DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 19. vasárnap

VCARB

Ricciardo: Épp most fordul a szerencse!

Kétszer is érintőre vette a falat, de a kockáztatás meghozta gyümölcsét: Ricciardo a második sorba kvalifikált az RB-vel és úgy érzi, fordul a kocka.

részletek

„Nem fogom levegőnek nézni” – Ricciardo még várja a bocsánatkérést Strolltól

Lehiggadt Kína óta és részéről lezárná a Stroll-ügyet – ha azonban a kanadai békülne, nem zárkózna el. Elmondta, ő mit tett volna a vetélytárs (akit nem tart ellenségnek) helyében.

részletek

„Fél tizedek döntenek” az F1-es alsóházban

Laurent Mekies szerint csak akkor szerezhet pontot az F1-es mezőny második fele, ha mindent tökéletesen csinál, és ez éles munkára sarkall mindenkit.

részletek

Tsunoda elkezdett dolgozni a dühkitöréseken

Tudja, hogy változtatnia kell a verseny közben tanúsított viselkedésén, s az első lépést már meg is tette – Tsunoda nem gondolta, milyen erő kell ahhoz, hogy ne ordibáljon a csapatrádióban.

részletek

„Tsunoda évről évre meglepi az F1 világát”

Nem bánt szűkmarkúan a dicséretekkel Yuki Tsunoda jellemzésekor csapatfőnöke, aki szerint Daniel Ricciardo kiváló referenciát jelent a japán F1-es pilóta számára.

részletek

A VCARB minden lehetőséget megad Lawsonnak

Mindent meg akarnak tenni azért a Visa Cash App RB-nél, hogy a lehető legjobban felkészítsék Liam Lawsont az F1-es szereplésre – erről beszélt a csapatfőnök, Laurent Mekies.

részletek

Kritikák minden irányból – vasárnapi F1-es hírek

Az Alpine-t, az F1-et és az F1 Academyt is kritikával illették – no meg egy kicsit Zak Brownt is. Tsunoda a Red Bullhoz menne, a Saubernél reménykednek. Vasárnapi F1-es hírek és sztorik.

részletek

VCARB: Nem is hasonlít az autónk a Red Bullra

Nem változtathat az F1 a csapatok együttműködéséről szóló szabályokon csak azért, hogy Zak Brown kedvében járjanak, a Red Bull pedig nem téved szürke zónába – így érvelt a VCARB csapatfőnöke.

részletek

Szétszakadó F1-mezőnyre figyelmeztet az RB

Abban az esetben, ha megtiltanák az alkatrészek megosztását csapatok között: Laurent Mekies szerint a sportág hosszú távú célkitűzéseit kell szem előtt tartani.

részletek

Mi adhat reményt a Ferrarinak a Red Bull ellen? – elemzés

Minden jel arra utal a bahreini F1-teszt után, hogy a vörösök lehetnek a fő üldözői a világbajnok energiaitalosoknak – de vajon kihívók is lesznek-e?

részletek

Jó a kezdés, de Ricciardo óvatosságra int

Előkelő helyen végzett a VCARB a bahreini F1-es teszt első felvonásán, de a rutinos ausztrál úgy érzi: még rengeteg munka vár rájuk.

részletek

Kit szerződtet a Mercedes? – Hétfői F1-es hírek és sztorik

Hamilton utódlása az egyik központi téma, és valószínűleg még sokáig az is marad, ma is esett szó róla, ahogy többek között az FIA reakciójáról is, amit a Horner-ügyre adtak.

részletek