Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 22. kedd

AutósVideó

Menőzni akart, borulás lett a vége

Pórul járt a Mustang sofőrje, aki fel akart vágni azzal, mit is tud ő és az autója: pechjére egy árok várta őt az út szélén…

részletek

Mit csinált ez az autós Budapesten?

Budapesten, a Rákóczi hídnál rögzítették az alábbi felvételt, amikor valami minden bizonnyal nem volt egyértelmű az autós számára - szerencsére baleset nem történt.

részletek

Leállósávban, életveszélyesen előzött

Kis híján tragédiát rögzített vasárnap délben ennek az autónak a kamerája, amikor valaki az M0-s autópálya leállósávjában a lehető legveszélyesebb pillanatban kezdett előzni.

részletek

Hajmeresztő előzés a XVII. kerületben

Centikkel úszta meg az ütközést az esztelen sofőr és a vele szemben szabályosan közlekedő autós Budapesten, a Cinkotai úton.

részletek

Videó: Zebrán gázoltak el egy kislányt Miskolcon

A Rendőrség YouTube-oldalára töltöttek fel egy videót, melyen egy miskolci kislányt gázolnak el a zebrán. Szerencsére nem történt tragédia, de a Mercedes sofőrje rövid idő alatt két zebránál is szabálytalanságot követett el. Arról sajnos nincs hír, mi lett az elkövető „jutalma”.

részletek

Hajmeresztő előzés a 4-es úton

„Ide azért biztos kellett a tiszta alsónadrág” – írja az alábbi videó címe. És valóban: nem sokon múlt, hogy a kabriós nem ütközött a szemből érkező kamionnal…

részletek

Videó: Majdnem elütött egy BKV-busz egy kislányt a zebrán

Egy Cyclano de Ferdezsák nevű felhasználó töltötte fel a YouTube-ra a videót, melyen jól látszik, hogy a buszsofőr éppencsak meg tudott állni, hogy ne üsse el a zebrán szabályosan átkelő kislányt.

részletek

Zebrán előzött, elvették a jogsiját

Három hónapra eltiltotta a vezetéstől, valamint pénzbírsággal sújtotta a rendőrség azt a sofőrt, aki szeptember 20-án Mádon egy gyalogátkelőhelyen előzött. Az esetről felvétel is készült.

részletek

Álló sorba rongyolt bele a teherautó

Szokták mondani, hogy "vezess óvatosan", de ez ilyen esetektől az sem véd meg, ha körültekintő sofőrök vagyunk. Ez a teherautó lassítás nélkül szaladt bele az álló kocsisorba.

részletek

Láttál már kamiont háztetőn parkolni?

A kanadai Ontarióban egészen bizarr baleset történt. Egy kamionos lefutott az útról, majd a földúton irányíthatatlanná váló járművel konkrétan leparkolt egy háztetőre. A tulajdonosok ugyan otthon voltak, de nem tartózkodtak a házban, a kamionos és utasa pedig szintén szerencsésen megúszták a nem mindennapi balesetet.

részletek

Ilyen őrült buszsofőrt ritkán látni

Miközben az egyenesen haladó sáv forgalma egy jobbra kanyarodó jármű miatt lelassult, a busz óriási tempóban, a balra kanyarodó sávban száguldott át egyenesen a kereszteződésen…

részletek

Zöldre váltott a lámpa, de nem indult el

A videón az látszik, hogy a sofőr vagy nem figyelt, vagy nem látta a lámpát - hiába jeleznek neki, nem indul, majd újra pirosra vált a lámpa és másodjára is csak bizonytalanul ment tovább.

részletek
Olvastad már?