Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. december 2. szerda

Mezőny

Így mutat a 2021-es mezőny jelenleg

Már csak három hónap van hátra az idei F1-es szezonból, és egyre kevesebb a kiadó ülés a következő idényre. Nézzük, Perez és Vettel legutóbbi bejelentésével mi a helyzet a 2021-es rajtráccsal.

részletek

Osztály, vigyázz! – a MotoGP 2020-as mezőnye

11 csapat 22 versenyzője feszül egymásnak a királykategóriában: 13 világbajnok, 20 nagydíjgyőztes és három MotoGP-újonc – ők lesznek a sorozat története 72. idényének főszereplői.

részletek

Csapatok távoztak volna, ha nincs költségsapka

Ross Brawn szerint akkora csapást mért az F1-re a világjárvány, hogy több szereplő erősen elgondolkodott a sorozatból való kivonuláson. A költségsapka bevezetése tartotta őket vissza.

részletek

Így fest jelenleg a 2021-es MotoGP-mezőny

Több gyári csapat felállása már eldőlt a következő szezon(ok)ra, de így is akad még kérdőjel az élmezőnyben – összeszedtük, kinek van érvényes szerződése a jövő évre és mik a várható átigazolások.

részletek

A mezőny egyetért: Az F1-nek változnia kell

Kivétel nélkül mind a húsz F1-es pilóta azt vallja, hogy a sorozatnak sokkal kiegyenlítettebbé kell válnia – állítja a pilóták szakszervezetének elnöke, aki szerint jó irányba halad a sorozat.

részletek

Egy ideig még várnunk kell egy új F1-es csapatra

A keringő pletykák ellenére kicsi az esélye, hogy két éven belül új csapat érkezik az F1-be, a vezetőség szerint először a 2021-es változásokat kellene stabilizálni, a bővítés még várhat.

részletek

Vettel túl az 500 milliós pénzdíjon

Még Lewis Hamiltonnál is többet keresett Sebastian Vettel a pénzdíjak tekintetében, átlépte a félmilliárd dollárt is. Több oka van annak, hogy kevesebb világbajnoki címe ellenére Hamilton előtt áll.

részletek

Kubica: A mai fiatalok mások, mint mi voltunk

Érdekes megfigyelést tett az F1-be kilenc év után visszatérő Robert Kubica, aki szerint az ő korában a fiatalok még zöldfülűként érkeztek a száguldó cirkuszba, nem úgy, mint manapság.

részletek

Kialakult a Formula-E új szezonjának mezőnye

Miután a Nissan véglegesítette, hogy kit ültessen a velük leszerződött, de aztán a Toro Rosso hívására mégis az F1-re váltó Alexander Albon helyére, összeállt az elektromos széria minden korábbinál nagyobb és erősebb felállása a 2018/2019-es évadra.

részletek

Vettel: Az F1 nem lesz szegényebb Alonso nélkül

A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel szerint nem hagy maga mögött pótolhatatlan űrt Fernando Alonso távozása. Különös figyelem övezi a spanyolt vélhetően utolsó F1-es nagydíján.

részletek

A 2019-es mezőny "minden idők legjobbja" lesz

Minden eddiginél fiatalabb, ám rendkívül tehetséges és felkészült újoncok érkeznek az F1-be. Az idősebbek szerint ez borzasztóan jót tesz a sorozatnak, jövőre "szórakoztató" versenyek várhatóak.

részletek

Ne számítsunk háromautós csapatokra

A Mercedes F1-es csapatfőnöke korábban azt javasolta, indíthatna minden csapat három autót. A sorozat versenyigazgatója vázolta, milyen kérdéseket is vet fel egy ilyen jellegű bővítési ötlet.

részletek
Olvastad már?