DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 5. kedd

Rajtrácslányok

Az F1 olcsóbb, mint a Premier League

A FOM megerősítette, hogy a rajtrácslányokat tavaly lecserélő gyerekektől nem kérnek pénzt azért, hogy a pilóták kísérői lehessenek. A Premier League-ben több, mint 700 fontot is elkérhetnek ezért.

részletek

Rajtrácslányok nem, cheerleaderök voltak az USA Nagydíjon

Éppen az Egyesült Államokban játszották ki legszemtelenebbül a rajtrácslányok tilalmát: a pálya a Dallas Cowboystől kölcsönzött aligruhás pomponlányokat.

részletek

Mi lesz veletek, rajtrácslányok?

Aki látta a 2018-as Orosz Nagydíjat, annak biztosan feltűnt, hogy bár a Liberty Media betiltotta a rajtrácslányokat, ők mégis ott mosolyogtak a griden Szocsiban. A lányok összenőttek az autósporttal.

részletek

Szingapúrban azért is lesznek rajtrácslányok

A főtámogató a helyi légitársaság, amely számára nincs verseny a légiutas-kísérők egyenruháját viselő nők nélkül. A lányok főszerepet fognak játszani a Szingapúri Nagydíjon, ígérte meg a szponzor.

részletek

Mit kerestek lányok a monacói rajtrácson?

A hétvégi nagydíj szervezői bemutatták, milyen ügyesen meg lehet kerülni a népszerűtlen szabályozást: nem rajtrácslányok, hanem „rajongói hírvivők” dolgoztak a versenyen. A biztonság kedvéért mindenki kapott maga mellé egy „rajtrácssrácot” is.

részletek

Hamilton: Ha nincs nő, nincs Monacói Nagydíj

Az F1 hétvégi, Monacóba tett látogatásával ismét előkerült a rajtrácslányok korábban nagy vitákat kiváltó témája. Lewis Hamilton el sem tudja képzelni az ikonikus versenyt nők nélkül.

részletek

Magyarázkodik a lányok miatt Hamilton

„Köszönöm, Jézus” – osztotta meg a rajtrácslányok monacói visszatéréséről szóló hírt Lewis Hamilton. Aztán röviddel később letörölte, majd arra hivatkozott, nem is érdekli az egész ügy.

részletek

Monaco ellenszegült: Lesznek rajtrácslányok!

Nem áll be a sorba a nagy múltú nagydíj: a helyi autóklub elnöke kijelentette, az F1 döntésének ellentmondva igenis lesznek csinos hölgyek a májusi versenyen.

részletek

A Liberty-főnök felesége miatt mentek a rajtrácslányok

Kiderült az igazság arról, mi volt a grid girlök megszüntetésének kiváltó oka – állítja a svájci Blick. Sharon Maffei az USA Nagydíjon közölte férjével, hogy a lányoknak nincs helyük az F1-ben.

részletek

Vettel nem érti a Liberty változtatásait

A négyszeres F1-es világbajnok sajnálja, hogy nincsenek többé rajtrácslányok, de a későbbi rajtidőpontok értelmét sem látja át – viszont van olyan újítás, ami a német tetszését is elnyerte.

részletek

Hülkenberg beszólt a halo és a rajtrácslányok miatt

Nincs túl jó véleménnyel az F1 idei két újításáról a Renault versenyzője: szerinte a fejvédő aligha lesz hasznos, a gridgirlök pedig a show részei. A német saját nem túl hízelgő csúcsáról is beszélt.

részletek

Chase Carey: Továbbra is lesznek szép lányok a versenyeken

A Formula-1 első embere személy szerint szerette a rajtrácslányokat, de tartania kell magát a mai kor kívánalmaihoz. Tett egy biztató ígéretet is a „szép lányokkal” kapcsolatban.

részletek