Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 3. szombat

AutósVideó

Felniken közlekedett egy autós Budapesten

Az alábbi videó vasárnap este készült a Boráros téren: a kisbusz vezetőjét láthatóan nem aggasztotta, hogy a jármű baloldali kerekein nincs gumi, a felnin közlekedő autós valószínűleg Fernando Alonso 2018-as bakui mutatványát próbálta utánozni. (A videót a Bp-i Autósok Közössége osztotta meg.)

részletek

Egy thaiföldi lány az autórajongók új kedvence

Számtalan autós videó kering az interneten, néhány csatorna pedig fantasztikus számokat ért el a nézettség tekintetében. A kategóriában azonban új kihívó akadt a bájos Jane Jira személyében.

részletek

Békásmegyeri ámokfutás: Forgalommal szemben

Szerda kora reggel készült az alábbi videó: az autós elnézte a sávot, ezután pedig hosszú időn keresztül haladt forgalommal szemben, ráadásul nagy sebességgel, miközben szemből autók érkeztek. (A Bp-i Autósok Közössége felvétele.)

részletek

Tarol a neten a budapesti autós bunyó felvétele

Más országokból sűrűbben láthatunk ilyen verekedésről készült felvételeket, de idehaza ritkaságszámba megy, ami a Kerepesi úton történt. Egy Audi és egy Volkswagen vezetője között alakult ki nézeteltérés, ami hamar tettlegességgé fajult. A képsorok már közel 700 ezer megtekintésnél tartanak.

részletek

Kegyetlen megoldással állítják meg a sorompót elkerülő autósokat

Van, amikor a sorompó sem elég arra, hogy az autósok ne hajtsanak rá a vasúti sínekre - nos, erre találtak ki egy meglehetősen hatékony megoldást Oroszországban.

részletek

Kétszer is beégett a BMW-s

Hihetetlen jelenetek a lengyeleknél: a fehér autó előbb a kanyarodásnál forgott meg, majd alig néhány másodperccel később az egyenes útszakaszon is megtette ugyanezt, átsodródva a szemközti sávba.

részletek

Dinamittal robbantotta fel Tesláját az elégedetlen tulajdonos

A finn Model S-tulajdonost annyira feldühítette, hogy az autót csillagászati áron javították volna meg, hogy dühében inkább 30 kiló dinamittal felrobbantotta járművet.

részletek

Illegálisan driftelgetett a BMW a Lánchídnál

BMW M8 F92-t csípett el a Hungarian Supercar Spotters, mégpedig nem akármilyen körülmények között: a sportkocsi sofőrje naphosszat driftelgetett a Széchenyi téren, fittyet hányva a többi autóra, a kerékpárosokra és egy rendőrre is.

részletek

Durva büntetőfékezés az M3-ason - videó

Érthetetlen módon okozott kis híján tömegbalesetet az autós - némi viaskodás után egyszerűen megállt a belső sávban, a sor elején. A Bp-i Autósok Közösségének videója.

részletek

Kipróbáltuk a 300 lóerős Renault Megane RS Trophyt

A Renault sporthagyományai elvitathatatlanok, a versenypályán elért eredmények pedig megkövetelnek egy olyan utcai modellt, amely méltó módon képes átadni a lehető legmagasabb vezetői élményt az erre éhező márkarajongóknak. Hölgyeim és uraim, íme a 300 lóerős, elsőkerekes Renault Megane RS Trophy!

részletek

Magyar autóreklám – koreai nyelven

Új kampányt indított a SsangYong. A Korando és Rexton reklámfilmjeinek főszereplője Thuróczy Szabolcs, a különlegességük pedig az, hogy koreai nyelven beszél.

részletek

Ilyen egy pályanap a Nordschleifén

A zöld pokolban nem csak versenyeket tartanak, így a profi pilóták mellett mások is kipróbálhatják magukat a legendás pályán. A népszerű vlogger, Tom Scott most megmutatja ennek részleteit

részletek