Steward
Vaszilykó Péter
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 7. kedd

AutósVideó

710 lóerős McLarennel száguld a 78 éves bácsi

Az évtizedekkel ezelőtt profi versenyző Henry Harrfeldt saját elmondása szerint azért szereti a McLaren 720S Spidert, „mert gyors”. Úgy tűnik, az életkor tényleg csak egy szám…

részletek

Civil autós rendőrt előzött záróvonalon a BMW-s

Amikor a szabálytalankodó autós nem számít rá, hogy egy rendőr látja, amit csinál - mert a civil autókra nem figyel, pedig bármelyik elindulhat utána, ha szabálytalan...

részletek

Kínos véget ért a körforgalmi menőzés

Driftelni próbált az egyik győri körforgalomban a videóban szereplő felelőtlen autós, a mutatvány azonban csak szórakoztató lett, sikeres már kevésbé.

részletek

Kanyarban előzött a Skoda, centiken múlt a tragédia

A kamerás autó mögött is tolongott egy másik - szerencsére sikerült elkerülni a komoly balesete. A Bp-i Autósok Közössége osztotta meg a felvételt.

részletek

Életveszélyes száguldás a zebránál

Óriási szerencse, hogy az úton átkelni készülő gyalogosok résen voltak Nyíregyházán, különben tragédia történt volna.

részletek

Az M5-ösön bringával? Simán

A Bp-i AUtósok Közössége tette közzé a videót - egy kerékpáros az autópályán Pest felől, Kecskemét-nyugat lehajtó előtt...

részletek

Közel 150-nel furikázta az M5-ösön a szamarat

Elképesztő felvétel a magyar autópályákról: egy autós nyitott utánfutón szállította szerencsétlen állatot az M5-ösön, közel 150 km/h-s tempónál.

részletek

Egy kisebb baleset Budapestről

A 17. kerületben történt, a Bp-i Autósok Közössége osztotta meg az erről készült videót - szerencsére nem történt nagyobb baj.

részletek

Inkognitóban vadászott a gyorshajtókra a BRFK

Volt meglepetés, mikor az autósokat vagy motorosokat civil járműs rendőrök állították meg: repkedtek is a 90-130 ezer forintos bírságok a „pofátlan(tan)ítás” során.

részletek

Átrepült a körforgalmon, neki egy épületnek

Az eset Nagyatádon történt, az említett épület pedig egy magyar raliversenyző, Merencsics Árpád cégéhez tartozik. Mintha ott sem lett volna az a körforgalom, pedig ott volt...

részletek

Tahó módon sorolt be a BMW-s az Árpád hídon

Az eset Budapesten történt - nem cél a BMW-sek ekézése, de itt megint egy ilyen autót vezető sofőr volt a hibás. A tahó szó nem biztos, hogy elég erős erre a manőverre - mi szükség van rá?

részletek

Így lett traktorból szupersportkocsi a Lamborghini

Legendás olasz márka evolúciója: a Lamborghini modelljei 1959-től egészen 2020-ig.

részletek
Olvastad már?