Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 25. hétfő

Program

Program: Ne maradj le semmiről a Török Nagydíjon!

Az Isztambul Parkban folytatódik az F1-es szezon, de hosszú szünet után visszatér a WTCR is, lezárja idényét a DTM és a TCR Europe, és lesz WRX is – mutatjuk az időtervet a tv-közvetítésekkel.

részletek

Sprinttel kavart Olasz Nagydíj: ne maradj le!

Nincs megállás az F1-ben, jön Monza a második sprintkvalifikációval, de ezen kívül lesz többek között MotoGP és IndyCar is – mutatjuk a hétvége menetrendjét a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Ne maradj le semmiről a Holland Nagydíjon!

Eseménydús hétvége elé nézünk: az F1-es mezőny Zandvoortba látogat, de egyéb sorozatokat is érdemes lesz figyelni. Mutatjuk a menetrendet és a tv-közvetítéseket is.

részletek

Program: Ne maradj le semmiről a Belga Nagydíjon!

Spában folytatódik a nyári szünet után az F1-es szezon, míg a MotoGP-sek Silverstone-ba látogatnak, de lesz Kamion-Eb és Extreme-E is – mutatjuk az időtervet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Ne maradj le: Le Mans-i 24 órás és WTCR a Ringen – program

Ezen a hétvégén rendezik a legendás Le Mans-i 24 órás versenyt, a Hungaroringre látogat a WTCR, de más szériákat is követhetünk - mutatjuk a menetrendet és a tv-közvetítéseket is.

részletek

FE, WRX, Superbike, DTM: ne maradj le!

F1 nélkül sem fogunk unatkozni a hétvégén, hiszen Londonban egy félig fedett pályán versenyez a Formula-E, de lesz Ralikrossz-vb és Superbike-vb magyar indulókkal, valamint DTM is.

részletek

Pénteki időmérő, sprintfutam: mutatjuk a felforgatott hétvégi menetrendet

Teljesen "megbolondították" a hétvégi Formula-1-es programot, de itt van a Brit Nagydíj pontos menetrendje a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Ne maradj le semmiről az Osztrák Nagydíjon!

Az F1-es mezőny maradt a Red Bull Ringen, jön az újabb hétvége - mutatjuk a programot és a tv-közvetítéseket más fontos szériákkal együtt.

részletek

Ne maradj le semmiről a Francia Nagydíjon!

Motorsport-szempontból egészen brutális hétvége elé nézünk, sok esetben két dolgot is érdemes lenne figyelni egyszerre - összeszedtük a menetrendet és a tv-közvetítéseket.

részletek

Program: Ne maradj le semmiről a hétvégén

Formula-1 nem lesz, de IndyCart, Superbike-ot és WEC-t nézhetünk ezen a hétvégén, a Kamion-Eb pedig a Hungaroringen nyitja a szezonját – mutatjuk a menetrendet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Program: Ne maradj le semmiről Bakuban!

Az Azerbajdzsáni Nagydíjjal folytatódik az F1-es szezon, de lesz MotoGP is Barcelonában, míg a WTCR-esek a Nordschleifén kezdik meg az idényt – mutatjuk az időtervet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Ne maradj le semmiről a Monacói Nagydíjon!

A monacói szokásoknak megfelelően csütörtökön kezdődik az F1-es hétvége, de lesz F2 és Superbike is - mutatjuk a menetrendet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek
Olvastad már?