Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 8. hétfő

E-Sport

4+1 kiegészítő, ami egy gamer szobájából sem hiányozhat

A videojátékok világa sokakat vonz, nem véletlenül: amellett, hogy rengeteg féle játék és e-sport közül választhatnak a játékosok, komoly közösségek alakulnak ki, mind lokális, mind globális szinten. Sok játékos hosszú órákat vagy akár napokat tölt a gép előtt, ezért fontos, hogy a környezet a lehető legideálisabb legyen a gameléshez.

részletek

Bemutatkozik a FuturEsportS F1 Team

Csapatunkat a Forma-1-es játék szeretete és az ebből született barátságok keltették életre még 2018-ban és mára Magyarország legnagyobb és legsikeresebb Forma-1-es esport csapata lettünk.

részletek

Két magyar is indul az F1 Esports idényében

Bereznay Dániel a McLarenhez igazolt, idén azonban lesz még egy honfitársunk a 30 fős mezőnyben Sipos Patrik révén, aki az Alpine színeit fogja képviselni a virtuális megmérettetéseken.

részletek

Blazsán Patrik bejutott az e-sport-olimpia döntőjébe

A tavaszi HUMDA SIM LIGA szimulátorbajnokságon győztes Blazsán Patrik bejutott a tokiói olimpia programjához kapcsolódó virtuális olimpia holnapi, június 23-i döntőjébe. A tehetséges e-sportoló egyike azon hét európai versenyzőnek, akik részt vehetnek az Olympic Virtual Series (OVS) Gran Turismo Sport tizenhatos fináléjában. Az e-sport egyre népszerűbb, így a tehetséges versenyzők felkutatása és a szimulátorsport fejlesztése, valamint a fiatal célközönség megszólítása érdekében kétoldalú együttműködési megállapodást kötött a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. és a Magyar E-sport Szövetség, a HUNESZ. Bajnokságok szervezésében és támogatásában vesz részt a HUNESZ Szimulátorsport Szakágának partnereként a HUMDA.

részletek

E-sport: Lecsapott a bajnokra a Mercedes

A címvédővel pótolja a Mercedes a kétszeres bajnokot: Jarno Opmeert igazolták le, aki 2020-ban Bereznay Dániel csapattársa volt az Alfa Romeónál.

részletek

Bereznay épp csak lecsúszott a győzelemről

Elrajtolt az F1 e-sport-bajnokságában újabb idénye, amelynek bahreini nyitányán az Alfa Romeo magyarja egy második helyet gyűjtött be. Csapattársa nyert, de a címvédő ferraris is győzött egyszer.

részletek

Saját virtuális bajnokságot indít a Ferrari

Ferrari Hublot Esports Series néven indít bajnokságot az e-sport világában a legendás alakulat. A sorozatba bárki benevezhet, a győztes pedig bekerülhet a márka virtuális pilótaakadémiájába.

részletek

Alonso megint duplázott, Button bajnok lett

A McLaren korábbi csapattársai voltak a szimulátoros Legends Trophy hétvégi futamainak főszereplői. Az e-sporttal csupán két hete megismerkedő spanyol zsinórban négy győzelemnél tart.

részletek

Ismét Báldi Gergő a WTCR Esports online bajnoka

Nagy izgalmak közepette, bevállalós versenyzést bemutatva nyerte meg a bajnokságot Sepangban a M1RA e-sportolója, miközben Esteban Guerrieri első igazi versenyzőként futamot nyert.

részletek

A BMW is belép az e-sportba

A bajor prémiumgyártó az öt legnagyobb virtuális csapattal kötött iránymutató együttműködést.

részletek

Sztárok tömkelege csatlakozott a vasárnapi virtuális futamokhoz

A Formula-1 és az IndyCar hétvégi versenyét is lefújták az utolsó pillanatban, akár hónapokig eltarthat, mire újra autóversenyt lát a közönség. Ebben a sanyarú időszakban az e-sport lehet a gyógyír.

részletek

Itt az F1 Esports 2019-es nevezési listája

Bereznay Dániel is az új szezon 30 résztvevője között szerepel: a tíz F1-es istálló három-három versenyzőt igazolt a szeptember 11-én induló bajnokságba.

részletek