Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 20. kedd

AutósVideó

Teljesen érthetetlen baleset az M3-asnál

A Magyar Közút kamerarendszere az M25-ös és M3-as autópálya csomópontjában 2020. szeptember 11-én, pénteken egészen döbbenetes balesetet rögzített.

részletek

Ilyen az, amikor negyven tonnával driftelnek - videó

Amikor egy negyven tonnás munkagépet csúsztatnak meg a sárban, az mindig különleges élvezet...

részletek

Lámpát döntött és majdnem gázolt a budai audis

Kis híján tragédia lett a vége a kapkodásnak: a videóban szereplő sofőr az utolsó pillanatban akart rákanyarodni a Csörsz utcára a MOM Parknál – hatalmas pusztítás lett mindennek az eredménye.

részletek

Ez a szőke hölgy kapott némi extrát a McLarenjéhez

Supercar Blondie beszerzett egy berendezést a McLarenjéhez és meg is mutatta, hogy hogyan működik - mindenki döntse el maga, hogy ez így mennyire hasznos.

részletek

Árokba kényszerült az autós a szabálytalan előzés miatt

Szemből, záróvonalon keresztül manőverezett az egyik sofőr, aki miatt az árokba kellett hajtania egy társának – de itt jött a csavar és az instant karma, hiszen mindez egy rendőr előtt történt!

részletek

Egymáson landolt két autó Kispesten

Nem egészen világos, hogyan történhetett ez a bizarr baleset és hogyan került az Opel a Suzuki tetejére – a Katasztrófavédelem mentési videójából látható, mi is lett a különös incidens végeredménye.

részletek

Nem volt ki a négy kereke a szikrázó Opelnek

Amit a címben írtunk, azt szó szerint értettük: hiányzott a bal hátsó kereke Mátészalkánál a videón látható autónak – az eredmény olyan látványos szikrázás, amit az F1-ben is megirigyelnének.

részletek

Magasról tett a létező összes szabályra az audis

Pofátlan kikanyarodás a szemközti sávban, csak hogy ne kelljen kivárnia a sort, majd mindezt egy elképesztő előzéssel koronázta meg a videón látható sofőr Fóton.

részletek

710 lóerős McLarennel száguld a 78 éves bácsi

Az évtizedekkel ezelőtt profi versenyző Henry Harrfeldt saját elmondása szerint azért szereti a McLaren 720S Spidert, „mert gyors”. Úgy tűnik, az életkor tényleg csak egy szám…

részletek

Civil autós rendőrt előzött záróvonalon a BMW-s

Amikor a szabálytalankodó autós nem számít rá, hogy egy rendőr látja, amit csinál - mert a civil autókra nem figyel, pedig bármelyik elindulhat utána, ha szabálytalan...

részletek

Kínos véget ért a körforgalmi menőzés

Driftelni próbált az egyik győri körforgalomban a videóban szereplő felelőtlen autós, a mutatvány azonban csak szórakoztató lett, sikeres már kevésbé.

részletek

Kanyarban előzött a Skoda, centiken múlt a tragédia

A kamerás autó mögött is tolongott egy másik - szerencsére sikerült elkerülni a komoly balesete. A Bp-i Autósok Közössége osztotta meg a felvételt.

részletek
Olvastad már?