Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 19. szerda

NickyHayden

Közös éneklés, lassú taxisofőr – emlékek Haydenről

Az Amerikai Nagydíj előtti csütörtöki sajtótájékoztató rajongói kérdéses szekciója arról szólt Nicky Hayden #69-es rajtszámának pénteki visszavonultatása kapcsán, hogy a jelenlévő versenyzőknek mi volt a legkedvesebb emléke a 2006-os világbajnokkal.

részletek

Egyéves felfüggesztett börtönbüntetést kapott a Haydent elütő sofőr

Csaknem másfél évvel a 2006-os MotoGP-világbajnok halálos közúti balesete után ítéletet hirdetett a bíróság, amely az eredetileg tervezettnél enyhébb büntetést szabott ki a gázolóra.

részletek

Rossi a Hayden-családnak ajándékozta mugellói sisakját

Az olasz motoros hazai versenyén speciális bukóval tisztelgett a nem sokkal korábban elhunyt amerikai versenyző előtt, a különleges festésű sisakot pedig most egy megható üzenettel küldte el a 2006-os világbajnok családjának.

részletek

Így emlékeznek Haydenre Mugellóban

A MotoGP hétvégi Olasz Nagydíjának helyszínén sem feledkeznek meg a múlt héten elhunyt világbajnokról: az amerikai versenyző négy motorját is kiállították Mugellóban, köztük azt a Repsol Hondát, amellyel 2006-ban feljutott a csúcsra.

részletek

Szívszorító - Így búcsúzik Haydentől kedvese

Nicky Hayden múlt hétfőn, öt nappal súlyos közúti balesete után vesztette életét – a sors tragédiája, hogy éppen napra pontosan egy évvel ezelőtt kérte meg kedvese kezét, aki most szívszorító üzenettel búcsúzott párjától.

részletek

Hivatalos: Hayden a Superbike-ban folytatja pályafutását!

A MotoGP 2006-os világbajnoka, Nicky Hayden a hétvégi Japán Nagydíjat megelőző sajtótájékoztatón bejelentette, hogy az év végén elhagyja a királykategóriát, s jövőre már a Superbike világbajnokság mezőnyében fog indulni. Az amerikai pilóta a Ten Kate Honda csapatnál, a Yamahához szerződő Sylvain Guintoli helyén debütál majd a sorozatban.

részletek

200. nagydíjára készül Nicky Hayden

Eddig mindössze három versenyző mondhatta el magáról azt, hogy legalább 200 nagydíjat teljesített a gyorsaságimotoros-világbajnokság legnagyobb géposztályában. Ők Alex Barros, Loris Capirossi és Valentino Rossi. Ehhez a neves társasághoz csatlakozik ezen a hétvégén Nicky Hayden, a MotoGP mezőnyének jelenlegi egyetlen észak-amerikai versenyzője.

részletek
Olvastad már?