Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 21. kedd

Sofőr

Csúnyán pórul járt az idegeskedő sofőr

A két autós szemlátomást már egy ideje vitatkozott egymással, amikor az ingerültebb fél agresszív manőverre szánta el magát – aztán viszont ő húzta a rövidebbet.

részletek

Ennek a sofőrnek teljesen elment az esze

Kezdődött az egész azzal, hogy elállta a felvételt rögzítő autós útját, de ami ezután következett, arra tényleg nehéz szavakat találni: a rükvercet nem ismerte fel vagy a dudaszó vadította meg?

részletek

Buta sofőrök még butább megmozdulásai

Az internet kimeríthetetlen tárháza a szerencsés kimenetelű autós ütközéseknek, íme, egy új válogatás.

részletek

Ők a világ leghülyébb sofőrei

Az internet kimeríthetetlen tárháza a szerencsés kimenetelű baleseteknek, de így is joggal bosszankodhatunk azon, hogy mennyi figyelmetlen autós vesz körül minket.

részletek

Durva adatok a veszélyes sofőrökről

Bár a kötelező felelősségbiztosítással rendelkező autósok túlnyomó része a bonus kategóriába tartozik a K&H Biztosítónál, a kgfb-s autósok mindössze 1 százalékát adó malus kategóriába tartozó autósok arányaiban sokkal nagyobb kárt okoznak.

részletek

A türelmetlen sofőr és a makacs sorompó esete

Úgy látszik, az alábbi videóban szereplő hölgy nem bírta kivárni, amíg a parkoló őre beengedi őt: előbb felemelni, majd lenyomni is megpróbálta a sorompót – inkább kevesebb, mint több sikerrel.

részletek

Többféle vezetési stílus ütközik Európa útjain

Legyen szó nyári szabadságról vagy a munkahelyi ingázásról, az utakon töltött idő sokak számára feszültséggel teli és bosszantó élmény lehet, derült ki a London School of Economics and Political Science (LSE) szociálpszichológusainak kutatásából.

részletek

8 tipikus autóvezető, akik az idegeinkre mennek

A tömött buszról sokszor vágyakozva nézzük a kényelmes kocsiban ülőket, de minden autót vezető ember tudja, hogy az utakon (sajnos) sosincs egyedül...

részletek

Sofőrhívó: Új magyar startup segíti a hazajutást

Hazánkban minden tizedik személyi sérüléses közlekedési baleset ittas vezetés miatt történik, mely amellett, hogy több száz esetre tehető évente, igencsak magas arány az európai átlaghoz képest. Egy új magyar startup, a Sofőrhívó segítségével azonban nemcsak a hazaút költsége, hanem ez az arány is csökkenthető.

részletek
Olvastad már?