DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 5. kedd

HétvégiMenetrend

Az F1-es Las Vegas-i Nagydíj teljes menetrendje

Jön az F1-es szezon fénypontjaként beharangozott Las Vegas-i hétvége, méghozzá rendhagyó időtervvel, de lesz MotoGP és idényt zárt a WRC és a TCR.

részletek

MotoGP, TCR, WRX: a hétvége menetrendje

Sepangban indul a MotoGP utolsó triplája, Bathurstbe látogat a TCR Világsorozat, a WRX pedig hongkongi duplával zárja a szezont – mutatjuk a programot.

részletek

MotoGP, NASCAR: a hétvége menetrendje

Indonéziában indul a MotoGP első távol-keleti triplája, kezdődik a rájátszás harmadik köre a NASCAR-ban: mutatjuk a hétvégi programot a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Az F1-es Katari Nagydíj teljes menetrendje

Sprintes hétvégével és esti futammal folytatódik az F1-es szezon, így rendhagyó a program is – mutatjuk az időtervet és a tv-közvetítéseket.

részletek

MotoGP, WRC: a hétvége menetrendje

A MotoGP Japánban, a Superbike-vb Portimaóban versenyez, a WRC szezonja Chilében folytatódik, a kamionosoké pedig Jaramában zárul – itt a program.

részletek

MotoGP, WEC, WRC, IndyCar: a hétvége menetrendje

F1-es futam ugyan nem lesz, de így sem fogunk unatkozni szeptember második hétvégéjén: a fentieken túl lesz még Superbike, NASCAR és Kamion-Eb is.

részletek

Az F1-es Holland Nagydíj teljes menetrendje

Véget ér a nyári szünet, Zandvoortban folytatódik az F1-es idény, de emellett ismét lesz TCR és indul a véghajrá az IndyCarban – mutatjuk a programot.

részletek

Osztrák MotoGP és TCR: a hétvége menetendje

A szomszédban versenyez a MotoGP, Dél-Amerikában folytatódik a TCR World Tour: mutatjuk az augusztus 20-i hétvége programját a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Az F1-es Magyar Nagydíj teljes menetrendje

Jön a szezon számunkra legfontosabb hétvégéje, hiszen 38. alkalommal érkezik a Hungaroringre az F1-es mezőny! De lesz más is a napokban: itt a program.

részletek

Az F1-es Brit Nagydíj teljes menetrendje

Nincs megállás az F1-ben, hiszen jön a silverstone-i forduló, de lesz más is a hétvégén: például Monzában következik a Le Mans utáni első WEC-futam.

részletek

MotoGP és Formula-E: a hétvége menetrendje

Jön a nyári szünet előtti utolsó MotoGP-futam, a Holland TT, új helyszínre látogat a Formula-E, de ezen kívül is lesz mit néznünk – itt a program.

részletek

Le Mans 24, MotoGP: ne maradj le semmiről!

A hétvégén jön a világ egyik legnagyobb autóversenye, a Le Mans-i 24 órás, hosszú szünet után folytatódik a MotoGP, de lesz TCR és Kamion-Eb is.

részletek