Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 17. péntek

Program

Program: ne maradj le az imolai F1-es hétvégéről!

Az F1 Imolában, a MotoGP pedig Portugáliában versenyez ezen a hétvégén, az IndyCar pedig a Barber Motorsports Parkban kezdi meg a szezonját - mutatjuk a programot és a tv-közvetítéseket is.

részletek

Ne maradj le: MotoGP és Extreme-E a hétvégén

Új sorozat indul el ezen a hétvégén, a döntőt pedig magyar tv-n is élőben nézhetjük. „Mellette” a MotoGP is versenyzik – mutatjuk az előttünk álló napok, a húsvéthétvége programját.

részletek

F1-es és MotoGP-nyitány: ne maradj le!

Március utolsó hétvégéjén végre elrajtol a két legfontosabb technikai sportos széria: a Formula-1-esek Bahreinben, a motorosok Katarban randevúznak – mutatjuk az óraállítással fűszerezett menetrendet!

részletek

Ne maradj le semmiről a Szahíri Nagydíjon!

Következik a második bahreini hétvége az F1-ben a külső, „oválként” is hivatkozott nyomvonalon, ahol a Formula-2-es bajnoki cím sorsa is eldől – mutatjuk az időtervet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Ne maradj le semmiről a Bahreini Nagydíjon!

Következik az utolsó tripla első felvonása, emellett pedig a Formula-2 is ráfordul az évad célegyenesére – mutatjuk a teljes időtervet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Ne maradj le semmiről a MotoGP idényzáróján!

Egyetlen jelentős sorozat fog versenyezni ezen a hétvégén: a MotoGP Portugáliában állomásozik. Mutatjuk a királykategória, a Moto2 és a Moto3 programját a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Ne maradj le semmiről az imolai hétvégén!

Újabb visszatérő pályán folytatódik a Formula-1-es szezon, miközben a WTCR-esek a spanyolországi Motorland Aragónon csapnak össze – mutatjuk az időtervet a tv-közvetítésekkel.

részletek

Ne maradj le semmiről a Portugál Nagydíjon!

A hétvégén Portimaóba látogat az F1, de lesznek más sorozatok is - mutatjuk, hogy mi lesz a program és hogy mit, illetve mikor lehet nézni a tv-ben. Figyelem: óraállítás is lesz!

részletek

Ne maradj le semmiről az Eifel Nagydíjon!

A Nürburgringen folytatódik a 2020-as F1-es szezon, de lesz még a hétvégén WTCR, MotoGP, DTM, TCR Europe és WRC is – mutatjuk a teljes hétvégi időtervet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Ne maradj le semmiről a Le Mans-i 24 óráson!

Csütörtökön indul a program Le Mans-ban az idei 24 órás verseny helyszínén, de lesz MotoGP, DTM, Superbike, vagy éppen WRX is - mutatjuk a menetrendet és a tv-közvetítéseket.

részletek

Ne maradj le semmiről a hétvégén!

Újabb F1-es nagydíj az F2-vel és az F3-mal karöltve, de lesz MotoGP, Superbike, illetve már szerdától beindul a Formula-E-dömping - mutatjuk a teljes programot a tv-közvetítésekkel együtt!

részletek

Ne maradj le semmiről a Stájer Nagydíjon!

Még le sem csengett az idei első F1-es versenyhétvége, máris itt a második - mutatjuk a programot péntek-szombat-vasárnapra a tv-közvetítések elérhetőségével együtt.

részletek
Olvastad már?