Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 5. hétfő

Live

Ilyen volt az USA Nagydíj

Carlos Sainz indul az első rajtkockából a tizedik austini versenyen, mellőle a már világbajnok Verstappen startol, míg Leclerc és Perez a mezőny sűrűjéből várja a piros lámpák kialvását.

részletek

ÉLŐ: A Szingapúri Nagydíj időmérője

Eddig a Ferrarinak áll a zászló egy körön a szabadedzések alapján, de Verstappen tempója sem rossz. Kövessétek velünk élőben a 2019 után visszatérő Szingapúri Nagydíj kvalifikációját!

részletek

Ez volt a 32. Holland Nagydíj

A pole-pozícióból vághat neki hazai versenyének a világbajnoki éllovas Max Verstappen, azonban nem lehet nyugodt a holland, aki mögül a két Ferrari rajtol majd.

részletek

Ez volt a Magyar Nagydíj időmérő edzése

Az esős harmadik szabadedzés után minden bizonnyal újra nedves körülmények hajtanak majd pályára az autók. Vajon Latifi meg tudja ismételni a csodát, amit a harmadik szabadedzésen tett?

részletek

ÉLŐ: Sprint a Red Bull Ringen

Az idei szezon második sprintversenyét láthatjuk az Osztrák Nagydíj hétvégéjén. Vajon elkapják Verstappent a Ferrarik? Meddig tud felzárkózni Perez és Hamilton? Tartsatok velünk, és megtudjátok!

részletek

Ez volt a kaotikus Monacói Nagydíj

Volt már minden a Monacói Nagydíjon, és még hol van a vége? Schumacher hatalmas balesete tovább borzolta a kedélyeket, miközben Perez vette át a vezetést, Leclerc taktikáját elnézte a Ferrari.

részletek

Ez volt a harmadik monacói edzés

Folytatódik a monacói F1-es hétvége, szokás szerint a szombati első program a harmadik szabadedzés. Vajon ezt is elviszi Leclerc? Kövessétek élő, szöveges közvetítésünkkel!

részletek

Így zajlott a Monacói Nagydíj második edzése

A helyi hős remek kezdése után itt az újabb felvonás, amelyen már inkább várható időmérős tempó is. Vajon hogyan alakul a Ferrari-Red Bull csata? Tartsatok velünk!

részletek

Ez volt a Spanyol Nagydíj

A spanyol forróságban érkezhet az újabb Leclerc-Verstappen csata. Megtréfál-e valakit a technika, vagy épp a Ferrari által rettegett Pirellik? Tartsatok velünk élő közvetítésünkön!

részletek

ÉLŐ: A barcelonai időmérő

Úgy tűnik, Barcelonában magára talált a Mercedes, azonban ez is kevés lehet tőlük ahhoz, hogy elkapják a mindhárom szabadedzést élen záró Charles Leclerc-t. Vagy mégsem? Tartsatok velünk, és kiderül!

részletek

Így zajlott az imolai futam

Kövessétek velünk élőben a szezon negyedik, egyben első európai futamát, amit az előzetes képek alapján nem fogunk megúszni szárazon. Az első sorban ismét Verstappen és Leclerc.

részletek

Így zajlott a szezon első időmérő edzése

A Bahreini Nagydíjjal veszi kezdetét az F1 új korszaka 2022-ben. Valóban bajban lenne a Mercedes? Verstappen-Ferrari csata várható az első helyért? Tartsatok velünk, és kiderül, kié lesz a pole!

részletek