Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 27. hétfő

AutósVideó

Nem mered megelőzni a rendőrt záróvonalnál - fogd meg a söröm

Három hónapra eltiltotta a rendőrség a vezetéstől azt a sofőrt, aki átlépte a záróvonalat és a tiltás ellenére egy rendőrautót előzött meg Gesztely és Újharangod között a 37-es számú főúton. Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

részletek

Óriási medencét szállítottak az M1-esen

Persze ezt is valahogyan el kell juttatni a rendeltetési helyére – de kételkedünk benne, hogy így, platós kocsira téve.

részletek

Mindent csinál a román kamionos, csak az utat nem nézi

Lábbal kormányoz, telefonoz, nyújtózkodik és még be is mutat az őt videózónak. A felvétel a Made In Romania Facebook-oldalra került fel, eddig félmillióan látták – a vezess.hu akadt rá.

részletek

A világ legbizarrabb autóbalesete? (18+)

Ezzel a címmel került fel az alábbi felvétel a videómegosztóra: nem mondunk semmit, ezt végig kell nézni. Az életnek néha nagyon fekete humora van.

részletek

Karosszériajavítás instant tésztával

Az emberi leleményesség határtalanságának újabb megnyilvánulása.

részletek

Lecsapott a karma erre az autósra

A Dél-afrikai Köztársaságban található Durbanben két autó haladt sokáig egymás mellett, de egyikük sem akart engedni. Önbíráskodás, karma és egy fájdalmasan nevetséges baleset lett a vége.

részletek

Videón az egyik legkeményebb neppertrükk

A Bp-i Autósok Közössége mutatta be az egyik, sajnos virágzó csalási trükköt a gyakorlatban, érdemes végignézni a videót.

részletek

Lehajtott az érkező HÉV elé, megúszta

Piros lámpa, tilos jelzés, érkező szerelvény, miegymás - semmi sem érdekelte ezt az autóst a soroksári HÉV-átjáróban. A Bp-i Autósok Közössége tette közzé az esetről készült videót.

részletek

Amikor ralizásra használják a LaFerrarit

Nem mondhatjuk, hogy erre találták ki a több száz millió forintos autót, de van, akinek semmi sem drága és sáros-vizes csapatásra használja a sportautót.

részletek

Na ezért lassítsunk nagy esőben

Felhőszakadás ide vagy oda, a Mercedes sofőrje úgy gondolta, hogy ez őt nem zavarja - egészen addig, amíg az aquaplaning meg nem viccelte. Mindenki lassított, ő nem...

részletek

Ez Abu Dhabi legkülönlegesebb rendőrautója

A 3,4 millió dollárt érő Lykan HyperSoftból mindössze hét példány készült, ebből egy Abu Dhabi rendőrségében szolgál. A járművet 3,7 literes Porsche-motor hajtja, végsebessége 395 km/h.

részletek

Hosszában nyársalta fel a szalagkorlát

Floridában filmezték le ezt a Teslát, amin úgy ment át az út menti szalagkorlát, mint kés a vajon. Megdöbbentő módon minden utas sértetlenül megúszta az esetet.

részletek
Olvastad már?