Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 8. szombat

Stelvio

Menetpróba - Alfa Romeo Stelvio 2.0 Super Q4

Az utóbbi években a szabadidő-autó lett a legdivatosabb járműfajta. Mit várhatunk attól a modelltől, amely az egyik legjobban vezethető, és 280 lóerős benzinmotor hajtja?

részletek

Rákóczi Feri próbára tette az Alfa Romea Stelviót

Próbára tettük az Alfa Romeo legújabb modelljét, a márka első SUV-ját, a Stelviót. Az Alfa Amore online közösségi oldal és az Alfa Romeo Magyarország közös szervezésében hazavittük, hogy megnézzük, méltó-e arra, hogy Európa második legmagasabb hegyi hágójának, a Stelviónak a nevét viselje. Nem árulunk egy nagy titkot: egyik Stelvio sem okozott csalódást. Sem az autó, sem a hágó.

részletek

Stelvio First Edition: Megérkezett az Alfa Romeo nagyágyúja

Sportosság és elegancia egyedülálló, exkluzív stílusban. A formák és idomok harmóniája az Alfa Romeo műszaki kiválóságával párosítva nagyteljesítményű, rendkívül sokoldalú járművet hozott létre. Dióhéjban ez annak a Stelviónak a lényege, amely a több mint egy évszázada fennálló márka első szabadidőjárműveként tavaly novemberben, Quadrifoglio sportkiadásban mutatkozott be a Los Angeles-i Autószalonon.

részletek

Világpremier: Alfa Romeo Stelvio

Az Alfa Romeo a Los Angeles-i Autószalonon tartotta legújabb, Quadrifoglio kivitelű modellje világpremierjét; a Stelvio néven színre lépő új modell a márka több mint egy évszázados történelmének az első SUV járműve.

részletek
Olvastad már?