Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 19. szerda

AutósVideó

A Porschét is legyorsulja a horvát elektromos autó

Még kész sincs a Rimac C_Two teljesen elektromos sportautó, de a horvát cég alapító-vezetője máris összemérte a tudását egy Porsche Taycan Turbo S-sel – amelyet le is nyomott…

részletek

Páros lábbal ugrott be az autó ablakán

Azt hitte, terrortámadásra készül az autós, ezért páros lábbal beugrott az ablakon keresztül, hogy megállítsa a később le is tartóztatott férfit.

részletek

Komoly balesetet okozott a csigalassú autós

Teljesen érthetetlen, miért haladt ilyen lassan a sofőr az autópályán, ráadásul mindezt a belső sávban tette – elkerülhetetlen volt, hogy valaki hátulról belecsapódjon.

részletek

A Honda 2003-as videójánál ma sincs tökéletesebb

Az egész úgy kezdődött, hogy a kis fogaskerék nekigurult a nagy fogaskeréknek, aztán még két percen át különféle dolgok történtek, a végén pedig kecsesen legördült a trélerről a Honda Accord. Mi sem természetesebb ennél!

részletek

Vevőcsalogató: Mucsi Mustangot népszerűsít

A szalonban Mucsi Zoltán mutatja be a Bullitt Mustangot az érdeklődőknek ebben az április 1-jei reklámban – az ő utánozhatatlan stílusában.

részletek

Új fejezet: Vettel a főszereplő az Aston Martin DBX reklámjában

Az Aston Martin új reklámfilmjében már az F1-es csapat sztárigazolása, Sebastian Vettel a főszereplő és narrátor. A német havas tájon utazik a márka ötajtós luxus-SUV-jával, miközben élete új szakaszáról elmélkedik. Néhány másodperc erejéig a DBX átváltozik a pályán száguldó F1-es versenygéppé.

részletek

Elképesztő autós adok-kapok Budapesten

Hihetetlen jelenetek játszódtak le néhány napja a Rákóczi úton, ahol két sofőr annyira felhúzta magát a másikon, hogy a többi közlekedő biztonságára fittyet hányva kezdtek előzgetős erőfitogtatásba.

részletek

Pedig ő tényleg csak segíteni akart

Az oldalára dőlt autót szakértő kezek fordítják vissza a kerekeire, nem gondolva, hogy még nagyobb amortizálás lesz a vége, miután a jármű önálló életre kel...

részletek

Szirénázó mentőt követve előzgetett az autós

A mentőautó miatt lehúzódó autósok között megnyíló sávot használta ki a záróvonalra is fittyet hányva és kis híján balesetet okozva néhány napja a szombathelyi opeles.

részletek

Bemutatták a világ első repülő versenyautóját

Ha már a levegőben van, akkor hívhatnák versenyrepülőnek is, de a fejlesztő, az Airspeeder ragaszkodik a versenyautó megnevezéshez. A tervek nagyratörőek: szeretnének a közeljövőben bajnokságot is rendezni ilyen ember által vezetett gépek számára.

részletek

Elképesztő: Hóból építettek LaFerrarit a litvánok

Nem gyerekrajz egy papíron, és nincs is egy igazi LaFerrari a hó alatt. A hószobrászat művészete és az autók iránti rajongás egészen döbbenetes alkotást szült az észak-litvániai Panevezys körzetben.

részletek

50 km/h körüli tempóval tolatott az opeles

Egészen szürreális felvételt rögzítettek néhány napja az 1119-es úton: egy autó nagy tempóval tolatott egy kisteherautó kíséretében.

részletek
Olvastad már?