Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. március 2. kedd

Civic

Tokióban mutatta be az új Civic Type R-t a Honda

Nagy lendülettel kezdte meg az évet a Honda, a hamamatsuiak ugyanis az új Civic Type R bemutatásával indították 2020-at. A nagy teljesítményű hot hatch a Tokiói Autószalonon állt először nagyközönség elé, ahol a látogatók és a rajongók egyaránt megcsodálhatták a minden eddiginél látványosabb formavilágot.

részletek

A Honda Civic Type R TCR lett az Év Modellje

Lenyűgöző teljesítménye alapján 2019-ben a Honda Civic Type R-re került a TCR képzeletbeli koronája. Az Év Modellje címet a TCR-sorozat létrehozója, a WSC Group adományozta, számba véve a világ összes TCR-sorozatában mutatott teljesítményt, valamint az ott gyűjtött bajnoki pontokat.

részletek

Bemutatkozik az új Honda Civic Sport Line

Számos ponton módosított sikermodelljén a Honda, hogy megőrizhesse technikai és esztétikai színvonalát. A 2020-as Civic szebb és látványosabb lett a változtatások hatására, valamint – az új fedélzeti elektronikai rendszerének és igényesebb belső anyagainak köszönhetően – minősége, valamint használati értéke is jelentősen nőtt.

részletek

Bemutatták a Honda jövő évi TCR versenyautóját

A JAS Motorsport bemutatja vadonatúj Honda Civic Type R TCR modelljét, melyet a túraautó-bajnokság 2018-as szezonjában használhatnak majd vásárlóik.

részletek

Menetpróba - Honda Civic 1,5 VTEC Turbo CVT

A legsportosabb japán márka rajongói megnyugodhatnak: a F1-es és a WTCC-s szerepvállalással harmóniában van az új Civic. A 182 lóerős, 1,5 literes turbómotoros kivitelt tettük próbára, és és fülig ért a szánk.

részletek

Sportos, friss és egyedi: Itt az új szedán Civic

Vadonatúj, alapjaitól újratervezett, négyajtós kompakt – minden idők legkifinomultabb és legsportosabb Civic szedánja.

részletek

Dinamikus motorokat és új köntöst kapott a Honda Civic

A vadonatúj, tizedik generációs Honda Civic egyszerre sportos és dinamikus. A modell jelentős mérföldkő a Honda számára az alsó-középkategóriában, ezt bizonyítja, hogy piaci bevezetését a márka történetének legátfogóbb fejlesztési folyamata előzte meg.

részletek

Bemutatkozik a vadonatúj Civic

A Civic tizedik nemzedékének premierje jelentős előrelépés a Honda számára az alsó-középkategóriában, az új modell piaci bevezetését ugyanis a márka történetének legátfogóbb fejlesztési folyamata előzte meg.

részletek

A Párizsi Autókiállításon debütál az új Honda Civic

Folytatódik a Honda európai termékoffenzívája, a márka ugyanis az október elején esedékes Párizsi Autószalonon leleplezi az ötajtós Civic legújabb, tízedik generációját.

részletek

Amerikába indul az új ötajtós Civic

Megkezdődik az Egyesült Államok piacára szánt ötajtós Civic-ek gyártása és exportja. A modellek a Honda swindoni üzemegységében (HUM), a Civic-gyártás globális központjában készülnek. Az európai ötajtós Civic gyártása az év későbbi szakában indul, értékesítését pedig 2017 elején kezdik meg a kereskedések.

részletek

Közszemlén az ötajtós Civic és társai

Folytatja európai modellpalettájának megújítását a Honda. A márka a 2016-os Genfi Autószalonon teszi meg a következő fontos lépést, ahol elsőként állítja közszemlére az új ötajtós Civic tanulmánymodelljét.

részletek
Olvastad már?