DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat

Karthikeyan

Rekordok, melyekre senki sem áhítozik az F1-ben

Nico Hülkenberg Szingapúrban negatív csúcsot döntött, hiszen övé a legtöbb dobogó nélküli indulás a sportágban - ennek apropóján összeszedtük, melyek a legkevésbé kívánt rekordok a száguldó cirkuszban.

részletek

Negatív rekordok a Formula-1-ben

Időnként előfordul, hogy egy pilóta nem pozitív, hanem negatív értelemben lesz csúcstartó a száguldó cirkuszban. Pedig van köztük olyan is, aki egyébként kifejezetten nagy tehetség. Gyűjtésünk első részét olvashatjátok.

részletek

Az F1 elértéktelenedésétől fél az expilóta

A Liberty Media a tervek szerint saját képére szeretné formálni a sportágat, némi amerikai ízt kölcsönözne neki, ám egy korábbi pilóta nem örül ennek, és úgy érzi, hiba volt leváltani Ecclestone-t.

részletek

Mi lesz belőled, Mick Schumacher?

Michael Schumacher fia második szezonját kezdi meg formulaautós karrierjében, és idén már az esélyesek közé tartozik majd a német F4-ben. De vajon megvan benne az a plusz, ami a nagyobb kategóriák meghódításához szükséges?

részletek

Retro – Egy alulértékelt úttörő története

Ő adta meg a kezdőlöketet ahhoz, hogy a világ egyik legnépesebb országa felkerüljön az F1 térképére, ám vesztére aztán mindenki az ott elért eredményei alapján ítélte meg.

részletek

Ennyi az esélye, hogy visszatér az Indiai Nagydíj

A mindössze három szezont megélő pálya az indiaiak első F1-es pilótája szerint elfelejtheti, hogy a száguldó cirkusz mezőnye valaha ismét viadalt szervez rajta a jövőben.

részletek

Amikor... Schumacher behúzta a nyakát

A szezon utolsó futama előtt is összegyűjtöttük az adott helyszín legemlékezetesebb pillanatait - így fest az Abu Dhabi-Top 10, komoly bukásoktól, érzelmes bajnoki címekig.

részletek

Retro – Hamilton szívességet tesz Alonsónak

2012. november 18-án rendeztek először F1-es futamot Austinban, ahol Lewis Hamilton hatalmas szívességet tett Fernando Alonsónak Felipe Massa kényszerű büntetése után.

részletek

F1-Archív: A címvédő elveszítette ülését

Méghozzá szó szerint... De nem csak erről írtak az F1-es lapok az elmúlt években március 6-án: Schumacher lelépési záradéka, indiai remények, kiscsapatok, McLaren-első sor, Fisichella-győzelem, gyász.

részletek

Karthikeyan: Nem térek vissza a Forma-1-be

Az utolsó szezonját 2012-ben futó indiai pilóta szerint nem valószínű, hogy valaha is visszatérjen a királykategóriába, és szomorú amiatt, hogy hazája elvesztette nagydíját.

részletek