Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 6. hétfő

AutósVideó

Melyik a leggyakoribb szabálytalanság az M0-son?

A KRESZ TV alábbi videójában azt nézték meg, hány szabálytalanságot lehet lefülelni egyetlen az M0-s autóút fölé elhelyezett kamerával – meglepő, milyen sokat és melyik fajtából a legtöbbet.

részletek

Kipróbálta, mennyi a Corvette vége

A népszerű autós YouTuber, TheStradman volt kíváncsi arra, mennyit bír a Corvette C8. Egy kiszáradt tó medrében nyomta, és egészen 278 km/h-ig jutott. (Papíron 312 az autó csúcssebessége.)

részletek

Az apa reakcióideje mentette meg gyerekét

Csodáljuk a kínai apa gyors mozdulatát, amellyel megakadályozta, hogy kisfiát elgázolja egy szabálytalan autós a zebrán. A férfi megállt, mikor látta a nem lassító sofőrt, de fia tovább sétált.

részletek

Az M3-as bevezető szakaszán versenyeztek

Autók és sávok között cikázva versenyzett egymással két sofőr a napokban az M3-as autópálya bevezető szakaszán, mintha mi sem lenne természetesebb. Nem értjük, hogyan lehetnek ennyire felelőtlenek.

részletek

Érthetetlen, amit ez a sofőr művelt

Nézzük, látjuk, de nem értjük, mi történik a videón: a felvételt beküldő autós szerint már a jelenet előtt is mindenkivel kakaskodott az illető, de ez a mozdulatsor teljesen értelmezhetetlen…

részletek

Ilyen életveszélyes vezetést ritkán látni

A 37-es főúton rögzítették az alábbi videót, amelyen egy 21 éves sofőr többször is áttért a menetiránnyal szembeni sávba, veszélyeztetve az ott haladókat. A járőrök már kézre is kerítették a férfit.

részletek

Egy szexi autómosás kulisszatitkai

A folyamat nem mindig olyan érzéki, mint a végeredmény. A filippínó nyelvű videóból túl sokat nem értünk, de az magáért beszél, hogy 4 nap alatt közel 4 millió megtekintést hozott.

részletek

Videó: Szélvédőbe csapódott a leszakadó alkatrész

A semmiből érkezik meg a leszakadó alkatrész és telibe csapja a szélvédőt - még nézni is szörnyű, de szerencsére nem lett komoly baj az esetből.

részletek

Brutális repülés lett a gyorsulási versenyből

Néhány floridai fiatal úgy gondolta, jó ötlet csapatni egy illegális gyorsulási versenyt – szerencse, hogy csupán néhány sérülés, nem pedig egy végzetes baleset lett az eredménye a hatalmas bukásnak…

részletek

Óriási durranással robbant fel a kamion kereke

Még a felvételt rögzítő autós kamerája is beleremegett, ahogy az előtte haladó kamion kereke eldurrant egy defekt miatt – hatalmas szerencse, hogy nem lett belőle baleset.

részletek

Egy videó a Mercedesről, amelyik otthon maradt

A rendkívüli helyzet az autógyártókat is rendkívüli reklámokra sarkallja. Persze ez itt legalább annyira biztonsági felhívás is, mint reklám. Ez a Mercedes sem hagyja el az otthonát, a márka pedig köszönetet mond mindenkinek, aki hivatása miatt ezt megteszi.

részletek

Kijöttek a rendőrök és... táncra perdültek

Ilyen rendőrségi helyszínelést sem láttunk még, mindenesetre jó dolguk van a spanyol karanténlakóknak, hiszen nem is kell, hogy a közösségükben zenéljen valaki az ablakból, megkapják azt a helyi szervektől!

részletek
Olvastad már?