Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 2. szombat

AutósVideó

Egy thaiföldi lány az autórajongók új kedvence

Számtalan autós videó kering az interneten, néhány csatorna pedig fantasztikus számokat ért el a nézettség tekintetében. A kategóriában azonban új kihívó akadt a bájos Jane Jira személyében.

részletek

Békásmegyeri ámokfutás: Forgalommal szemben

Szerda kora reggel készült az alábbi videó: az autós elnézte a sávot, ezután pedig hosszú időn keresztül haladt forgalommal szemben, ráadásul nagy sebességgel, miközben szemből autók érkeztek. (A Bp-i Autósok Közössége felvétele.)

részletek

Tarol a neten a budapesti autós bunyó felvétele

Más országokból sűrűbben láthatunk ilyen verekedésről készült felvételeket, de idehaza ritkaságszámba megy, ami a Kerepesi úton történt. Egy Audi és egy Volkswagen vezetője között alakult ki nézeteltérés, ami hamar tettlegességgé fajult. A képsorok már közel 700 ezer megtekintésnél tartanak.

részletek

Kegyetlen megoldással állítják meg a sorompót elkerülő autósokat

Van, amikor a sorompó sem elég arra, hogy az autósok ne hajtsanak rá a vasúti sínekre - nos, erre találtak ki egy meglehetősen hatékony megoldást Oroszországban.

részletek

Kétszer is beégett a BMW-s

Hihetetlen jelenetek a lengyeleknél: a fehér autó előbb a kanyarodásnál forgott meg, majd alig néhány másodperccel később az egyenes útszakaszon is megtette ugyanezt, átsodródva a szemközti sávba.

részletek

Dinamittal robbantotta fel Tesláját az elégedetlen tulajdonos

A finn Model S-tulajdonost annyira feldühítette, hogy az autót csillagászati áron javították volna meg, hogy dühében inkább 30 kiló dinamittal felrobbantotta járművet.

részletek

Illegálisan driftelgetett a BMW a Lánchídnál

BMW M8 F92-t csípett el a Hungarian Supercar Spotters, mégpedig nem akármilyen körülmények között: a sportkocsi sofőrje naphosszat driftelgetett a Széchenyi téren, fittyet hányva a többi autóra, a kerékpárosokra és egy rendőrre is.

részletek

Durva büntetőfékezés az M3-ason - videó

Érthetetlen módon okozott kis híján tömegbalesetet az autós - némi viaskodás után egyszerűen megállt a belső sávban, a sor elején. A Bp-i Autósok Közösségének videója.

részletek

Kipróbáltuk a 300 lóerős Renault Megane RS Trophyt

A Renault sporthagyományai elvitathatatlanok, a versenypályán elért eredmények pedig megkövetelnek egy olyan utcai modellt, amely méltó módon képes átadni a lehető legmagasabb vezetői élményt az erre éhező márkarajongóknak. Hölgyeim és uraim, íme a 300 lóerős, elsőkerekes Renault Megane RS Trophy!

részletek

Magyar autóreklám – koreai nyelven

Új kampányt indított a SsangYong. A Korando és Rexton reklámfilmjeinek főszereplője Thuróczy Szabolcs, a különlegességük pedig az, hogy koreai nyelven beszél.

részletek

Ilyen egy pályanap a Nordschleifén

A zöld pokolban nem csak versenyeket tartanak, így a profi pilóták mellett mások is kipróbálhatják magukat a legendás pályán. A népszerű vlogger, Tom Scott most megmutatja ennek részleteit

részletek

Így állíthatja meg az ittas sofőrt a saját autója – videó

Egy fejlesztés alatt álló biztonsági rendszer akár tízezer ember életét is megmentheti évente Amerika-szerte. Vajon hogyan? Az autóba épített érzékelők képesek véralkoholszintet mérni a sofőr lélegzetéből és ujjbegyéből. Ha az érték nem megfelelő, a kocsi egyszerűen nem indul el.

részletek