Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 2. szombat

Program

Ne maradj le semmiről hétvégén!

A WTCR és a MotoGP is versenyez az előttünk álló hétvégén, mutatjuk a programot és a tv-közvetítések menetrendjét.

részletek

Ne maradj le semmiről a Kanadai Nagydíjon!

Esti időpontokban nézhetünk F1-et hétvégén, de többek között a MotoGP mezőnye is egymásnak feszül ismét - mutatjuk a menetrendet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Ne maradj le semmiről a Monacói Nagydíjon!

Május utolsó hétvégéjén következik az F1-es naptár egyik ékköve, de most rendezik az Indy 500-at, valamint lesz MotoGP is Mugellóban, a WTCR pedig a Nordschleifén versenyez – mutatjuk a programot.

részletek

Ne maradj le semmiről a Spanyol Nagydíjon!

F1, F2, F3 és W Series Barcelonában, Superbike Estorilban, időt mér az Indy500 mezőnye, de versenyez a DTM is - íme a hétvége programja a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Ne maradj le semmiről a Miami Nagydíjon!

Európában rendhagyónak számító menetrendet kell megjegyeznünk ezen a hétvégén: éjszakázni kell az F1 miatt. Mutatjuk a programot a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Ne maradj le semmiről az Ausztrál Nagydíjon!

Kora reggel F1, este MotoGP, közte minden más - ez lesz a hétvégi program, mutatjuk a menetrendet és a tv-közvetítéseket is.

részletek

Ismét módosították a MotoGP termasi programját

A felszerelések szállításával kapcsolatos logisztikai problémák miatt törölték a pénteki nap eseményeit a MotoGP Argentin Nagydíján – mindez roppant sűrű szombati napot fog eredményezni.

részletek

Ne maradj le az argentin MotoGP-ről!

Április első hétvégéjén Termas de Rio Hondóban folytatódik a gyorsaságimotoros-világbajnokság 2022-es szezonja – mutatjuk a MotoGP időtervét és a tv-s és online közvetítéseket.

részletek

Ne maradj le semmiről a szezonnyitó Bahreini Nagydíjon!

Végre eljött ez a hét is: kezdetét veszi a 2022-es F1-es szezon a szahíri pályán. De ezen kívül folytatódik a MotoGP és az IndyCar, valamint elrajtol a WEC új idénye is – mutatjuk a programot.

részletek

Ne maradj le semmiről a MotoGP idénynyitóján!

Eljött a tavasz, s vele együtt a gyorsaságimotoros-világbajnokság 2022-es szezonjának rajtja is: mutatjuk a Katari GP időtervét a tv-közvetítésekkel kapcsolatos információkkal együtt.

részletek

Program: Ne maradj le semmiről az Abu Dhabi Nagydíjon!

Elérkezett a 2021-es F1-es szezon mindent eldöntő utolsó hétvégéje, ahol egyúttal a Formula-2-esek számára is zárul az évad – mutatjuk a teljes időtervet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Ne maradj le semmiről a Szaúd-arábiai Nagydíjon!

Az F1 és az F2 is ellátogat a friss, ropogós dzsiddai pályára - mutatjuk a hétvége menetrendjét a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek