DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Trendvadász: A Formula Plaza szeptemberi ajánlatai

Benne járunk a szeptemberben, de még elég meleg van egy kerékpáros túrához, ha pedig esősre fordulna az időjárás, előkaphatjuk a laptopunkat és elindíthatunk egy kiváló autós játékot, esetleg tervezgethetjük a jövő nyári búvárkodásunkat, vagy csak szokás szerint belelapozunk egy friss magazinba.

MIO Cyclo 405 kerékpáros navigáció

Bizony nem minden a négy kerék és a benzingőz: néha érdemes kerékpárra pattanni, és egy vadat tekerni. Ilyenkor persze a legjobb nem eltévedni, illetve pontosan nyomon követni a teljesítményünket.

107 990 Ft

mioshop.hu

miocyclo_405_2



SEIKO „Monster” Prospex SRPD25K1

A japánok búváróráinak nagy múltja van, az évtizedek során sokszor bizonyították már megbízhatóságukat. Számos olyan modell jelent meg az idők folyamán, melynek technológiája a maga idejében úttörőnek számított, és ez a hagyomány ma is folytatódik: a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ez a darab a legnagyobb mélységekben sem fogja cserbenhagyni a tulajdonosát.

174 000 Ft


SRPD25K1 SRPD27K1

seikoboutique.hu

 

Acer Predator Helios 300 

Csúcsteljesítmény és stílus jellemzi a sorozatot. A készülékház masszív, de vékony kialakítása erősen sugallja, hogy a Helios 300 egy profi játékos. Billentyűzet-megvilágítása sejtelmes eleganciát rejt, valamint kihangsúlyozza, hogy egy vérbeli gamer notebookkal állunk szemben.

359 900 Ft

acershop.hu

5d2872bfbc2bbhelios700-02

AUTÓSPORT ÉS FORMULA MAGAZIN előfizetés ajándékkal

Egy éven át minden hónapban a postaládába kapni az immáron 20 esztendős motorsportszaklapot, mindezt egy Autósport évkönyvvel indítva – kell-e ennél jobb ajánlat?

6990 Ft

webshop.formula.hu

 

CITROEN Speedster „La Petite Rosalie”

A százéves márka egyik legnagyobb legendája, az 1933-as 8CV előtt tiszteleg, aki ilyen járműre ülteti a gyermekét. A fémkarosszériával, gumikerekekkel készülő remekmű minden fiatal szívébe képes belecsempészni a benzingőz iránti imádatot!

Ár: 140 euró

lifestyle.citroen.com

81oRRJsVDGL._SL1500_

MiLi Smart Pro Qualcomm QC 3.0

Dual USB-portos szivargyújtó-töltő összesen 30 wattos teljesítménnyel. Kiválóan alkalmas okostelefonok, wireless töltők és tabletek energiaellátására, így többé nem kell aggódnia az út közben lemerülő eszközök miatt.

5490 Ft

muzix.hu

smartpro_01 (1)

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: