DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. szeptember 27. szerda

HendrickMotorsports

Megérkezett a Le Mans-i NASCAR-autó

Átalakították, de mégis megőrizte a NASCAR jellegzetességeit az a különleges autó, mellyel Jenson Buttonék részt vesznek az idei Le Mans-on.

részletek

Alonso autója után már az IndyCarral szemez Jimmie Johnson

Talán még maga Jimmie Johnson sem számított arra, hogy annyira jól fog sikerülni autócseréje a kétszeres F1-es világbajnok Fernando Alonsóval, hogy az F1-es McLarenben csak bő két tized lesz köztük a különbség, így érthetően megjött az étvágy még több hasonló kalandra.

részletek

Alonso és Johnson is kiválóan ment a másik autójával

A kétszeres F1-es világbajnok Fernando Alonso és hétszeres NASCAR-bajnok kollégája, Jimmie Johnson megejtették a régóta szervezett autócserét Bahreinben, amit mindenki kölcsönösen élvezett.

részletek

Alonso: Csak szórakozás a NASCAR-teszt - egyelőre

A kétszeres F1-es világbajnok Fernando Alonso és a hétszeres NASCAR-bajnok legenda Jimmie Johnson hétfőn cserélnek autót Bahreinben. Egyelőre komolyabb szándékok nélkül. Egyelőre.

részletek

NASCAR: Túlélni a túlélhetetlent

2004. november 2-án, nyolc nappal azt követően, hogy a Blue Ridge-i repülőgép-szerencsétlenségben elvesztette a fiát, bátyját, unokahúgait, barátait és fontos üzleti partnereit, Rick Hendrick készen állt arra, hogy ismét csapata főhadiszállására látogasson.

részletek