Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 9. vasárnap

Tipo

Jól teljesít a Fiat Tipo

Egy jótékonysági akcióban tesztelik az olasz márka családi autóját. A kombi járművel ajándékokat szállítanak olyan helyekre, ahová egyébként már a Mikulás sem jutott el decemberben. Az év első két hónapjában ezekre a kistelepülésekre visznek élelmiszert, melegruhát és játékokat. Az autót nem véletlen választották erre a szerepre. Hatalmas a Fiat Tipo csomagtere!

részletek

Már Magyarországon a Fiat Tipo Kombi

Harmadik karosszériaváltozata érkezésével, teljessé vált a Fiat Tipo modellcsaládja. A Tipo Kombi már rendelhető a magyar márkakereskedésekben.

részletek

Kevesebb, mint 3,5 millióért díjnyertes Tipóba ülhetünk

Bemutatkozott a Fiat új családi szedánja, az „Autobest 2016” díjas Tipo, amely bevezető áron már 3 490 000 forinttól rendelhető a hazai márkakereskedésekben.

részletek

Családi szedán lett a Fiat Tipoból

A magyarországi ügyfelek számára is elérhetővé vált a Fiat új családi szedánja, az „Autobest 2016” díjas Tipo, amely bevezető áron már 3 490 000 forinttól rendelhető a hazai márkakereskedésekben.

részletek

Elkeresztelve: Tipo lesz a neve az isztambuli gépnek

A régi sikeres modell – a Tipo – nevét kapta meg a tavasszal még Aegea néven bemutatott modell. Legalább is Európa, a Közel-Kelet és Afrika országaiban, ugyanis Törökországban a csábítás erősebbnek bizonyult, így ott Aegea néven kerül a szalonokba.

részletek
Olvastad már?