Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 19. péntek

Program

Program: Ne maradj le semmiről az Abu Dhabi Nagydíjon!

Elérkezett a 2021-es F1-es szezon mindent eldöntő utolsó hétvégéje, ahol egyúttal a Formula-2-esek számára is zárul az évad – mutatjuk a teljes időtervet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Ne maradj le semmiről a Szaúd-arábiai Nagydíjon!

Az F1 és az F2 is ellátogat a friss, ropogós dzsiddai pályára - mutatjuk a hétvége menetrendjét a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Program: Ne maradj le semmiről a hétvégén!

F1-es futam ugyan nem lesz az ősz utolsó és advent első hétvégéjén, de így sem fogunk unatkozni, hiszen a WTCR és a WRX is a szezonzárót futja majd – mutatjuk a menetrendet.

részletek

Ne maradj le semmiről a Katari Nagydíjon!

Új pálya debütál az F1-ben, mutatjuk a hétvégi menetrendet - lesz még Superbike és a WRC-szezon utolsó futamára is most kerül sor Monzában.

részletek

Program: Ne maradj le semmiről a sprintes brazil hétvégén!

Jön az F1-es szezon harmadik sprintkvalifikációs nagydíja Sao Paulóban, emellett pedig Valenciában zárul a MotoGP-idény – mutatjuk a teljes időtervet és a tv-közvetítéseket.

részletek

Ne maradj le semmiről a Mexikóvárosi Nagydíjon!

Ismét esti program lesz az F1 ezen a hétvégén, de lesz még MotoGP és WTCR is - mutatjuk a programot és a tv-közvetítéseket is az előttünk álló napokra.

részletek

Mercedes-tanácsadó: Jó, hogy Russell nem nyert Bahreinben

Szívszorító volt, hogy a csapat hibája miatt nem nyerhette meg beugróként George Russell rögtön az első Mercedesnél teljesített versenyét. Furcsán hangzik, de van, aki még örül is ennek a gárdánál.

részletek

Program: Ne maradj le semmiről az USA Nagydíjon!

Austinba látogat a Formula-1-es mezőny a szezonzárásra készülő W Seriesszel karöltve, de lesz még MotoGP és Extreme-E is Olaszországban – mutatjuk az időtervet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Program: Ne maradj le semmiről a Török Nagydíjon!

Az Isztambul Parkban folytatódik az F1-es szezon, de hosszú szünet után visszatér a WTCR is, lezárja idényét a DTM és a TCR Europe, és lesz WRX is – mutatjuk az időtervet a tv-közvetítésekkel.

részletek

Sprinttel kavart Olasz Nagydíj: ne maradj le!

Nincs megállás az F1-ben, jön Monza a második sprintkvalifikációval, de ezen kívül lesz többek között MotoGP és IndyCar is – mutatjuk a hétvége menetrendjét a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Ne maradj le semmiről a Holland Nagydíjon!

Eseménydús hétvége elé nézünk: az F1-es mezőny Zandvoortba látogat, de egyéb sorozatokat is érdemes lesz figyelni. Mutatjuk a menetrendet és a tv-közvetítéseket is.

részletek

Program: Ne maradj le semmiről a Belga Nagydíjon!

Spában folytatódik a nyári szünet után az F1-es szezon, míg a MotoGP-sek Silverstone-ba látogatnak, de lesz Kamion-Eb és Extreme-E is – mutatjuk az időtervet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek