Steward
Gobodics Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 28. csütörtök

Live

Ez volt a Mexikói Nagydíj második edzése

Az első gyakorlás kiegyenlített küzdelmet hozott, de a második már valószínűleg pontosabb képet ad a valós egykörös tempóról. Red Bull, Ferrari, vagy Mercedes?

részletek

ÉLŐ: Szingapúri Nagydíj - A verseny

Charles Leclerc várhatja az élről a rajtot Szingapúrban, mellőle Lewis Hamilton indul. Kövessétek velünk a Szingapúri Nagydíj történéseit élő szöveges tudósításunkban.

részletek

Így zajlott a mozgalmas Belga GP

Végre visszatért a Formula-1 a nyári szünetet követően, azonban nem lehet felhőtlen az örömünk. Egy szomorú hétvége lezárása következik a Belga Nagydíjjal, tartsatok velünk!

részletek

A harmadik szabadedzés legfontosabb eseményei

Az időmérő edzés előtti utolsó gyakorlás veszi kezdetét délben. A Ferrari a kvalifikáció napjára is átmentette vajon jó formáját, vagy erőre kap a Mercedes? Tartsatok velünk és kiderül élő szöveges közvetítésünkből!

részletek

A Francia Nagydíj körről körre

Lewis Hamilton várhatja az élről a rajtot, de érdemes lesz figyelni, mire lesz képes a szombati tündöklés után a két McLaren. A szezon nyolcadik futama is a Mercedesnek áll.

részletek

LM24 ÉLŐ: Alonsóék győztek!

Nyolcvanhetedik alkalommal is nekivágnak az egynapos száguldásnak Le Mans-ban: a Formula.hu-n a szokásokhoz híven 24 órán át élő szöveges közvetítést olvashattok a világ legnagyobb autóversenyéről!

részletek

Így zajlott a 2019-es Monacói Nagydíj időmérője

Kövesd velünk élőben a Forma-1-es Monacói Nagydíj időmérő edzését! Percről percre frissülő, szöveges közvetítésünkben nem maradsz le a kvalifikáció egyetlen pillanatáról sem!

részletek

Így zajlott a Spanyol Nagydíj 3. edzése

Kövesd velünk élőben az F1-es Spanyol Nagydíj harmadik szabadedzését! Vajon ki lesz a leggyorsabb a délutáni időmérő előtt? Velünk nem maradsz le semmiről!

részletek

Így zajlott az Azerbajdzsáni Nagydíj

Kövesd velünk élőben az F1-es Azerbajdzsáni Nagydíj minden pillanatát, percről percre frissülő közvetítésünkben, hogy ne maradj le semmiről!

részletek

Így zajlott az Orosz Nagydíj

Kövesd velünk élőben a szezon tizenhatodik futamának minden pillanatát, percről percre - velünk nem maradsz semmiről!

részletek

Így zajlott a Francia Nagydíj időmérő edzése

Kövesd velünk élőben a Francia Nagydíj időmérő edzését - percről percre frissülő közvetítésünkben semmiről nem maradsz le, ami a Paul Ricard-i F1-es pályán történik!

részletek

Így zajlott a Francia Nagydíj harmadik edzése

Kövesd velünk élőben a Francia Nagydí harmadik gyakorlását - percről percre frissülő közvetítésünkben semmiről nem maradsz le, ami a Paul Ricard-i F1-es pályán történik!

részletek
Olvastad már?