Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 25. hétfő

AutósVideó

Kipróbáltuk a 300 lóerős Renault Megane RS Trophyt

A Renault sporthagyományai elvitathatatlanok, a versenypályán elért eredmények pedig megkövetelnek egy olyan utcai modellt, amely méltó módon képes átadni a lehető legmagasabb vezetői élményt az erre éhező márkarajongóknak. Hölgyeim és uraim, íme a 300 lóerős, elsőkerekes Renault Megane RS Trophy!

részletek

Magyar autóreklám – koreai nyelven

Új kampányt indított a SsangYong. A Korando és Rexton reklámfilmjeinek főszereplője Thuróczy Szabolcs, a különlegességük pedig az, hogy koreai nyelven beszél.

részletek

Ilyen egy pályanap a Nordschleifén

A zöld pokolban nem csak versenyeket tartanak, így a profi pilóták mellett mások is kipróbálhatják magukat a legendás pályán. A népszerű vlogger, Tom Scott most megmutatja ennek részleteit

részletek

Így állíthatja meg az ittas sofőrt a saját autója – videó

Egy fejlesztés alatt álló biztonsági rendszer akár tízezer ember életét is megmentheti évente Amerika-szerte. Vajon hogyan? Az autóba épített érzékelők képesek véralkoholszintet mérni a sofőr lélegzetéből és ujjbegyéből. Ha az érték nem megfelelő, a kocsi egyszerűen nem indul el.

részletek

Szűk utcába szorult egy Ferrari

Nem teljesen világos, hogyan és miért került egy az autónál épp csak szélesebb olasz utcába a felvételen látható drága szuperautó, egy Ferrari Roma…

részletek

Ütközés lett a szinkrontolatás vége

Kissé mulatságos jelenetet rögzített egy kamera: az út két oldalán egyszerre döntött úgy két sofőr, hogy kitolat az útra, aminek az lett az eredménye, hogy összekoccant a két autó hátulja.

részletek

Brutál sportautók debütáltak idén is Goodwoodban

A Goodwood Festival of Speed rendszerint helyszíne versenygépek és utcai szuperautók bemutatkozásának, a 2021-es kiadás pedig még különlegesebb annál fogva, hogy a tavalyi rendezvény elmaradt. Íme néhány újdonság a hegyi pályáról: Lotus Emira, Aston Martin Valkyrie, Lamborghini SCV12, Glickenhaus SCG007, Toyota GR 86, Ineos Grenadier, BMW 2 Series, Ferrari SF90 Aperta, McLaren Artura.

részletek

Hőkamerán, hogy milyen forróak a magyar utak

A nyári hőség nem kímél sem élőt, sem élettelent, mint arra a Magyar Közút is igyekezett felhívni a figyelmet. A ritka, hőkamerás felvétel az M7-es autópályán készült, az egyik legmelegebb időszakban.

részletek

Így törik össze a világ legdrágább autóit

Minden autó életében fontos pont a törésteszt, melyen meg kell felelniük a szigorú biztonsági követelményeknek. Ez akkor válik igazán érdekessé, ha például méregdrága sportautókról van szó.

részletek

Régen az autóreklámok is menőbbek voltak

Az ember néha hajlamos úgy gondolni, hogy régen minden jobb volt, a Peugeot legendás reklámjait látva viszont ez lehet tényleg igaz. Annak idején igazán látványos filmekkel adták el a termékeiket.

részletek

Felismered a roncsból, milyen autó volt?

Egy különleges, kissé bizarr témájú kvízbe futottunk: roncsok alapján kell beazonosítani, milyen típusú néhai autót látunk. Ti hány találatot értetek el?

részletek

Egy teherautó kereke röptette meg a kocsit

Döbbenetes jeleneteket rögzített egy kamera: annyira szerencsétlen szögben találta el az elguruló kerék mögött érkező autós az abroncsot, hogy az óriási balesetet és károkat okozott.

részletek
Olvastad már?