Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 9. vasárnap

F12018

Rövid ideig ingyenesen elérhető az F1 2018

Hétfő estig ingyenesen igényelhető a hivatalos Formula-1-es játék 2018-as kiadásának PC-s verziója. Amíg a készlet tart!

részletek

Meddig zárkózik fel a virtuális Vettel?

Bár a valóságban a pole-ból indult és elsőként is ért célba – bár a győzelem nem lett az övé –, egy játékos kipróbálta, az utolsó kockából mire menne a ferraris német a kanadai pályán.

részletek

Ilyen egy kör Monacóban visszafelé

A pálya néhány apró módosítástól eltekintve az elmúlt 90 évben változatlan maradt, de most megnézhetjük azt is egy videós jóvoltából, milyen lenne, ha ellentétes irányban haladnának rajta az F1-esek.

részletek

Így alakították ki a barcelonai pályát ralikrosszra

Szokatlan virtuális pályabemutató: az F1 2018 és a DiRT Rally 2.0 között váltogat, hogy bemutassa a barcelonai ralikrosszpálya vonalvezetését. A videót Neil Cole, a WRX riportere készítette.

részletek

Láttatok már safety car-versenyt?

Na jó, igazit most sem fogtok, de megnézhetjük aarava jóvoltából, hogy milyen is lenne Barcelonában egy verseny, melyen húsz biztonsági autó indul egymás ellen.

részletek

Így szalad végig a 2008-as McLaren Bakuban

A 2008-as F1-es szezonra gyártott McLaren MP4-23 tesz meg egy kört a bakui versenypályán - természetesen nem a valóságban, "csak" az F1 2018-ban, virtuálisan.

részletek

Az egymillió lóerős Williams

Gondolkodtál már azon, milyen lenne, ha egymillió lóerő szorult volna bele egy Formula-1-es autóba? Most megnézheted, mire megy vele egy elvetemült gamer. Értjük, hogy a Mercedes motorja az egyik legjobb, na de ezt már mi is túlzásnak érezzük.

részletek

A 2018-as év legszebb előzései – virtuálisan

Nemcsak a baleseteket lehet megpróbálni lemásolni az F1 2018-as játékban, hanem a szezon legszebb előzéseit is: nézzük meg virtuálisan is Leclerc, Hamilton, Vettel és Ricciardo manővereit!

részletek

Újraalkották a 2018-as szezon összes balesetét

Bottas melbourne-i bukásától a spái tömegkarambolon át Hülkenberg év végi repüléséig – mindezeket az F1 2018-as játékban élhetjük át újra, többé-kevésbé élethűen utánozva a valóságot.

részletek

Van, aki már az F1 2019-cel játszik

Az AETERNO Veloce YouTube-csatorna az F1 2018 modjait vetette be: nemcsak a versenyzők találhatók meg új csapataikban, de még a jövő évi festéseket is elképzelték.

részletek

Virtuálisan újraalkották Hülkenberg óriási bukfencét

Az Abu Dhabi Nagydíj első körében történt az igencsak látványos baleset Romain Grosjean és Nico Hülkenberg között – a renault-s német borulásával záruló incidenst az F1 2018-ban próbálták lemásolni.

részletek

Ilyen egy kör visszafelé Abu Dhabiban

Bár a valóságban igen ritka az effajta változtatás, a virtuális világban azt is ki lehet próbálni, milyen ellentétes irányban száguldani az F1-es szezonzárónak otthont adó pályán.

részletek
Olvastad már?