DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda

Piastri

Az F1-es Emilia-romagnai Nagydíj rajtrácsa

Imolában is Verstappen indul az élről, Norris mellőle, a Ferrarik mögüle, meglepő nevek az első tízben: így vág neki az F1-es mezőny az imolai futamnak.

részletek

Piastri szerint holnap még előrébb végezhet a McLaren

Az ausztrál pilóta az utolsó kanyar kivételével nagyon jó kört futott, és elégedett az első rajtsorral. Bízik benne, hogy holnap elkaphatja Verstappent.

részletek

Gyorsabb a Ferrarinál? Russell szerint a McLaren a favorit Imolában

Köridő alapján második volt pénteken a Ferrari mögött a csapat, de egy rivális az első helyre várja őket. Piastri és Norris ilyet nem jelent ki, de erős F1-es nagydíjra számítanak Emilia-Romagnában.

részletek

Tempója és hozzáállása miatt méltatta Piastrit a McLaren

Andrea Stella csapatfőnök szerint az ausztrál pilóta az F1-es Miami Nagydíjon ismét bizonyította képességeit és azt, hogy jó csapatjátékos.

részletek

Norris tempója és győzelme "nagyon jó jel" – Piastri

A McLaren-pilóta ugyan pont nélkül, de pozitívumokkal távozott a futamról. Örül Norris sikerének, és várja, hogy megkapja a teljes fejlesztési csomagot.

részletek

„Úgy jött, mint egy torpedó” – Vettelt idézte Sainz a leintés után

A negyedik hellyel kellett beérnie Carlos Sainznak a Miami Nagydíjon, miután több pilóta cselekedete is igazán frusztrálta a Ferrari spanyolját a verseny során.

részletek

Norris túl kemény volt, Piastri szerint mindenki hibázott

Norris pole-esélyesként hibázott, Piastrit pedig meglepte, hogy egy gyenge körrel a hatodik helyet szerezte meg – ám a friss fejlesztésekkel erős felzárkózást várnak a McLaren pilótái.

részletek

Nem nyerte el az F1-es pilóták tetszését az új sprintformátum

Furcsa, hogy nem a sprinttel zárul a szombat, ami mégis csak egy verseny – de még a parc fermé feloldása kapcsán is vegyesek az érzéseik.

részletek

Brown szerint a McLaren jó helyzetben van

Miközben a riválisoknál jövés-menés tapasztalható, a McLarennél a stabilitásra fókuszálnak.

részletek

„Nincs esélyünk” – Norris nem gondol dobogóra

Legyőzték a Ferrarikat is az F1-es Kínai Nagydíj időmérőjén a McLarenek, de a brit és Piastri is úgy érzi, hogy a versenyen jobban fognak küszködni.

részletek

Váltóprobléma hátráltatta Piastrit a sprintidőmérőn

Hatalmas volt a különbség a McLaren két pilótája között a kínai sprintkvalifikáción, Oscar Piastri viszont elárulta ennek az okát: váltóprobléma hátráltatta az utolsó körén.

részletek

Stroll-elsőség, kigyulladt a pálya a kínai szabadedzésen

Szürreális okból kifolyólag volt piros zászló az F1-es Kínai Nagydíj egyetlen edzésén. A forgalmas pályán Albon és Piastri is vezetett az utolsó percekben, de végül az Aston Martin volt leggyorsabb.

részletek