DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Egy igazán univerzális táska

Minden bizonnyal egyetértésre találok nálad is azzal, kedves olvasó, hogy minden nő szekrényének a mélyén kell, hogy lapuljon egy kicsi, fekete… táska. Egy táska, ami minden alkalomra megfelel, legyen szó egy elegáns eseményről vagy épp egy sportos megjelenésről. Egy olyan univerzális darab, amit kedvedre kombinálhatsz bármivel, a végeredmény garantáltan tökéletes lesz. Ha még nem találtad meg ezt a táskát, mi bemutatunk neked egy ideálisat.

Válltáska a mindennapokban

Vár a munka, de reggel nincs kedved kibújni az ágyból, nemhogy felöltözni? Inkább csak felkapnál valamit gyorsan, amivel nem kell sokat szöszmötölni. Ha rajtad is eluralkodott a téli álom iránti vágy, akkor nincs más dolgod, mint keresni egy egyszerű, basic pólót, hozzá egy sima farmert, és dobhatod is magadra a kabátod. Persze csakis a megfelelő táskával. 

Városnéző körútra készülsz a barátnőddel, de nem tudod, mit vigyél magaddal? Egy biztos, egy táskát, amiben elfér minden, amire csak szükséged lehet. A pénztárcád, az irataid, egy palack víz és egy müzliszelet. Kell ennél több egy csajos naphoz? Minden mást csak ki kell találnotok! 

https-__www.etaska.hu_ - 2019 december - Cikk2



Egy vagány, sportos motoros kabát és egy szaggatott farmer? Csak nem motoros találkozóra indulsz? Kellene egy hasonlóan menő táska is a szettedhez? Egy fekete szegecses táska tökéletesen kiegészítheti a képet, hiszen pont passzolni fog a bőrdzsekid stílusához. 

Egy táska, ami mindenhez megy.

Hogy az milyen? Lássuk csak…

Nem túl kicsi, nem túl nagy. Azaz a mérete pont elegendő, hogy beleférjen minden, amire csak szükséged lehet. Az irataid, némi készpénz vagy bankkártya, egy flakon víz, egy kis nasi és persze ha úgy adódna, egy kicsire összecsukható esernyő. Hidd el, mindez elfér egy 23.5 cm x 21 cm x 23.5 cm nagyságú táskában is. 

Mindez, ha kell, elegáns szetthez is tökéletesen passzol, csakúgy, mint egy sportos, igazi vagány, bevállalós programhoz. Mivel ez a táska egy átlapolós, cipzárral védett darab, így tökéletes biztonságban tudhatod a benne lévő cuccaidat. 

Hogy a legfontosabb dolgok ne tűnjenek el, egy külön kis zsebet is találsz benne, amibe pont belefér a papírzsepi és szükség esetére gyógyszer vagy egy kis eü csomag, de akár a telefonodat is tárolhatod benne. Színek tekintetében sem unalmas, hiszen az Etáskánál megveheted feketében, esetleg piros, szürke, fehér és sárga színekben is. Hosszú vállpánt teszi még kényelmesebbé, amit kedvedre állíthatsz aszerint, hogy hol kényelmes hordani. Anyagát tekintve valódi bőrből készült, aminek köszönhetően igazán strapabíró és tartós darab.

Mivel formája és díszítése is egyszerű, de mégis tartogat izgalmat, így bátran viselheted a hétköznapokban és buliban vagy sportos rendezvényen egyaránt. 

Válassz igazi bőr táskát és meglátod, hosszú távú kapcsolatnak nézel elébe! 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: