1-es szezonösszefoglaló köteteket már húsz éve is megjelentettünk, de az esztendők során egyre csak emelkedett a színvonal, és 2019-ben a legjobb tartalmat, a legszebb képeket és a legtöbb különlegességet adjuk az esztendő végén boltokba kerülő albumunkhoz. Akit a teljes nemzetközi és hazai autósport-paletta érdekel, és azt is tudni szeretné, kik voltak 2019-ben a legjobb versenyzők a világon és Magyarországon, az Autósport évkönyv mellett tegyék le a voksukat.

5990 Ft/darabtól

webshop.formula.hu

Formula_evkonyv_2019_cimlap

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?