DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Egyéb

Divatos kiegészítők a Forma–1-es rajongóknak – mit vegyen fel egy motorsportrajongó?

A Forma–1 olyan, sokak által kedvelt autósport, hogy külön divatja alakult ki. Aki kicsit is szereti ezt a versenyt, annak pedig igazán kedves lehet, ha olyan ruhadarabot választ, amin rajta lehet a kedvenc csapata logója, vagy bármilyen más jelkép az F1-ről. Szerencsére a rajongóknak nem kell visszafogni magukat, egész márkacsoportok épültek arra, hogy kizárólag eredeti, jelzett minőségű F1-es ruhákat és cipőket készítsenek.

 

divatos-kiegeszitok-a-forma-1-es-rajongoknak-mit-vegyen-fel-egy-motorsportrajongo



F1-es cipők a Puma képviseletében? Igen!

A Puma márka a Forma–1 lábbelik és sportruhák hivatalos gyártójának számít. A kezei alól különféle versenyautó-márkák cipői is kikerülnek, méghozzá egyedi tervezésekben. Pontosan emiatt ezek a cipők nem csak minden rajongó álmai lehetnek, hanem kifejezetten minőségi darabokról van szó. Ha szeretnénk egy cipőt például a Ferrari dizájnjában, akkor egyértelműen a https://www.ecipo.hu/puma.html linkre kell kattintanunk, hogy megvehessük álmaink ferraris lábbelijét. Nem fogunk csalódni, hiszen eredeti Puma által gyártott bejegyzett márkáról és dizájnról van szó. Na de mikor kezdődött ez? A sportmárka 2019 óta hivatalosan szerződött gyártója és partnere a Forma–1-nek. Ez azt jelenti, hogy a lábbeliken kívül tulajdonképpen mindent gyárthatnak és tervezhetnek, amit a Puma eddig a saját márkája alatt is készített. Vagyis nem csak a cipőnk lehet minőségi F1, de akár pulcsit, nadrágot, ruhát és sporttáskát is beszerezhetünk.

f1-escipokapumakepviseletebenigen

Mit találhatunk még a F1-divat berkein belül?

Valójában, ha az igazat akarjuk tudni, egészen sokféle termék kapható a Forma–1 tervezésében. A cipőkön kívül ezerféle ruhadarab közül választhatunk, sőt még a kedvenc csapatunk eredeti dizájnú ruházatát is megvásárolhatjuk. A ruhák és a cipők kialakításakor mindenféle stílus képviselőjére gondoltak. Ezért ha valaki nem szereti a túl kirívó logóval ellátott darabokat, az is megtalálja a diszkrétebb modelleket. Pontosan emiatt ezeket a ruhákat és cipőket nem csak a szurkoláshoz érdemes felvenni. A legtöbb típus ugyanis kifejezetten utcára készült és remek kiegészítője lehet akármilyen hétköznapi viseletnek, legyünk akár urak, akár hölgyek. Merthogy csajos cuccok is bőven akadnak a márkacsoport tervezésében annyira, hogy még F1-es női cipőt is találhatunk magunknak például a https://www.ecipo.hu/puma-noi-cipok linken.

Hogyan hordjuk megfelelő F1-es ruházatot?

A Forma–1-es ruházat egy olyan külön stílust képvisel, amit nem lehet bárhová sorolni. Az F1-es termékek ugyanis annyira ikonikusak, hogy nehéz őket csak úgy felvenni. Valamiért kialakult egy olyan szisztéma, hogy aki Forma–1 kiegészítőt vagy cipőt vesz fel, akkor ott annak a márkának illik dominálni. Pontosan emiatt, ha például egy Ferrari cipőt választunk, akkor a szettünkben a Ferrari domináljon, és ne egy olyan ruhával egészítsük azt ki, ami elvinné a show-t az egyébként gondosan és nagy kreativitással megtervezett cipőkről. Merthogy ezek azok is. Egy F1-Puma sportcipőt egyáltalán nem lehet egy kalap alá venni egy átlagos Puma sportcipővel. Ugyanis ezek a cipők kuriózumok, minden modelljük az adott témát tükrözi vissza. Vagyis a Ferrari esetében a dizájnban, a formákban is egyértelműen visszaköszönni látszik a sportautók áramvonalassága, a dinamikusság és a minőségi lendület. Pont ezért ezeket a cipőket sok rajongó kifejezetten gyűjti. Vagyis limitált kiadású értéket képviselnek, ezért nem illik csak akárhogy hordani őket.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: