Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 3. péntek

Állatok

Zseniális kabalaállatokat kapott az F1-es mezőny

A Mexikói Nagydíj szervezői idén is kitettek magukért, és olyan különleges ajándékkal lepték meg a pilótákat, amihez foghatót még biztosan sohasem vihettek haza.

részletek

A Formula-1 kész állatkert

Igen gyakran jelennek meg állatok a száguldó cirkuszban, akár szimplán az autó tervezője gondol egy merészet a festésnél, időnként pedig a támogató emblémája hozza magával. Melyek a leghíresebbek?

részletek

Életképek egy kétszeres Európa bajnok hétvégéjéről

Sűrű hétvégéje volt Kiss Norbinak. Bár - elvileg - versenyhétvégéi közötti pihenőjét tölti, az MTVA motorsport szakkomentátoraként, az M4 Sportcsatornán F1-et szakértett, és közben állatmenhelyet épített a Heves megyei Kápolna településen.

részletek

Ilyen az, amikor megvadult kosok közé kerülsz

Mármint autóval: szemlátomást a videóban szereplő két állat nem igazán akar tudomást venni arról, hogy körülöttük kocsik szeretnének elhaladni. Egyikük közelről meg is vizsgálja az egyik járművet.

részletek

Magyarországon jótékonykodott Hamilton

A Mercedes F1-es világbajnoka ismét összekötötte a kellemest a hasznossal. Magyarországra érkezve 28 millió forintért vásárolt magának autót. A vételár összegét jótékony célokra fordították.

részletek

Állatságok - F1-es pilóták házi kedvencei

Azt gondolhatnánk, hogy a Formula-1-es pilóták sok elfoglaltságuk és a kevés otthon töltött idejük miatt nem tartanak állatot – ennek ellenére jó néhány olyan versenyző van, aki megosztja otthonát egy vagy több kutyával vagy cicával, sőt családtagnak tekinti őket. Szerencsés esetben a pilóta magával viheti kedvencét utazásaira és a versenyekre is, a többiekre valószínűleg az otthon maradt családtagok vigyáznak, míg a gazdi távol van.

részletek

Ne rángasd a kormányt...

Közhelyszerű alapszabály, hogy ha állatok tűnnek fel az úton, nem szabad elrántani a kormányt, mert balesetet okozhatunk – a videón szereplő litván sofőrnek ez nem jutott eszébe, amikor "megtámadta" egy gólya...

részletek

A legszerencsésebb állati túlélők

Autósofőrként kevés riasztóbb jelenetet tudunk elképzelni annál, mint amikor valamilyen állat egyszer csak, egyik pillanatról a másikra megjelenik előttünk az úton. De ami még nekünk, az autóban ülve is riasztó, milyen lehet az a védtelen állatoknak?

részletek
Olvastad már?