Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 20. szombat

Jerez

Espargaro: Valós az Aprilia vb-esélye

A Jerezben is dobogóra álló spanyol szerint ugyan egy kis tempó még hiányzik, de kiegyensúlyozottsággal valóban harcolhatnak idén a végső sikerért. Nem aggódik a kedvezmények elvesztése miatt sem.

részletek

Bagnaia: Visszatértem a legjobb formámhoz

A verseny előtt még a sérült válla miatt aggódott, mégis maga mögött tudta tartani Fabio Quartararót a Spanyol GP-n az olasz ducatis, aki tudja: több pontot nem veszíthet a vb-harcban.

részletek

Bagnaia rajt-cél győzelmet aratott Jerezben

Bár Quartararo próbált közel maradni hozzá, a ducatis olasz végig vezetve nyerte a Spanyol GP-t. A címvédő yamahás így is növelte előnyét a vb-tabellán, az Aprilia pedig újabb dobogót szerzett.

részletek

Bagnaia körrekorddal a pole-ban Quartararo előtt

A ducatis és a yamahás harcát hozta a Spanyol GP időmérője, a hajrában viszont a vállfájdalmakkal küzdő olasz lelépte riválisát és a többieket. Egy Aprilia még az első sorban a jerezi rajtrácson.

részletek

Délelőtt bukott, délután az élre állt Quartararo

Mozgalmas napja volt a Spanyol GP péntekjén a regnáló világbajnoknak, aki végül leggyorsabbként zárta az edzéseket. Nyomában három Ducati, miközben Marquez két eséssel a 19. helyen.

részletek

MotoGP, Formula-E, IndyCar: ne maradj le!

Április utolsó és május első napjai is hemzsegnek az autó-motorsportos eseményektől két és négy keréken egyaránt – mutatjuk a teljes hétvégi időtervet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

F1-Archív: Rasszizmusbalhé az F1-ben

A spanyol versenyek jövője is veszélybe került a rajongói megnyilvánulások miatt, 14 nap után véget ért a barcelonai teszt, a McLaren álalkatrészekkel mutatta be új autóját: ezek voltak az F1-es hírek február 4-én.

részletek

Alonso a jerezi pályát akarja

Több helyszín is szeretne részese lenni az F1 versenynaptárának, de a pilótáknak is megvannak a maguk kívánságai. Fernando Alonso azt szeretné, ha Jerezben is tartanának futamot a jövőben.

részletek

Sebestyén: Továbbra sincs megoldás a gondokra

A Supersport 300-asok versenyén történt tragikus baleset miatt egyetlen futamot rendeztek a Supersport-vb mezőnye számára Jerezben, ahol a magyar motoros a 13. helyen ért célba.

részletek

Halálos balesetet szenvedett Vinales unokaöccse

Tragikus incidens történt a Supersport 300-as vb jerezi fordulóján: a mindössze 15 éves Dean Berta Vinales elesett és négyes tömegbalesetbe keveredett, életét pedig már nem tudták megmenteni.

részletek

Mosolyt csalt Rossi arcára a jerezi teszt

Bár a vasárnapi Spanyol GP-t ismét pont nélkül zárta, a másnapi kollektív gyakorlás után mégis bizakodva nyilatkozott az olasz. A 42 éves motoros nem akarja a gumikra kenni a szenvedését.

részletek

Vinalesé a jerezi teszt a Suzukik előtt

A tesztek koronázatlan királya volt a leggyorsabb a Spanyol GP-t követő egynapos teszten, amelyet csapattársa a vasárnapi karproblémái után kihagyott, de Marquez is csak néhány kört tett meg.

részletek