Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 23. hétfő

Gyula

A jó idő megrendelve, az izgalmak garantálva

Kevesebb, mint két hét múlva – június 7-től 9-ig – elrajtol a Közép-Európai Zóna Bajnokság és a Nyílt Magyar Terep-rallye Bajnokság következő futama, a SKUBA Cross-Country. A versenynek idén is Gyula és környéke ad otthont, és az előzetes nevezés alapján egyértelműen kijelenthető, hogy remek csatákra van kilátás mind az autós, mind a kamionos, mind a motoros, mind pedig a side by side mezőnyben, ahol ezúttal négy hölgy is megtalálható.

részletek

Fordulatos nap után Porizek áll az élen Gyulán

A hazai tereprali-bajnokság negyedik és a Közép-európai Zónabajnokság kilencedik futamának szombati versenynapja után az autósoknál a cseh Zdenek Porizek áll az élen.

részletek

Rövid, de izgalmas prológgal indult a HOFEKA Kupa

Az autósoknál a szlovák Juraj Ulrich, a motorosoknál Hodola Richárd, a side-by-side-osok között Kovács György, a kamionosoknál pedig Kovács Miklós vezet Gyulán a HOFEKA Kupa pénteki prológja után, amely rövidége ellenére több egység számára is tartogatott kalandokat.

részletek

Gyula újra várja a terepralisokat

Egy év kihagyás után, 2018. szeptember 14-16. között újra vendégül látja a hazai tereprali bajnokság és a Közép-európai Zóna Bajnokság mezőnyét Gyula városa. A szervizparkot ismét a Vértanúk útján állítják fel, így a kilátogatók testközelből is megcsodálhatják a HOFEKA Kupán induló autókat, kamionokat, motorokat, quadokat és a sportág feltörekvő új kategóriáját, a side-by-side járműveket.

részletek

Gyulai Várfürdő Kupa: A szombati első kör után mondták

Fekete Antal és Tóth György, a Toyota Hilux Overdrive-val versenyző címvédő magyar bajnokpáros vezet a IV. Gyulai Várfürdő Kupa szombati napjának félidejében, az első két szelektív szakasz után.

részletek

Versenyrendezőként is debütál a GTA Motorsport

Fenekestül felfordul a GTA Motorsport különítményének élete a Nyílt Országos Tereprali Bajnokság évadzáró összecsapására, a Nissan-Interspar Kupára, amely egyben a 2014-es sprint kupasorozat záróállomása is lesz. A különítmény a dízel kategória bajnoki címének megvédése után versenyrendezőként is bemutatkozik.

részletek
Olvastad már?