Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 7. szerda

Program

Ne maradj le semmiről a sprintes brazil hétvégén!

Jön az F1 idei utolsó előtti fordulója Interlagosban, ahol ráadásul sprintet is rendeznek szombaton, de visszatér a WTCR, lesz Superbike, míg a WEC, a WRC és a WRX szezont zár – mutatjuk a programot.

részletek

Ne maradj le semmiről a MotoGP szezonzáróján!

A MotoGP valenciai fináléja uralja az előttünk álló hétvégét, de most rendezik a bajnoki címről döntő idei utolsó NASCAR-futamot is: íme a menetrend a tv-közvetítésekkel együtt!

részletek

Ne maradj le semmiről a Mexikóvárosi Nagydíjon!

Jön az F1 amerikai túrájának következő állomása, ahol csak egy árnyalattal lesz elviselhetőbbek az időpontok – ráadásul az óraállításra is figyelnünk kell. Mutatjuk az időtervet a tv-közvetítésekkel.

részletek

Ne maradj le semmiről az USA Nagydíjon!

Az éjjeli baglyok hétvégéje jön az európai F1-es szurkolók számára: pénteken és szombaton is későn lesznek az események, de a vasárnapi futam rajtidőpontját is érdemes az eszünkbe vésni.

részletek

Ne maradj le semmiről a Japán Nagydíjon!

Korán kell kelni az előttünk álló hétvégén: Japánban versenyez az F1, így reggeli időpontokban nézhetjük az eseményeket. Mutatjuk a programot és a tv-közvetítéseket.

részletek

Ne maradj le semmiről hétvégén!

A spanyolországi MotoGP-fordulón Marc Marquez is visszatér a világbajnokság mezőnyébe, de a NASCAR és a WRX szezonja is folytatódik. Nézzük a programot.

részletek

Ne maradj le semmiről az Olasz Nagydíjon!

Nincs megállás az F1-ben, hiszen máris következik a monzai futam, de lesz ezen felül WEC, IndyCar-szezonzáró, WRC, DTM és Superbike-vb is – mutatjuk az időtervet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Ne maradj le semmiről a Holland Nagydíjon!

Zandvoortba látogat az F1, az F2 és az F3 mezőnye, de lesz MotoGP, IndyCar és WRX is ezen a hétvégén: mutatjuk az előttünk álló programot és a tv-közvetítések menetrendjét.

részletek

Ne maradj le semmiről hétvégén!

Spielbergben versenyez a MotoGP mezőnye, Belgiumban randevúznak a WRC csapatai, de lesz IndyCar is: mutatjuk a hétvégi menetrendet a közvetítésekkel együtt.

részletek

Ne maradj le semmiről hétvégén!

Formula-1 ugyan nem lesz, de így sem fogunk unatkozni: visszatér a MotoGP, pályara gördül a WTCR: mutatjuk a hétvége motorsport-menetrendjét a tv-közvetítésekkel együtt!

részletek

Ne maradj le semmiről a Francia Nagydíjon!

A Paul Ricardra látogat az F1 és az F2 mezőnye, de versenyez a WTCR, az ETCR és az IndyCar is. Mutatjuk a hétvégi menetrendet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Ne maradj le semmiről a Brit Nagydíjon!

Silverstone-ban indul az F1-esek számára a júliusi erőltetett menet, ahova minden betétsorozat el is kíséri őket, de lesz még WTCR, Formula-E, IndyCar és DTM is – mutatjuk az időtervet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek