Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 20. hétfő

Civic

Menetpróba - Honda Civic 1,5 VTEC Turbo CVT

A legsportosabb japán márka rajongói megnyugodhatnak: a F1-es és a WTCC-s szerepvállalással harmóniában van az új Civic. A 182 lóerős, 1,5 literes turbómotoros kivitelt tettük próbára, és és fülig ért a szánk.

részletek

Sportos, friss és egyedi: Itt az új szedán Civic

Vadonatúj, alapjaitól újratervezett, négyajtós kompakt – minden idők legkifinomultabb és legsportosabb Civic szedánja.

részletek

Dinamikus motorokat és új köntöst kapott a Honda Civic

A vadonatúj, tizedik generációs Honda Civic egyszerre sportos és dinamikus. A modell jelentős mérföldkő a Honda számára az alsó-középkategóriában, ezt bizonyítja, hogy piaci bevezetését a márka történetének legátfogóbb fejlesztési folyamata előzte meg.

részletek

Bemutatkozik a vadonatúj Civic

A Civic tizedik nemzedékének premierje jelentős előrelépés a Honda számára az alsó-középkategóriában, az új modell piaci bevezetését ugyanis a márka történetének legátfogóbb fejlesztési folyamata előzte meg.

részletek

A Párizsi Autókiállításon debütál az új Honda Civic

Folytatódik a Honda európai termékoffenzívája, a márka ugyanis az október elején esedékes Párizsi Autószalonon leleplezi az ötajtós Civic legújabb, tízedik generációját.

részletek

Amerikába indul az új ötajtós Civic

Megkezdődik az Egyesült Államok piacára szánt ötajtós Civic-ek gyártása és exportja. A modellek a Honda swindoni üzemegységében (HUM), a Civic-gyártás globális központjában készülnek. Az európai ötajtós Civic gyártása az év későbbi szakában indul, értékesítését pedig 2017 elején kezdik meg a kereskedések.

részletek

Közszemlén az ötajtós Civic és társai

Folytatja európai modellpalettájának megújítását a Honda. A márka a 2016-os Genfi Autószalonon teszi meg a következő fontos lépést, ahol elsőként állítja közszemlére az új ötajtós Civic tanulmánymodelljét.

részletek
Olvastad már?