Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 11. csütörtök

M2

Az új BMW 2-es Coupé

A BMW új fejezetet nyit sportos kompakt modelljei több évtizede íródó sikertörténetében, a rendkívül népszerű szegmens prémium csúcsán állítva fel a márka által fémjelzett, abszolút vezetési élmény új mércéjét. Az új BMW 2-es Coupé a sportosság mérnökien precíz, összpontosított formáját testesíti meg, egy olyan járműkoncepcióba csomagolva, amelynek középpontjában elsősorban a kihegyezett menetdinamika, az atletikus kisugárzás, az erőteljes motorpaletta és a kifinomult futómű-technológia áll.

részletek

Exkluzív M2-es modelleket mutat be a BMW

A többrétegű projekthez a nagyteljesítményű sportautókat építő divízió a világ egyik legismertebb kortárs művészével fogott össze: FUTURA 2000 három egyedi BMW M2 Competition modellről és egy exkluzív limitált szériáról rántja le a leplet a közeljövőben, elsőként a február 13-16. között megrendezendő Frieze Los Angeles 2020 művészeti kiállításon.

részletek

Az új BMW M2 Competition

A BMW M GmbH célzott módosításokkal fokozza tovább a BMW M2 Coupé nagyteljesítményű karakterét, mialatt új etalont gurít a prémium kompakt sportautók elé.

részletek

Az új BMW M2 Coupé Edition Black Shadow különkiadás

2017-ben a BMW M2 bizonyult a BMW M GmbH legsikeresebb élsportolójának, amelyből egy év alatt világszerte több mint 12 000 példány kelt el. A modellt övező világméretű népszerűség egy éjfekete különkiadás piaci bevezetésében teljesedik ki, még tovább nyomatékosítva a nagyteljesítményű kompakt sportautó lebilincselő menetdinamikáját.

részletek

Menetpróba - BMW M2 bemutató a Hungaroringen

Létezik olyan autós verseny, ahol akkor is örül az ember, ha harminc indulóból csak utolsó előttiként végez? A válasz igen: a BMW legújabb méregzsákja, az M2-es akkor is képes boldoggá és mosolygóssá tenni a vezetőjét, ha közben szembesül azzal a ténnyel, hogy a kollégák között közel sem ő a leggyorsabb pilóta a magyar F1-es aszfaltcsíkon…

részletek

Porschét törtek a magyar autópályán

Összetört egy Porsche Panamera szerda délelőtt a magyarországi M2-es autópályán - egyelőre nem tudni, hogyan és miért hajtott árokba a sofőr. Az anyagi kár igen jelentős.

részletek

Nagy tudás, megfizethető áron - Meizu m2

Magyarországon is elérhető a Meizu m2, a vállalat legújabb készüléke, mely kitűnő választás mindazoknak, akik megfizethető áron keresnek nagy tudású készüléket.

részletek

Combosító kúra után… - BMW M2

A BMW modellpalettájának felpumpálása után az 1-es és 3-as közötti űrt a 2-es vette át, amit eddig maximum 326 lóerős sorhatossal lehetett megvásárolni.

részletek