DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 21. kedd

Midland

Kétszázas lesz a Force India

Óriási mérföldkőhöz érkezik ezen a hétvégén a Force India, a kiscsapat ugyanis kétszázadik nagydíjához ért. A kezdetekkor ezt senki nem gondolta volna, de már tíz éve a mezőny tagja.

részletek

Méltán Elfeledve: Sárga + piros = narancs

Újonc versenyzőjük egyetlen kör alatt az utolsó helyről az élre állt – valószínűleg ez az egyetlen dolog, amire emlékszünk az eltűnő Jordan második reinkarnációjáról, a Force India elődjéről…

részletek

Méltán Elfeledve: Hogy is hívják most a Jordant?

Számos dologra figyelhettünk oda a 2006-os F1-es szezonban: Alonso és Schumacher összecsapott, nagyságok mentek és jöttek – ugyan, ki vette észre a mezőny végén izzadó orosz csapatot...?

részletek

F1-Archív: Nem lesz gond a V6 hangjával

Michael Schumacher nem jó példakép, remekel a Midland, a Toyota visszatér, Damon Hill év közben visszavonul, Coulthard Alonso miatt dühöng, Massa nem gondol a bajnoki címre, Schumacher igen – erről olvashattunk 20 éven keresztül június 30-án.

részletek

A haldokló F1-es csapatok megmentője

Klinikai halál állapota, halfogás dinamittal – így jellemezte ritka interjúi egyikében a Caterhamet a kiscsapatok megmentője, Colin Kolles, aki arról is beszélt, hogy hamarosan elhagyják az alkalmatlan leafieldi gyárat, s azt is megindokolta, miért tiltotta meg a nyilvános szereplést a tulajdonosoknak.

részletek