DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Egyéb

Grosjeanék síbalesete: Kettévágták a nejem!

Nem a várakozásaik szerint, hanem az orvosi rendelőben indult a 2020-as év Romain Grosjean és felesége, Marion számára. A Haas pilótájának nejét síelés közben ütötte el egy hódeszkás, a könnyebb sérülésről képet is közzétettek.

66782437_450406739137151_3662050198289014825_n



Immár hat éve, hogy a Formula-1 világában a „síbaleset” szó hallatán mindenki a kelleténél jobban megretten. Most szerencsére nem kell Michael Schumacher-féle szörnyűségekre gondolni, de Romain Grosjean érthetően rémült meg, amikor felesége, Marion Jolles Grosjean önhibáján kívül balesetet szenvedett a Francia-Alpokban, ahol a házaspár az új év első napjait tölti.

Grosjeanék a közösségi médiában is dokumentálják a történteket, ahol elsőként a feleség mutatta meg felduzzadt ajkát egy ironikus üzenet kíséretében: „2020-ra akaratlanul is kifestettem az ajkaimat síelés közben.”

A pilótának aztán már kevésbé volt kedve finomkodni, amikor a Twitteren kifejezte felháborodását a történtek miatt: „Köszönöm annak a p… hódeszkásnak, aki kettévágta a feleségem, és úgy közlekedett, mint egy bandita. Barátaim, ha kordában tartjátok a sebességeteket a lejtőkön, mindenki jobban jár. Utóirat: Sífutásban sokkal jobbak vagyunk.”

Az incidens az olasz határhoz közel, Bourg-Saint-Maurice-nál történt. Grosjean azonnal az orvoshoz rohant feleségével, és még a váróteremből is bejelentkezett egy aggodalmas-bizakodó szelfivel.

EasyCapture1

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: