Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 18. vasárnap

AutósVideó

Sokkoló oktatóvideó a bámészkodókról

Német tűzoltók készítették az alábbi rövid videót, amelyben a baleseteknél szelfiző katasztrófaturisták viselkedését mutatják be: a végén a drámai csavar után mindenki levonhatja a tanulságot…

részletek

A szirénázó mentő mögött tört magának utat

A Bp-i Autósok Közössége osztotta meg a videót - a beküldő szerint a mentő után vágtató autós mellőle vált ki a sorból.

részletek

Egyedi szuperautók Budapesten

A Hungarian Supercar Spotters Youtube-csatornára került fel egy videó arról, hogy milyen autócsodákba lehet botlani Budapesten.

részletek

Ő megpróbálta...

Nem jutott sokáig ez az autós a valószínűleg vihar után elöntött aluljáróban. Mondjuk gyanús lehetett volna neki, hogy senki más nem megy arra...

részletek

Tizenegy autót tört össze egy Audival - köztük egy McLarent

A fiatal Londoban száguldozott, de nem nagyon fért el az úton, ezért jó pár parkoló autónak nekiment - köztük egy McLaren és egy Porsche is összetört. Nagyjából 350 millió forint a kár.

részletek

Ezek a legritkább és legdrágább Bugattik

Tény, hogy a Bugatti nem az átlagemberek számára gyárt autókat, de még az ő termékeik között is vannak ritkaságok. A lista a Chiron koncepciójával 900 millió forintnál indul, a vége pedig közel 6 milliárd…

részletek

Elektromos rollerrel az autópályán

A döbbenetes eset Dallasban történt: egy fejhallgatót is viselő elektromos rollerező bukkant fel a hatsávos sztrádán, aki először a legbelső sávban haladt, majd innen sorolt át a lehajtó irányába. A felvételt rögzítő autó sofőrje sem hitte el, mit lát.

részletek

Zebrán előzött, jött a gyalogos

A Bp-i Autósok Közössége töltötte fel az alábbi videót, ahol nem az autóson múlt, hogy nem lett baja a zebrán áthaladó gyalogosnak.

részletek

A világ leghosszabb autója

Az Amerikai Álom nevet viselő limuzin egy különleges, egyedi konstrukció: a Cadillac Eldoradón alapuló gépjármű 30,5 méter hosszú és 26 kereke van, a fedélzeten úszómedencével és helikopterleszállóval (!). Az 1980-as években épült, sorsa azonban vakvágányra futott: egy múzeum megvásárolta, hogy felújítsa, de erre eddig nem került sor, így most egy udvaron rozsdásodik.

részletek

A Bentley bemutatta a jövő autóját

A gyártó szerint így fog kinézni a nagykategóriás autó 2035-ben - bemutatták az EXP 100 GT névre hallgató koncepcióautót.

részletek

Gumik nélkül, felnin autózott Pócsmegyeren

Ilyet még nem nagyon láttunk: egyszerre két kerékről hiányzik a gumi, csak a felnin megy a Renault, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne. Egy bicikli azért ott van a csomagtartóban.

részletek

Ittas sofőr hajtott a kompra, a Dunában landolt

Kabrió Mercedes landolt a folyóban, miután a vezető túl nagy lendülettel hajtott fel a lórévi kompra. Az autóst – akinél a szondáztatás pozitív értéket mutatott – kimentették, és végül a járművet is kiemelték. Alább az RTL Klub riportja látható az esetről.

részletek
Olvastad már?