DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Grosjean most inkább nem tűzijátékozott

Marc Marquez ünnepélyesen felgyújtotta 2020-at, Kimi Raikkönen a jövőnek üzent, Daniel Ricciardo büszkén jelenti, hogy nem részegedett le, George Russellről viszont ez nem feltétlenül mondható el. Így köszöntötte az újévet a motorsportvilág.

"A dobogón sohasem kóstolhattam meg (sajnos), de nagyon finom!" - írja Romain Grosjean a Carbon pezsgőjéről, amely 2017 és 2019 között volt az F1-es díjátadók hivatalos itala. A bahreini lángokból egy hónapja kimenekült francia egy másik üzenetben, még éjfél előtt azt is írta: "Ma este lehet, hogy kihagyom a tűzijátékozást."

EqlQwvnXMAQTZ5r



 

Daniel Ricciardo: "Ezen a ponton általában már részeg vagyok. Köszönöm, 2020, hogy megváltoztattál!"

EqmuUS8XMAMtlcl



 

Kimi Raikkönenék minden fotójáról a családi idill sugárzik, ám ez az újévi kép azért különleges, mert a szintén rajta szereplő kislányuknak hagyott egy üzenetet a leírásban a finn pilóta: "Édes kicsi Rianna, ha valamikor megtalálod ezt a képet, ne csinálj így 2035-ig." 

EqlbP_AXIAEnb80



 

Valtteri Bottasnak a szó legszorosabb értelmében tele lett a hócipője 2020 végére, mialatt felgyalogolt az 1029 méteres Saana-csúcsra a finn-svéd-norvég hármashatár közelében. 

Clipboard_2



 

Charles Leclerc: "2020, jobban utáltalak, mint amennyire szerettelek. 2021, légyszi legyél jobb mindenkihez."

EqmXmCUXUAchfJ9



 

Vannak, akik a legapróbb nyomok után kutatva megszállottan figyelik a versenyzők közösségi profiljainak változásait. Így derült ki, hogy Carlos Sainz első dolga volt éjfélkor, hogy módosítsa a bemutatkozószövegét, miszerint immár a Ferrari Formula-1-es versenyzője.

EqmjDf2XAAA6P5L



 

George Russell ezt a vígadós képet osztotta meg már délután 5-kor. A gyanú szerint nem ez volt az első pohár, amivel koccintott.

EqlQAhWWMAUDpHQ



 

Danyiil Kvjat itt a híres DiCaprio-féle köszöntős képet próbálta leutánozni, vitatható sikerrel.

134752792_738420210424911_7611959551907881245_n



 

Semmilyen ünnep nem elképzelhető kutyás kép nélkül, ezért ezúttal Mick Schumacher volt a felelős. A friss Haas-pilóta boldog és főleg biztonságos újévet kíván.

EqlbshSXEAEpJbY



 

"Elég volt 2020-ból" - mutatja be Marc Marquez, akinek kezében az év tényleg elég! A spanyol számára az év általános problémáit saját jerezi balesete is tetézte, ami miatt kihagyta a teljes MotoGP-szezont.

EqkkRqgW8AIcm4l

A nyolcszoros világbajnok emellett az alábbi rövid videóval saját 2020-as évét ahhoz hasonlította, amikor egy évvel korábban teátrális körülmények között feladta az Amerikai Nagydíjat.



 

Sebastien Ogier: "Szükség lesz egy pár italra, hogy elfelejtsük ezt a sz.r 2020-at."

EqmSpqpXUAArbBg



 

Hogy nézett ki az újévezés a sivatagban? Erre a Dakar-újonc Mattias Ekström tett egy kis előrejelzést, aki az autó bejáratásával kezdte az év utolsó napját, majd nyugodt vacsorát és pihenőt helyezett kilátásba.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: