Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 20. kedd

RC

Még sportosabb lett a Lexus RC sportkupé

A világpremierjét október 2-án, a Párizsi Autószalonon tartó új RC sportos, mégis elegáns külső formaterve az LC kétajtós zászlóshajó kecses dizájnjából építkezik, miközben a belső teret érintő módosítások még intenzívebb vezetési élményt ígérnek. Az RC sportkupé megújulását a minden előzetes várakozást túlszárnyalóan sikeres LC szupersportkupé „még sportosabb, még kecsesebb” vezethetőségi koncepciója ihlette, amelyet a legkiválóbb minőségű kidolgozás tesz lehetővé.

részletek

Felejtsd el a távirányítót - vezérelj kézzel!

Kickstarteren gyűjtik a pénzt a sorozatgyártás megkezdéséhez az Ultigesture nevű távirányítós autó megálmodói, melynek az a különlegessége, hogy nincs hozzá távirányító.

részletek

Légikatasztrófák – kicsiben

Mint azt megszokhattátok, SimTech rovatunkban néha a szimulátorok világától kissé elkalandozva különböző technológiai érdekességeket mutatunk be – mint például a földhöz csapódó RC-repülőket.

részletek

Lapátolja a havat, akinek hat anyja van!

Hiszen miért vennél a kezedbe bármit, aminek nyele van (ne feledd, az olyasmivel dolgozni kell!), hogyha kiválthatod egy távirányítós kisautóval is?! Mi már várjuk vissza a havazást!

részletek
Olvastad már?