Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. július 30. péntek

Program

Pénteki időmérő, sprintfutam: mutatjuk a felforgatott hétvégi menetrendet

Teljesen "megbolondították" a hétvégi Formula-1-es programot, de itt van a Brit Nagydíj pontos menetrendje a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Ne maradj le semmiről az Osztrák Nagydíjon!

Az F1-es mezőny maradt a Red Bull Ringen, jön az újabb hétvége - mutatjuk a programot és a tv-közvetítéseket más fontos szériákkal együtt.

részletek

Ne maradj le semmiről a Francia Nagydíjon!

Motorsport-szempontból egészen brutális hétvége elé nézünk, sok esetben két dolgot is érdemes lenne figyelni egyszerre - összeszedtük a menetrendet és a tv-közvetítéseket.

részletek

Program: Ne maradj le semmiről a hétvégén

Formula-1 nem lesz, de IndyCart, Superbike-ot és WEC-t nézhetünk ezen a hétvégén, a Kamion-Eb pedig a Hungaroringen nyitja a szezonját – mutatjuk a menetrendet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Program: Ne maradj le semmiről Bakuban!

Az Azerbajdzsáni Nagydíjjal folytatódik az F1-es szezon, de lesz MotoGP is Barcelonában, míg a WTCR-esek a Nordschleifén kezdik meg az idényt – mutatjuk az időtervet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Ne maradj le semmiről a Monacói Nagydíjon!

A monacói szokásoknak megfelelően csütörtökön kezdődik az F1-es hétvége, de lesz F2 és Superbike is - mutatjuk a menetrendet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

MotoGP és IndyCar: itt a hétvégi program

Ne maradjatok le a hétvégi eseményekről, hiszen két nagy nemzetközi széria is versenyzik az előttünk álló napokban - mutatjuk a menetrendet és a tv-közvetítéseket.

részletek

Program: Ne maradj le semmiről a Spanyol Nagydíjon!

A hétvégén Barcelonában folytatódik a 2021-es F1-es szezon, de lesz Formula-E Monacóból és a TCR Europe szezonja is elstartol a Slovakia Ringen – mutatjuk a teljes időtervet a tv-közvetítésekkel.

részletek

Formula-E és IndyCar a hétvégén: ne maradj le!

F1 nélkül sem fogunk unatkozni április utolsó hétvégéjén, hiszen az elektromos világbajnokság Valenciába, az amerikai széria pedig St. Petersburgbe látogat – mutatjuk az időtervet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Program: ne maradj le az imolai F1-es hétvégéről!

Az F1 Imolában, a MotoGP pedig Portugáliában versenyez ezen a hétvégén, az IndyCar pedig a Barber Motorsports Parkban kezdi meg a szezonját - mutatjuk a programot és a tv-közvetítéseket is.

részletek

Ne maradj le: MotoGP és Extreme-E a hétvégén

Új sorozat indul el ezen a hétvégén, a döntőt pedig magyar tv-n is élőben nézhetjük. „Mellette” a MotoGP is versenyzik – mutatjuk az előttünk álló napok, a húsvéthétvége programját.

részletek

F1-es és MotoGP-nyitány: ne maradj le!

Március utolsó hétvégéjén végre elrajtol a két legfontosabb technikai sportos széria: a Formula-1-esek Bahreinben, a motorosok Katarban randevúznak – mutatjuk az óraállítással fűszerezett menetrendet!

részletek
Olvastad már?