Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 25. szombat

Program

Ne maradj le semmiről a hétvégén!

MotoGP, WTCR, DTM, W Series - F1 nélkül is van program, mutatjuk, hogy mely sorozatokat mikor lehet majd követni az előttünk álló hétvége folyamán.

részletek

Ne maradj le semmiről hétvégén! - program

Jerezbe látogat a MotoGP, Spában versenyez a WEC mezőnye, megkezdődik a DTM és a W Series idei szezonja is - mutatjuk, hogy mikor mit és hol lehet követni hétvégén.

részletek

Ne maradj le semmiről a hétvégén! - program

Formula-1 Azerbajdzsánban, WTCR a Hungaroringen, de megnézhetjük a Formula-E-t, a Formula-2-t és a WRX-et is - mutatjuk a programot és a tv-közvetítéseket a hétvégére.

részletek

Ne maradj le semmiről a Kínai Nagydíjon!

Reggel F1, este MotoGP, közte pedig egy kis Formula-E és Superbike - nagyjából így fog kinézni a hétvége némi IndyCarral megfűszerezve. Mutatjuk a teljes programot!

részletek

Ne maradj le semmiről a Bahreini Nagydíjon!

Hétvégén a Formula-1-es közvetítések mellett a Formula-2 futamait és a MotoGP eseményeit is követhetjük majd - mutatjuk, hogy pontosan mikor érdemes bekapcsolni a tv-t. Figyelem, jön az óraállítás is!

részletek

Alonso nyáron távozhat a WEC-ből is

Mivel legfontosabb célját, a Le Mans-i 24 óráson aratott sikert már elérte a spanyol ász, egyáltalán nem biztos, hogy a mostani szuperszezon után is marad a sorozatban. De még egyszer győzne ugyanott.

részletek

Ne maradj le semmiről az Abu Dhabi Nagydíjon!

Lezárul a Formula-1 2018-as szezonja, mutatjuk, hogy mikor kell bekapcsolni a tv-t pénteken, szombaton és vasárnap.

részletek

WTCR, WEC, MotoGP - mutatjuk a hétvégi programot

F1 ugyan nem lesz, de így is sok mindent nézhetünk majd az előttünk álló napokban - pályán többek között Fernando Alonso és Michelisz Norbert is. Íme a program.

részletek

Ne maradj le semmiről a Brazil Nagydíjon!

A hétvégén nem nagyon kell másra koncentrálni, csak az F1-re, mutatjuk, hogy melyik esemény mikor kezdődik és hogy mikor kell majd bekapcsolni a tv-t.

részletek

Ne maradj le semmiről a Mexikói Nagydíjon!

Hajnalban és reggel a MotoGP és a WTCR mezőnye kerül főszerepbe pénteken, szombaton és vasárnap, az esték viszont ismét az F1-ről szólnak majd - mutatjuk a programot.

részletek

Ne maradj le semmiről az USA Nagydíjon!

Reggel MotoGP, nap közben TCR Europe, este pedig az F1-es USA Nagydíj - nagyjából így fog kinézni a motorsportos hétvége. Mutatjuk, hogy mit érdemes tudni róla.

részletek

Ne maradj le semmiről a Japán Nagydíjon!

Hajnali-reggeli időpontban rendeznek minden fontos hétvégi motorsportos eseményt - az F1 Japánban, a WTCR Kínában, a MotoGP pedig Thaiföldön vendégeskedik.

részletek
Olvastad már?