Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 20. kedd

F12018

Amikor nem versenyzésre használják az F1 2018-at

Van úgy, hogy a szimpla versenyzés már nem nyújt elegendő élvezetet, így egyéb "kihívásokat" keres az aktuális gamer - erről szól az alábbi videó is.

részletek

Őrült balesetek az F1 2018-ban

Természetesen a legújabb Formula-1-es játék is alkalmas elképesztő tömegkarambolok produkálására – íme, egy csokorra való válogatás a legnagyobb bukásokról és ütközésekről.

részletek

Virtuálisan újraalkották a Japán Nagydíjat

Itt is Hamilton nyer, Vettetl itt is ütközik Verstappennel, sőt, minden pontosan ugyanolyan, mint ahogy az a valóságban lejátszódott - csak éppen ez az F1 2018-ban történik.

részletek

Kissé más lett a francia pálya az F1 2018-ban

Érdekes hiba a játékban: egészen új pályát találhatunk Franciaországban, ha elég elszántan keressük...

részletek

Így törik-zúzzák a klasszikus autókat Szocsiban

Egy megpörgő Brawn itt, egy rommá törő 2007-es McLaren ott: az új F1-es játéknak köszönhetően immár korábbi autókat is kipróbálhatunk az újabb helyszíneken – és persze össze is törhetjük őket.

részletek

Mit kell tudni az F1 Hungary ligáról?

A liga erőssége mindenképpen az, hogy elképesztően szoros futamokat láthatnak a nézők és egy-egy futam előtt szinte képtelenség előre megmondani, hogy ki honnan rajtol és ér majd célba.

részletek

Hamilton a játékban is nagyon gyors Szingapúrban

Nem csoda, hogy az F1-es címvédő szingapúri pole-köre megihlette ezt a gamert is, aki megpróbált valami hasonlót összerakni az F1 2018-cal.

részletek

Az F1 2018-ban Raikkönen elengedi Vettelt

A valóságban úgy tűnik, idén már a Ferrari csapatutasításai sem olyanok, mint régen. Nem úgy a virtuális világban! Kipróbálták, meddig jut Vettel az utolsó rajthelyről Szingapúrban - koránt sem a legnehezebb szinten...

részletek

Egy virtuális kör Szingapúrban

Szokjuk a hétvégi verseny vonalvezetését és a villanyfényt az F1 2018-cal – a Ferrari SF71H volánja mögött.

részletek

F1 2018: Őrült esős verseny Interlagosban

A Brazil Nagydíjon nem szokatlan az égi áldás, valamint a gyorsan változó körülmények - vajon ki jön ki legjobban a kavalkádból a futam végén?

részletek

Le akarta győzni Raikkönen rekordkörét – Ez lett a vége

A célkeresztben Kimi Raikkönen 1:19,119-es monzai pályacsúcsa volt, amelyet szimulátorban szerettek volna túlszárnyalni. Íme az eredmény.

részletek

Meddig tör előre Monzában a virtuális Ricciardo?

A minapi „igazi” Olasz Nagydíjon műszaki hiba miatt kiesett az ausztrál, ám egy videós kipróbálta, hogy ő a játékban hány pozíciót tud javítani a mezőny legvégéről induló Red Bull-pilótával.

részletek
Olvastad már?