Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 8. szerda

Program

Ne maradj le Michelisz bajnoki döntőjéről

Pénteken a szabadedzéseket és az időmérőket, vasárnap pedig a futamokat rendezik Sepangban, közben pedig lesz egy bahreini nyolc órás WEC-futam is - mutatjuk a hétvégi programot.

részletek

Ne maradj le semmiről az Abu Dhabi Nagydíjon!

Az idei szezon utolsó Formula-1-es hétvégéje következik - mutatjuk a programot és a tv-közvetítéseket az F2 menetrendjével kiegészítve.

részletek

Ne maradj le semmiről a Brazil Nagydíjon!

Reggel Makaóra, nap közben Valenciára, késő délután és este pedig Interlagosra lesz érdemes figyelnünk - pályán az F1, a MotoGP és a WTCR mezőnye is, mutatjuk a programot.

részletek

Ne maradj le semmiről az USA Nagydíjon!

A Formula-1 mezőnye Austinban csatázik és újfent világbajnokká koronázhatja Lewis Hamiltont, míg a MotoGP a világ másik felén, Sepangan állomásozik a hétvégén. Íme a menetrend és a tv-közvetítések programja.

részletek

Ne maradj le semmiről a Mexikói Nagydíjon!

Este lesz az F1, hajnalban pedig a WTCR és a MotoGP kínál programot - mindezt nap közben a Superbike egészíti ki. Lesz óraállítás is, ne feledjétek - minden időpont a cikkben!

részletek

Ne maradj le semmiről a Japán Nagydíjon!

Bár a tájfun még átírhatja, de itt van a hétvégi Japán Nagydíj hivatalos menetrendje - lesz még Superbike és TCR Europe is, mutatjuk az időpontokat és a tv-közvetítéseket.

részletek

Ne maradj le semmiről a hétvégén!

A Formula-1 kihagyja ezt a hétvégét, de így lesz három nagy nemzetközi sorozat, amire figyelhetünk - mutatjuk, hogy hogyan alakul a péntek-szombat-vasárnapi program.

részletek

Ne maradj le semmiről az Orosz Nagydíjon!

Vajon folytatódik a Ferrari-dominancia az F1-ben? Hétvégén kiderül - mutatjuk a programot, kiegészítve az F2, az F3 és a Superbike eseményeivel, időpontjaival és tv-közvetítéseivel.

részletek

Ne maradj le semmiről hétvégén!

A hétvégén a bajnoki fináléval véget ér az IndyCar szezonja, a Formula-1 és a MotoGP pedig tettek egy nagy szívességet önmaguknak és a nézőknek azzal, hogy nem szerveztek egymásra.

részletek

Ne maradj le semmiről hétvégén!

F1 ugyan nem lesz, de négy nagy nemzetközi sorozat is versenyezni fog az előttünk álló hétvégén - mutatjuk a programot és hogy mikor melyiket hol lehet követni.

részletek

Ne maradj le semmiről az Olasz Nagydíjon!

A Ferrari szentélyébe látogat a Formula-1, de természetesen ott lesz a Formula-2 és a Formula-3 és közben versenyhétvégét teljesít a Superbike mezőnye is. Mutatjuk a programot!

részletek

Ne maradj le semmiről a Belga Nagydíjon!

Végre folytatódik az F1, ezzel visszatér az F2 és az F3, ráadásul ezzel egyidőben elkezdődik a WEC új szezonja is - mutatjuk, hogy mikor mire érdemes figyelni az előttünk álló hétvégén.

részletek
Olvastad már?