Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 28. kedd

AutósVideó

Ez a tanulóvezető hamar megismerte a közlekedési kultúrát

A tanuló szabályszerűen átengedte a gyalogosokat a zebrán, a mögötte érkező azonban kellően türelmetlen és nemtörődöm volt ahhoz, hogy lendületből megelőzze őt. Ez aztán a példamutatás!

részletek

Pesten mutatták be az év legértelmetlenebb előzését

Záróvonalon keresztül, kanyarban előzte meg a piros autó a felvétel készítőjét – hogy aztán a jobb oldali sávba átsorolva várakoznia kelljen a lámpánál…

részletek

Hattyú miatt állt a forgalom Tokajon

Vélhetően a síkos úton nem tudott felszállni a hídon rekedt madár, a kiérkező rendőrök az egyik sávot elállva terelték el az állatot az autók közeléből.

részletek

Meddig bírják az elektromos autók, amíg lemerülnek?

Tesla Model 3, Audi e-tron, Jaguar I-Pace, Nissan Leaf, Kia e-Niro, Mercedes EQC – ezeket a modelleket próbálta ki a Carwow Nagy-Britannia útjain. A felmérés egyszerű volt: a sofőr addig vezetett, amíg az autók akkumulátora teljesen ki nem fogyott. Volt, amelyik alig több mint 300 kilométert bírt, a győztes jócskán 400 fölé ment – a hivatalos hatótávot azonban egyik sem érte el. A videó végén térkép is látható arról, melyik típus meddig jutott.

részletek

A ZiL, amelybe BMW-turbómotort szereltek

A Lihacsov Autógyár ikonikus tehergépkocsiját kultusz övezi. Egy ZiL-rajongó hívta fel figyelmünket a videóra: a babakék szörny gazdája 4,4 literes, 600 lóerős BMW-turbómotort szerelt be, a városban pedig állva hagyta a meghökkent autósokat.

részletek

Csak erővel tudott kiállni a parkolóból

A kínai sofőr elől elálltak a kiutat a parkolóban. Többet erővel, mint ésszel, gondolta a nő: 11-szer ment a másik járműnek, míg annyival arrébb tuszkolta, hogy ki tudjon kanyarodni.

részletek

Verekedés tört ki az autószalonon

Rendhagyó videó Tokióból: miközben a YouTuber a motort bőgető Lamborghiniket videózta, elszabadultak körülötte az indulatok. A konfliktust az okozhatta, hogy az autók túl nagy zajt keltettek, ami felbőszítette a többi kiállítót.

részletek

Jobbról előzve rommá törte az előtte haladót

A SUV sofőrje egyszerűen belerongyolt az előtte szabályosan haladó Skodába, totálkárosra törve mindkét autót. A balesetben senki sem sérült meg súlyosan, a bírság viszont mindössze 37 ezer forintnyi zlotyi.

részletek

Feltartották, kiforgatta az előtte haladót

Egy elmebajos sofőr Londonban azon akadt ki, hogy túl lassan haladt az előtte haladó, akit ezért csúnyán megbüntetett: amerikai mintára PIT-manőverrel eltűntette az útjából az autót.

részletek

Így folytatódott a román BMW-s balhéja

A napokban járta be az internetet egy videó, amelyen egy BMW-s és egy villamosvezető vitája volt látható. Az eset nem a felvétel végén oldódott meg, van folytatás.

részletek

Ezt a tömegbalesetet elsőre nem fogod érteni

Még karácsony előtt rögzített egy különös balesetet egy autós. A piros jármű sofőrje alighanem elaludt a volán mögött, vagy rosszul lett, ami után elképesztő láncreakciót indított be.

részletek

Egy kisebb baleset egy sokkal nagyobbat okozott

A tavaly december 28-i felvételen az látszik, hogy néhányan az utat takarítják, valószínűleg egy másik, kisebb baleset után. Aztán egyszer csak megjön a nyerges vontató, amelynek esélye nem volt megállni...

részletek
Olvastad már?