Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 5. hétfő

Piastri

Ricciardo még támogatja is Piastrit

A Red Bull-lal és a McLarennel is futamgyőztes Daniel Ricciardo jövőre hiányozni fog a rajtrácsról. Helyét honfitársa, Oscar Piastri veszi át a wokingiaknál, de Ricciardo egyáltalán nem neheztel.

részletek

Piastri: Próbálok fejlődni a jövő évre

Először vezethette hivatalosan jövő évi csapatának autóját a McLarenben debütáló Oscar Piastri, aki a szezon utáni Abu Dhabi teszten tapasztaltakról beszélt bővebben.

részletek

Alpine: Gaslyval jobban jártunk, mint Piastrival

Otmar Szafnauer csapatvezető úgy véli, erősebb lesz így a jövő évi felállásuk, hogy elveszítettek az Oscar Piastri-ügyet a McLarennel szemben: Pierre Gasly rutinosabb és gyorsabb is szerinte.

részletek

Ezért tesztelt csupasz Aston Martinnal Alonso

A csapatot váltó versenyzők bemutatkozhattak új istállóiknál Abu Dhabiban – de még élő szerződéseik miatt bizonyos feltételekkel. Alonso autójáról hiányoztak a szponzorok, De Vries nem nyilatkozhatott.

részletek

Sainz a leggyorsabb, Alonso és Piastri elégedettek, Sargeant késznek érzi magát – keddi hírek

Sainz futotta meg a legjobb időt, a kétszeres világbajnok és a fiatal ausztrál boldogan értékelt, míg Hülkenberg elárulta, már nyáron döntött a visszatérésről. Íme a keddi nap legfontosabb hírei.

részletek

Piastri: A pályán töltött idő pótolhatatlan

Először vezetett jövő évi csapatánál Oscar Piastri, aki nagyon boldog volt a keddi tesztnapot követően. A fiatal ausztrál szerint sokat jelent, hogy már idén kipróbálhatta a wokingiak autóját.

részletek

Ferrari az első három helyen az Abu Dhabi teszten

Összesen 24 versenyző ült autóba a tesztnap folyamán, így lehetséges a furcsa végeredmény Sainz első pozíciójával. Először vezetett új csapatánál Alonso, Gasly, Hülkenberg, De Vries és Piastri – utóbbihoz fűződött az egyetlen piros zászló.

részletek

Piastri, Alonso és Gasly is debütált új csapatával

Megkezdődött a szezonzárót követő teszt Abu Dhabiban, ahol először ülhettek új alakulatok autóiba az istállót váltó, valamint a 2023-ban bemutatkozó versenyzők – hoztunk néhány fotót és videót.

részletek

Ki és mit tesztel kedden Abu Dhabiban?

Az átigazolók és az újoncok először próbálhatják ki új csapatuk autóit, míg néhány fiatal is lehetőséget kap a szezon utáni teszten, a fő hangsúly azonban a Pirelli 2023-as abroncsain lesz.

részletek

Három újonc, egy visszatérő, két átigazoló – teljessé vált a 2023-as F1-es mezőny

Egy nappal az évadzáró Abu Dhabi Nagydíjat követően az összes kérdőjel kiegyenesedett a jövő évi F1-es rajtrácsot illetően: mutatjuk egy helyen az összes csapat régi-új felállását!

részletek

Sajtóhír: Piastri már tesztelt a McLarennel

Hivatalos bejelentése után először ülhetett a McLarenbe a britek jövő évi versenyzője, Oscar Piastri – a jelek szerint sikerült megállapodniuk az Alpine-nal.

részletek

Piastri év végéig nem mehet a McLarenhez

Andreas Seidl tudomása szerint az Alpine 2022-ben nem fogja elengedni tartalékpilóta szerződéséből Oscar Piastrit. További kérdés, hogy a franciák kinek adják a két előírt szabadedzés-lehetőséget.

részletek