Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 26. kedd
Bulvár

Megműtötték Jenson Button 10 hónapos kisfiát

A korábbi világbajnok és Brittny Ward első gyermekének csípőízületét kellett korrigálni. A szülőkre nehéz következő hónapok várnak, de a lényeg, hogy a kis Hendrix jól érzi magát.

A 2009-es világbajnok Jenson Button és korábbi Playmate menyasszonya, Brittny Ward 10 hónapos fia, Hendrix jól van, miután műtéten esett át – osztották meg a szülők.

A kisfiút a csecsemőkre leggyakrabban jellemző rendellenességgel, csípődysplasiával kellett operálni nem megfelelően kifejlődött csípőízületi vápája miatt. Átlagosan 1000-ből egy-két csecsemő kényszerül korrekcióra a betegség miatt. Az időben felismert és kezelt betegség jól gyógyítható.A pár mosolygós képeket posztolt a műtéten átesett kis Hendrixről: lábait rögzíteni kellett, hogy ne mozgathassa őket, de a fiú ennek ellenére is láthatóan jól érzi magát. Szüleinek viszont a következő három hónapban különösen oda kell majd figyelniük a csemetére.

„Bemutatom Gipszfiút, a legújabb szuperhőst!” – posztolta az apa Instagramon fotók társaságában. „A műtétet követően kis barátunk jól érzi magát, átkozottul zavarban van, de egészséges.”

„Te vagy az én hősöm, Hendrix Button!” – osztotta meg követőivel Brittny Ward. „A következő három hónap kihívás lesz, de aztán ez az egész távoli emlékké válik. Lefogadom, hogy nem is bírjuk majd tartani veled a tempót, ha lekerült a gipsz.”

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Introducing Spica boy! The newest superhero post surgery our little dude is doing well, bloody confused but healthy. #hipdysplasia #spica #spicacast #hipdysplasiaawareness credit @brittnyward aka Momma

Jenson Button (@jensonbutton) által megosztott bejegyzés,

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?