DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Apa lett a Doktor: megszületett Rossi kislánya

Nem akármilyen időzítés: a MotoGP-szezon első napján adta hírül a visszavonult olasz motoros legenda, hogy megszületett első gyermeke, aki a Giulietta nevet kapta szüleitől.

Ha imádod a MotoGP-t és nem szeretnél semmiről lemaradni, akkor csatlakozz a Formula MotoGP Facebook-csoportunkhoz, ahol még több hírről és információról számolunk be a MotoGP és egyéb motoros bajnokságok kapcsán!

Valentino Rossi tavaly nyáron, alig néhány nappal a visszavonulása bejelentése után tudatta a közösségi médiában, hogy párja, Francesca Sofia Novello gyermeket vár, méghozzá egy kislányt.

Nos, pénteken, azaz épp a 2022-es MotoGP-idény első napján adta hírül a kilencszeres világbajnok barátnője, hogy megszületett a gyermek: „Mama és baba, a fellegekben járok! Üdv itt, Giulietta Rossi” – írta Instagram-posztjában, amellyel egyúttal a kislány nevét is elárulta.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

FRANCESCA SOFIA NOVELLO (@francescasofianovello) által megosztott bejegyzés

 

Rossi 26 évnyi versenyzés után a tavalyi esztendő végén, közel 43 évesen, kilenc vb-címmel és 115 nagydíjgyőzelemmel a háta mögött búcsúzott el a MotoGP-től, de a versenypályáktól idén sem marad távol, hiszen GT-versenyeken láthatjuk majd a Doktort.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: