Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. március 3. szerda

LongBeachePrix

Csavar: Elvették a pole-t Long Beach hősétől

Nem sokáig ámulhatott a világ Antonio Felix da Costa varázslatos időmérős körén, amivel első rajthelyet szerzett a Formula-E futamára. Kiderült ugyanis, hogy szabálytalan autóval tette ezt.

részletek

Da Costa csodát tett, a Renault csak a középmezőnyben

Meglepetésekkel teli időmérőt szolgáltatott a Formula-E Long Beach-ben. Antonio Felix da Costa az első szezon technológiáját használó Agurival győzte le esélyesebb riválisait.

részletek

Buemi Abt-szendvicsben az edzések után

A két szabadedzéssel megkezdődött a Formula-E versenynapja Long Beach-ben. A két legjobb csapat dolgába könnyen lehet, hogy beleszólhat néhány lesipuskás.

részletek

Éld át újra a Long Beach ePrix-t

Egy újabb remek futamon van túl a Formula-E: Long Beach-en Nelson Piquet nyert Jean-Eric Vergne előtt. Az izgalmas verseny legfontosabb pillanatait megtalálod az alábbi ötperces összefoglalóban.

részletek

Long Beach: Piquet hat ePrix-n a 6. győztes

Harmincöt évvel azt követően, hogy édesapja első F1-es győzelmét aratta Long Beach-en, Nelson Piquet Jr ugyanott szerezte első Formula-E sikerét. Vergne második lett, di Grassi újra a bajnokság élén.

részletek

Long Beach: Buemi a pole-ban, Vergne 6. lett

Az e.dams volt F1-es svájci pilótája kezdheti az élről a magyar idő szerint vasárnap hajnali Long Beach ePrix-t, míg az eddig két pole-t szerző JEV ezúttal hatodik lett. Az éllovas Prost a 3. helyen.

részletek
Olvastad már?