Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 27. csütörtök

Leaf

Rekord: 2,5 km-t vezetett egy magyar vak férfi

Újabb sikeres rekordkísérletet tudhat maga mögött Karvai Sándor, a születése óta vak rekorder. Tíz percen át, több, mint 2,5 km-t vezetett egy Nissan Leaf volánja mögött.

részletek

Budapesten debütált a vadonatúj Nissan LEAF

A Budapest Auto Show-n mutatták be a magyar közönség számára a vadonatúj Nissan LEAF-et. Az új modell egész hétvégén megtekinthető a Millenáris B épületében, más Nissan modellek mellett.

részletek

A világ legkeresettebb elektromos járműve

Cikksorozatunk mai részében bemutatjuk, hogyan tartotta fenn vezető szerepét a Nissan az Intelligent Mobility terén az elmúlt 70 évben. Ma a Nissan LEAF-fel ismerkedhet meg, mely amellett, hogy az elektromos járművek forradalmának élenjárója, a világ legnagyobb példányszámban értékesített elektromos autója is.

részletek

Magyar mérnök vágta félbe a Nissan LEAF-et

A továbbiakban Pataki Dániel (Nissan CEE Műszaki Osztály) beszámolóját olvashatjátok arról, hogy hogyan vágtak félbe egy Nissan LEAF személyautót:

részletek

Az új 30 KWH-s Nissan Leaf megtöri a jeget

Az új, megnövelt hatótávolságú és továbbfejlesztett funkciókkal rendelkező 30 kWh-s Nissan LEAF európai bevezetésének alkalmából a Nissan lebilincselő videót tett közzé, amelyben végigkövethetjük, hogyan tör ki az autó a jégpáncél alól a lélegzetelállító szépségű norvég Norefjell hegységben.

részletek

A Nissan ismét forradalmasítja az elektromos autózást

A Nissan ismét forradalmasítja az e-mobilitást az elektromos autók teljesítményének, praktikumának és pozitív megítélésének magasabb szintre emelésével. Az új 30 kWh-s LEAF hatótávolsága 250km, mely minden szegmensbeli versenytársnál jobban teljesít.

részletek

Négy éve a Nissan LEAF a legsikeresebb elektromos autó Európában

A 100%-ban elektromos Nissan LEAF 2014-ben megdöntötte saját előző éves eladási csúcsát: 14 658* -as értékesítési darabszámával az elektromos autók robbanásszerűen fejlődő piacának több mint negyedét tudhatja magáénak.

részletek
Olvastad már?