DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 28. kedd

Piastri

Piastri az Aston Martin példáját állítja a McLaren elé

A McLaren F1-es újonca a nehéz kezdés ellenére sem esik kétségbe: szerinte az Aston Martin mindenkinek megmutatta, hogy lehetséges az élmezőnybe kerülni.

részletek

Házon belül sem várnak sokat a McLaren fejlesztéseitől

Bakuban egy új csomag debütálhat a wokingi alakulat autóin, ám a csapatfőnök, Andrea Stella igyekezett lenyugtatni a kedélyeket. Véleménye szerint az előjelek jók, de nem számít arra, hogy hirtelen előrébb lépnének.

részletek

Norris: Nem olyan rossz, mint amilyennek tűnik

Elkeserítő versenyen vannak túl a McLaren pilótái, akik apró pozitívumokon kívül nem sok jót tudtak elmondani az újabb pont nélkül zárt futamról, a legfőbb gyengeségük viszont nem újdonság.

részletek

Piastri a Q3-ba vitte a McLarent

Míg csapattársa már az időmérő edzés első szakaszában búsúzni kényszerült egy hiba miatt, Oscar Piastri életében először a Q3-ba jutott.

részletek

Félelem és vakság – a szimulátor sem tudja felkészíteni az újoncokat Dzsiddára

Piastri és Sargeant már versenyzett Szaúd-Arábiában, de F1-es autóval más dimenzió körözni a falak között. Az idei átalakítások kicsivel barátságosabbá teszik a pályát.

részletek

Tudjuk, hogy nem végzünk elég jó munkát – Norris

Az istálló brit pilótája szerint közel sincs akkora krízis a csapatnál, mint amilyennek az tűnik, a szezonnyitó pedig csak egy alkalmi kisiklás volt.

részletek

Stella: Tehetsége alapján Piastri a mezőny egyik legjobbja lesz

A McLaren újdonsült csapatfőnökét, Andrea Stellát lenyűgözték Oscar Piastri képességei: az olasz szakember fényes jövőt jósol az újoncnak az F1-ben.

részletek

„Már tudjuk, hogy hűség nem létezik” – megtanulta a leckét az Alpine

Oscar Piastri távozása rámutatott az Alpine szerződéseiben rejlő problémákra, a franciák mostantól nem fogják hagyni, hogy olyen könnyen távozzanak akadémistáik a csapat kötelékeiből.

részletek

Újoncnéző: Meglepő, csonka és szürke első futam

Éppen az az elsőéves teljesítette a legerősebb szezonnyitót, akitől a legkevésbé vártuk. Sargeant, Piastri és De Vries bahreini produkciójára tekintettünk vissza.

részletek

Kiesés és utolsó hely – Ez állt a háttérben a McLarennél

Katasztrofálisan kezdődött a McLaren szezonja, Oscar Piastri kormánycsere után kiesett F1-es debütálásán, Lando Norris hatszor járt a bokszban pneumatikus probléma miatt.

részletek

Piastri a nehézségek ellenére is várja a bemutatkozást

A 21 éves pilóta a hétvégén kezdi meg első F1-es szezonját, amely a teszt alapján nem indul könnyen, de az ausztrál így is izgatott a lehetőség miatt.

részletek

Aggódhat a McLaren?

Tavalyhoz hasonlóan idén sem ad okot bizakodásra a McLaren előszezoni tesztjének kezdete, a csapat vezérigazgatójának elmondása szerint hosszú és rögös út áll még a britek előtt.

részletek