Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 22. péntek
Bulvár

Jótékonysági vacsora Kiss Norbival a Sulyom Tájétteremben St. Andrea borokkal

Jótékonysági vacsorát szervez Kiss Norbi világ- és többszörös Európa-bajnok autóversenyző szeptember 15-én, délután 4-től a Tisza-tónál Sarudon, a térség egyik legkülönlegesebb és legminőségibb gasztronómiai kínálatát nyújtó Sulyom Tájétteremben.

Jótékonysági vacsorát szervez Kiss Norbi világ- és többszörös Európa-bajnok autóversenyző szeptember 15-én, délután 4-től a Tisza-tónál Sarudon, a térség egyik legkülönlegesebb és legminőségibb gasztronómiai kínálatát nyújtó Sulyom Tájétteremben. Norbi ezzel is segíteni szeretné alapítványa, a Macskaárvaház állatmentő munkáját. A hatszoros magyar bajnokként is jegyzett állatvédő autóversenyző kezdeményezése mellé nem csak Kücsön Gyula, az étterem tulajdonosa, de Komjáthy Andrea ügyvezető és Berecz Ádám séf is odaállt, így mindannyian önkéntes munkában látják vendégül Norbi jótékonykodó vacsorapartnereit. A jótékonysági vacsora borász partnere pedig nem más ,mint a St. Andrea pincészet: Dr. Lőrincz György és ifj Lőrincz György tulajdonosok személyesen tartanak borkóstolót a vendégeknek, akik egy-egy különleges üveg S.t Andrea bort is kapnak ajándékba. 

"Fantasztikus érzés, hogy Magyarország egyik legjobb étterme, a Sulyom Tájétterem, és a nemrégiben a világ egyik legjobb borászatává választott St Andrea állt mellénk. Kücsön Gyula, Berecz Ádám és Lőrincz Gyuriék nem csak a gasztronómia és a borászat, de a jótékonyság világbajnokai is" - fogalmazott Kiss Norbi, aki néhány nappal ezelőtt a St. Andrea Pincészetben vett részt egy egyeztetésen, ahol Berecz Ádám, a Sulyom Tájétterem séfje és a ifj Lőrincz György hangolta össze a jótékonysági vacsora étel- és borkínálatát.

st andrea1"Elkötelezettek vagyunk a természetvédelem, az állatok védelme iránt, az egész Sarudi Élményfalu arról szól, hogy a minket körülvevő világot tisztelve tudjunk kikapcsolódni, vízi sportokat űzni, és általában élményeket gyűjteni" - fogalmazott Kücsön Gyula, a Sulyom ötletgazdája, aki szerint a szeptember 15-i jótékonysági vacsora kiváló alkalom lesz arra is, hogy az egész évben nyitva tartó Sulyom Tájétterem a főszezon nyüzsgése után új ételekkel, borokkal kiegészítve "átálljon" a borvacsorákkal, rendezvényekkel, kulturális és művészeti programokkal tűzdelt őszi, téli üzemmódra. 

Éppen ezért Berecz Ádám, a Sulyom séfje már az új, őszi étlap kínálatának egyes fogásait teszteli és hangolja össze a borkínálattal Norbi jótékonysági vacsorájára készülve. 

st andrea2

"Ahogy belehallgattam a borokról és ételekről szóló beszélgetésbe, meggyőződhettem róla, hogy a borászat és a gasztronómia Forma-1-ébe csöppentem" - meséli nevetve Norbi, aki csak azt kérte Berecz Ádám séftől, hogy a szeptember 15-i jótékonysági vacsorája alkalmából növényi alapú fogásokat szolgáljanak majd fel a vendégeknek. 

Berecz Ádám hozzátette: különleges kihívás számára, hogy ebből az alkalomból még a hétköznapokon húst evők számára is különleges, ízletes fogásokat készítsen. 

Mint megtudtuk, Kiss Norbi jótékonysági vacsoráján maximum harminc fő tud részt venni. Ára húszezer forint fejenként, amely a vacsorán kívül a borkóstolót, egy üveg St. Andrea bort, valamint Kiss Norbi partnereinek, a káli Globalplant Garden kertészetnek az ötezer, és a Hotel Panoráma wellness hotelnek a tízezer forintos ajándékutalványát is tartalmazza. Így aki részt vesz Kiss Norbi társaságában a Macskaárvaház javára rendezett estén, Norbi társaságán, ízletes ételeken, borokon kívül ezekkel az ajándékokkal is távozhat. Már aki távozni akar: Sarudon ugyanis arra is lehetőség van, hogy a vacsorát követően az Élményfalu minőségi szállásai közül valamelyiket lefoglalva, bárki ott töltse az éjszakát és a másnapot is. 

st andrea4

Kücsön Gyula elmondta: a Tisza-tó és környéke a nyári főszezonon kívül is csodálatos élményeket és szabadidős, valamint sportolási lehetőségeket kínál, így a Sulyom Tájétteremben vacsorázók egész évben, akár még a téli hónapokban is dönthetnek úgy, hogy vacsora után maradnak. 

"Így teszünk mi is kedvesemmel, Mártival, akinek a jótékonysági vacsora alatt megtekinthetők legjobb fotói kinagyítva, bekeretezve, amelyek között olyan, a Kamion-Eb futamain készült képek is szerepelnek, amelyek bepillantást engednek a száguldó nagyvasak cirkuszának titkos világába" - mondja Norbi, hozzátéve: Márti fotói is megvásárolhatóak lesznek, és az így befolyó pénz is természetesen teljes egészében az állatmentő munkát segíti majd. 

Norbi állatvédelem iránt is elkötelezett szurkolói már nyitottak is egy kifejezetten erre a célra létrehozott mail-címet: aki részt venne a vacsorán, írjon a jotekonysagivacsora@gmail.com címre, ahol asztalt foglalhat és minden esetleges kérdésére választ kap. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?