Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 24. szerda

Program

Ne maradj le semmiről a Bahreini Nagydíjon!

Következik az utolsó tripla első felvonása, emellett pedig a Formula-2 is ráfordul az évad célegyenesére – mutatjuk a teljes időtervet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Ne maradj le semmiről a MotoGP idényzáróján!

Egyetlen jelentős sorozat fog versenyezni ezen a hétvégén: a MotoGP Portugáliában állomásozik. Mutatjuk a királykategória, a Moto2 és a Moto3 programját a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Ne maradj le semmiről az imolai hétvégén!

Újabb visszatérő pályán folytatódik a Formula-1-es szezon, miközben a WTCR-esek a spanyolországi Motorland Aragónon csapnak össze – mutatjuk az időtervet a tv-közvetítésekkel.

részletek

Ne maradj le semmiről a Portugál Nagydíjon!

A hétvégén Portimaóba látogat az F1, de lesznek más sorozatok is - mutatjuk, hogy mi lesz a program és hogy mit, illetve mikor lehet nézni a tv-ben. Figyelem: óraállítás is lesz!

részletek

Ne maradj le semmiről az Eifel Nagydíjon!

A Nürburgringen folytatódik a 2020-as F1-es szezon, de lesz még a hétvégén WTCR, MotoGP, DTM, TCR Europe és WRC is – mutatjuk a teljes hétvégi időtervet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Ne maradj le semmiről a Le Mans-i 24 óráson!

Csütörtökön indul a program Le Mans-ban az idei 24 órás verseny helyszínén, de lesz MotoGP, DTM, Superbike, vagy éppen WRX is - mutatjuk a menetrendet és a tv-közvetítéseket.

részletek

Ne maradj le semmiről a hétvégén!

Újabb F1-es nagydíj az F2-vel és az F3-mal karöltve, de lesz MotoGP, Superbike, illetve már szerdától beindul a Formula-E-dömping - mutatjuk a teljes programot a tv-közvetítésekkel együtt!

részletek

Ne maradj le semmiről a Stájer Nagydíjon!

Még le sem csengett az idei első F1-es versenyhétvége, máris itt a második - mutatjuk a programot péntek-szombat-vasárnapra a tv-közvetítések elérhetőségével együtt.

részletek

Ne maradj le semmiről a szezonnyitó Osztrák Nagydíjon!

Bár március közepén jártunk már itt egyszer, de úgy tűnik, végre elrajtol a 2020-as F1-es szezon: mutatjuk, mit mikor és hol lehet nézni a spielbergi hétvégén – és még az IndyCar is versenyezni fog!

részletek

Ne maradj le semmiről a hétvégén!

Olyan sok mindenről lemaradni már nem lehet, miután törölték az F1-es Ausztrál Nagydíjat. De IndyCar-szezonnyitó a tervek szerint még lesz St. Petersburgben, még ha zárt kapuk mögött is.

részletek

Ne maradj le Michelisz bajnoki döntőjéről

Pénteken a szabadedzéseket és az időmérőket, vasárnap pedig a futamokat rendezik Sepangban, közben pedig lesz egy bahreini nyolc órás WEC-futam is - mutatjuk a hétvégi programot.

részletek

Ne maradj le semmiről az Abu Dhabi Nagydíjon!

Az idei szezon utolsó Formula-1-es hétvégéje következik - mutatjuk a programot és a tv-közvetítéseket az F2 menetrendjével kiegészítve.

részletek
Olvastad már?