Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. december 5. szombat

FordMustang

Minden szabályt megszegett a mustangos - a civil rendőr előtt

Az orosházi mustangos minden szabályt is megszegett ezen a felvételen, pechjére azonban pont egy Pofátlan(TAN)ítás-akcióban részt vevő civil rendőrautó előtt tette mindezt.

részletek

Igencsak felspéciztek egy játékautót

Adott egy cuki, gyerekeknek szánt, kisméretű, rózsaszín Ford Mustang-utánzat. Ami viszont rögtön egy vérengző fenevaddá változik, ha beleszerelnek egy dirt bike-motorblokkot... Majdnem 100-zal lehet vele menni!

részletek

A Ford a 10 milliomodik Mustang megszületését ünnepli

A Ford a 10 milliomodik Mustang legyártását ünnepli; a legendás modell 50 éve számít Amerika legkelendőbb sportkocsijának, és immár a harmadik egymást követő évben viseli a világ legnagyobb darabszámban értékesített sportkocsijának címét.

részletek

Mustanggal forgatták újra a legendás filmet

40 évvel ezelőtt született egy film, ami legendává vált az autórajongók körében: egy autóversenyző végigszáguldott Párizson, hogy találkozzon rég látott szerelmével. A Ford az új Mustang főszereplésével most újra leforgatta a “C’était un Rendez-Vous” című, 9 perces rövidfilm modern változatát – méghozzá 360 fokos virtuális valóság technológiával.

részletek

Megújul a Ford Mustang - ilyen lehet

2017-ben érkezik a Ford Mustang frissített változata, igaz, túl nagy módosításokra nem kell számítani. Íme egy videó, amelyben megfigyelhető, hogy mi lesz más az autón.

részletek

Ford Mustang, Lamborghini, BMW – rommá zúzva

Az összetört sportkocsikat felvonultató válogatásunkban ezúttal három alaposan meggyalázott autócsodát mutatunk be – igazán szólhattak volna a gazdáiknak, hogy illene jobban vigyázni rájuk…

részletek

Megérkezett Magyarországra az új Mustang

Az új, európai specifikációjú Ford Mustang a modell 50 éves története során ez az első változat, amit Európa-szerte forgalmaznak; az új Mustang 2015 szeptemberében érkezik meg a magyarországi FordStore-okba.

részletek

Egy Smart legyorsul egy Ford Mustangot?

Az hagyján, de kis híján még felszállási engedélyt is kell kérnie sofőrjének, mielőtt padlógázt nyom benne, olyan harapós a kicsike! Persze egy jócskán felpiszkált Smartról és egy rendhagyó gyorsulási versenyről beszélünk…

részletek

Ford Mustang vs. fékpad: 1-0!

El tudtok képzelni annyi lóerőt, amennyit már le se lehet mérni? Ez a klasszikus Ford Mustang egy igazi vadló, amely nem engedte magát betörni, és győzött a fékpad felett! Elvégre az is csak egy technika.

részletek

Ford Mustang vs. KZ-2-es gokart

A Ford Mustang speciális California változata és a KZ-2-es gokart a valenciai Ricardo Tormo versenypálya célegyenesében mérte össze erejét egy gyorsulási verseny keretében.

részletek

A vadonatúj Ford Mustang vásárlói megrohamozták a kereskedéseket!

Több mint fél évszázados története során a Ford Mustang most először kapható az európai piacokon, élénk érdeklődést keltve a vásárlók körében, akik valósággal megrohanták a márkakereskedéseket.

részletek

Ford Mustang újratöltve – ismét gyártják az ikonikus modellt

Az idősebb generáció képviselőiben és a középkorúakban bizonyára megfogalmazódott már a kérdés: miért kell elvetni az 1960-as évek autógyártásának klasszikus, letisztult formavilágát és modelljeit, és miért nem lehet ötvözni őket a modern technológiával?

részletek
Olvastad már?