Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 23. szombat

AutósVideó

Piros lámpán át hajtott a villamossínre a pesti lamborghinis

„A videón szereplő Lamborghini sofőrjét nemcsak a piros lámpa és a keresztbe jövő forgalom nem zavarta, de még villamosnak is képzelte magát a 4-6 vonalán” – írta a felvétel készítője.

részletek

Ráhúzta a kormányt a szemből jövő autóra a kamionos

Életveszélyes helyzetet teremtett néhány napja Budapest 18. kerületében a kamionos, aki állítólag egy korábbi konfliktus miatt akart ráijeszteni az alábbi videót rögzítő sofőrre.

részletek

Ez lesz a vége: Tűzijáték egy autóban

Egy YouTube-csatorna készítői feláldoztak egy autót, hogy kiderüljön: mi történik, ha tűzijátékokat robbantanak fel az utastérben? Az eredmény magáért beszél.

részletek

Több mint 800 lóerős a McLaren új fegyvere

Hibrid nélkül, tisztán benzinmotorból hoztak ki több mint 800 lóerőt és 800 Nm-t, egyúttal 350 km/h-s végsebességet. Aki szeretne egyet, az siessen.

részletek

Érthetetlen, mit művelt ez a férfi az autóúton

Nem elég, hogy az M4-es egyik lehajtója közelében álldogált a külső sávban, még a felvételt készítő és mellette elhaladó autósra is megpróbált ráijeszteni – ijesztő és döbbenetes, amit csinált.

részletek

Mentő miatt lehúzódó autót előzött a sofőr

Figyelmetlenség vagy pofátlanság? Akármelyik is volt, necces pillanatot eredményezett az alábbi videóban látható szituáció, amikor a középre húzódó mentő mellett húzott el a szemből érkező SUV.

részletek

Nem sokon múlt a karácsonyi karambol

A Bp-i Autósok Közössége tette ki a videót, melyen az látszik, hogy december 25-én, a 17. kerületben kis híján elrontotta néhány ember karácsonyát a türelmetlen sofőr.

részletek

Majdnem tragédiát okozott a járdán rövidítő autós Soroksáron

„Megdöbbentő” címmel töltötték fel Soroksár Facebook-oldalára az alábbi videót, és a jelző nem túlzás. A dugóban rekedt Mercedes a járdán rövidítette le az utat, ráadásul tette ezt közveszélyesen.

részletek

Menet közben felnyílt az autó motorházteteje

Tökéletesen kezelte a helyzetet az a sofőr, akinek autóján a 4-es főúton haladva nemes egyszerűséggel felcsapódott a motorháztető. Higgadt maradt, és óvatosan lehúzódott.

részletek

Milyen pezsgővel mossuk Lamborghininket?

Ez az égető kérdés merült fel a Svájcban élő román milliomoscsemetével, aki a TikTokon végezte el tesztjét: Moët Chandon és Cristal pezsgővel is meglocsolta a Lamborghini kerekét. Igaz, mint egy Paul Verhoeven-filmnek, videójának is nyitott a befejezése: nem derül ki, melyik márka a nyerő.

részletek

Három luxusautó bánta az elszabott parkolást

Meredek lejtőn nem egyszerű manőverezni, de a Porsche Taycan tulajdonosa ennek fényében is magasra járatta a bénázást. Talán rossz pedálra lépett, mindenesetre a szomszédban parkoló SUV-t és BMW-t is sikerült leamortizálnia sajátja mellett.

részletek

Az autó összelapult, a gazdája megúszta

Oroszországban történt: a férfi az autóját tisztogatta a ráfagyott jégtől, mikor azt vette észre, hogy kisebb betondarabok potyognak fentről. Ez volt az egygyermekes apa szerencséje, felnézett, majd azonnal rohanni kezdett. Egy kéttonnás betontömb zuhant le, ami teljesen megsemmisítette az autót, de tragédia szerencsére nem történt.

részletek
Olvastad már?