DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 30. csütörtök

Faültetés

Kiss Norbi Macskaárvaházánál 18 facsemetével ünnepli nagykorúvá válását és állatvédő elkötelezettségét az UNIX-AMTS Auto, Motor és Tuning Show

Idén "nagykorúvá" válik és továbbra is törekszik a fenntarthatóságra, a környezettudatosságra Európa egyik legnagyobb autó motor és tuning rendezvénye a budapesti Hungexpón idén március 22-24 között 18. alkalommal megrendezett UNIX-AMTS Autó,Motor és Tuning Show.

részletek

Gyümölcsoltó Boldogasszonykor napi faültetés – aztán irány Misano

Kiss Norbi ötszörös Európa-bajnok autóversenyző, Ignácz Balázs főispán, Szalóki Péter, Kápolna alpolgármestere, Szomszéd Lajos üzletember, Náksi Attila Dj, Báder Ernő prímás és Dr Illés Zoltán, az Orbán-kormány korábbi államtitkára is helyesli a tervet, ezért eljönnek fát ültetni.

részletek

Együtt ünneplik a kápolnai állatvédők a Toyotával a Yaris 25. szülinapját

Jövőre lesz negyed százada, hogy a világ legnagyobb és legkörnyezettudatosabb autógyártója, a Tercel utódjaként piacra dobta a Toyota Yarist.

részletek

11 éves Európa-bajnok fájával bővült az erdő

Gilyén Krisztián szimulátorversenyző koreai jegenyefenyőjével bővült a Kápolnai Macskaárvaház bajnokok erdője.

részletek

Biodiverzitás minierdőket telepít Kiss Norbi – és erre biztat másokat is

Tölgy, gyertyán, hárs, juhar, kőris, galagonya, nyír, páfrányfenyő, szil, vadkörte. Farkas Pál ökológus, a Globolplan Garden kertészet szaktanácsait figyelembe véve ezt a tíz fafajtát, valamint som-, berkenye-, rozmaring-, bodza- és csipkebogyócserjéket választotta ki Kiss Norbi világ- és sokszoros Európabajnok autóversenyző, a Kápolnai Macskaárvaház Alapítvány nevű állat- és természetvédő civil szervezet kuratóriumi tagja ősszel induló különleges „biodiverzitás projektjéhez”.

részletek

Harley-Davidson Open Road Tour: fantasztikus közösség, csodálatos tájak, fergeteges bulik – és faültetés

Győr, Budapest, Hatvan, Eger, Mezőkövesd, Miskolc, Szerencs, Sárospatak, Kápolna. Sok száz kilométer, sok száz meseszép Harley-Davidson.

részletek

10 éves csapattársával ültetett fákat Kiss Norbi Kápolnán az Erdők Világnapján

Újabb rekordját döntötte meg Kiss Norbi: a civilben állat és természetvédő aktivista, sokszoros Európa-bajnok autóversenyző, közel félszáz fát ültetett el egyszerre az Erdők Világnapja alkalmából, Kápolnán a Macskaárvaházát körülvevő közösségi erdőben.

részletek

Sztár DJ és világhírű sportolók faültetéssel ünneplik az Erdők Világnapját Kápolnán

Náksi Attila DJ, zenei producer, Kiss Norbert világ- és sokszoros Európa-bajnok autóversenyző, Rózsa Norbert olimpiai bajnok úszó, Horváth Lajos „Laller” tereprali-Európa-bajnok, Dudás Zoltán jet-ski magyar bajnok, Kapin Ricsi, a Szurkolók az állatokért mozgalom alapítója és Matusek Zoltán a Noé Állatotthon tulajdonosa.

részletek