DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Táncos műsorban szerepel a doppingeltiltott MotoGP-s

Ha már a motorversenyzői karrierjének alighanem lőttek az eltiltása miatt, egy tv-műsorban tűnik fel az egyszeres nagydíjgyőztes Andrea Iannone – méghozzá az előző győztes oldalán.

Andrea Iannone másfél évtizedig volt a gyorsaságimotoros-világbajnokság mezőnyének tagja, a 125-ösök, a Moto2-esek között is több győzelmet aratott, sőt a MotoGP-ben ő szerezte meg a Ducati számára hosszú évek után az első diadalt. 2019 végén azonban kisiklott a karrierje, amikor pozitív doppingtesztet produkált, amelynek végén hiába próbálkozott többszöri fellebbezéssel és tartott ki mellette a végsőkig akkori csapata, az Aprilia, négyéves eltiltással sújtották.

Ezzel az olasz motorversenyzői karrierjének alighanem vége is, hiszen mire lejár a felfüggesztése, már 35 éves lesz, így a kora és a többéves kihagyás okán aligha fognak érte kapkodni a gyártók. Mindenesetre Iannone így sem tűnik el a rivaldafényből: a celeb életmódot eddig sem megvető motoros ugyanis feltűnik a Dancing with the Stars hírességeket felvonultató táncos műsor olaszországi kiadásában. Iannone partnere ráadásul az előző kiírást megnyerő Lucrezia Lando lesz. „Tavaly nyert, és idén ismételni akar. Nagy sz*rban vagyok!” – kommentálta az exversenyző az Instagram-oldalán.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Andrea Iannone (@andreaiannone) által megosztott bejegyzés

 

Nem az olasz az egyetlen korábbi MotoGP-s, aki a versenyzői karrierje után sztárműsorokban tűnt fel az utóbbi időszakban: az ötszörös világbajnok Jorge Lorenzo tavaly az Álarcos énekesben egészen a negyedik helyig jutott.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: