Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. március 3. szerda

BrittnyWard

Button párja ismét gyermeket vár

A 2009-es F1-es világbajnok és menyasszonya, Brittny Ward bejelentették: rövidesen kistestvére születik majd Hendrix Buttonnak – ráadásul ezúttal lány érkezik a családba.

részletek

Topless szelfivel dobja fel a járvány szürke hétköznapjait Button párja

Brittny Ward hiányos öltözetben mutatta meg, hogyan néz ki kilenc hónappal a közös gyermek születése után. A párna-kihívást is teljesítette már.

részletek

Megműtötték Jenson Button 10 hónapos kisfiát

A korábbi világbajnok és Brittny Ward első gyermekének csípőízületét kellett korrigálni. A szülőkre nehéz következő hónapok várnak, de a lényeg, hogy a kis Hendrix jól érzi magát.

részletek

Szépen gömbölyödik Button menyasszonya

A 2009-es F1-es világbajnok kedvese, Brittny Ward várandósan is lelkesen használja a közösségi oldalakat, így nyomon követhetjük terhességét is.

részletek

Másodszor is megnősül Jenson Button

A Formula-1 2009-es világbajnoka korábban egy évig volt házas. Instagram-posztjában tudatta a világgal, hogy eljegyezte barátnőjét, a korábbi playmate Brittny Wardot.

részletek

Button visszavonult, de a kedvese még nem!

Brittny Ward, az F1 visszavonult 2009-es világbajnokának párja sosem a szégyenlősségéről volt a híres – körülnéztünk a közösségi oldalain, mit mutatott meg magából az elmúlt időszakban.

részletek

Mit csinált Button, amíg a többiek versenyeztek?

Az egyszeres világbajnok az idény hatodik nagydíján, Monacóban tér vissza az F1 mezőnyébe. Instagram-oldala segítségével bemutatjuk, mivel töltötte idejét az elmúlt két hónapban, a szezonkezdet óta.

részletek

Mit csinál mostanában Brittny?

Jenson Button kedvese mindig is roppant aktív volt a közösségi médiában, s nincs ez másként mostanság sem - és mivel úgy tűnik, hogy az F1-es "WAG" köréből ő az egyik legnépszerűbb, idejét éreztük ismét bemutatni, mit csinál mostanság.

részletek

Button kedvese nem nagyon vesz fel ruhát!

A korábban több meztelen fotósorozatot készítő Brittny Ward mostanában elég sűrűn jelenik meg a közösségi médiában az illendőnél kevesebb ruhában...

részletek

Már Buttonék kutyájának is van Instagramja

Mostantól nem csak Lewis Hamilton mondhatja el magáról, hogy közösségi oldallal rendelkeznek a kutyái: a 2009-es világbajnok és kedvese folyamatosan posztol a Storm névre hallgató házi kedvencükről.

részletek

Szexi gabonapehely-reklámban szerepel Button kedvese

A tulajdonképpen visszavonuló F1-es világbajnok barátnője, Brittny Ward szereti megmutatni szépségét a közösségi oldalakon, most azonban egy müzli-reklám kedvéért vetkőzött bikinire. Mi megvennénk…

részletek

Los Angelesben edzett Button és barátnője

Alaposan megizzasztotta személyi edzője Jenson Buttont és kedvesét, a gyönyörű Brittny Wardot - a pár egy Beverly Hills-i parkban tréningezett órákon át, a képeket pedig most mi is megmutatjuk!

részletek
Olvastad már?