DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Raikkönen saját ruhakollekcióval jelentkezett

A finn világbajnok és a West Coast Choppers közösen jelentették be az USA Nagydíj előtt, hogy Kimi Raikkönen saját ruhakollekcióval rukkol elő. Jesse James a Mercedestől kapta meg a pilóta számát.

Kimi Raikkönen ahogy öregszik, úgy okoz minden újabb lépésével meglepetést az F1-es közösség számára. Már az Instagramon való jelenléte is ámulatba ejtőnek nevezhető, ismerve a finn pilóta médiához való hozzáállását, most pedig ismét merészet húzott Raikkönen.

Már Lewis Hamilton és Daniel Ricciardo is azzal büszkélkedhet, hogy saját ruhakollekciója van, s most az ő nyomdokaikba lépett Kimi Raikkönen is, aki a West Coast Choppers nevű cég alapítójával, a magyar tv-nézőknek is ismerős Jesse Jamesszel közösen jelentette be, hogy keddtől már rendelhető is a finn pilóta ruhakollekciója, ami a KIMI by West Coast Choppers nevet kapta.

„A West Coast Choppers központjá már a 2000-es évek elejétől Hollandiában található. Régóta rajongok a Formula-1-ért, és a helyi irányítóink, Rupert és Johan mindig is meg akarták hódítani ezt a területet. Úgy látom, hogy a közösségünk tagjai közül a legtöbben szintén oda vannak az F1-ért” – kezdte Jesse James.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Goodmorning, we had a blast yesterday #kimiraikkonen #westcoastchoppers #jessejames

Kimi by West Coast Choppers (@kimibywestcoastchoppers) által megosztott bejegyzés,

 

„Van néhány barátom a Mercedesnél, akiktől megkérdeztem, hogy nincs-e meg nekik Kimi száma, mivel szükségem volt valakire, aki képviselne bennünket, oly módon, hogy kap egy saját almárkát. Jó ötletnek tartottam, így felhívtam, aztán összeültünk. Sokat beszélgettünk, ez idő alatt pedig a kanadai grafikusunk egyre több tervet dobott elénk. Ahogy telt az idő, egyre biztosabb voltam benne, hogy Kimivel nagyon hasonló véleménnyel vagyunk sok dologról.”

A 2007-es világbajnok is úgy gondolja, ez egy nagyszerű lehetőség mindkettejük számára: „Örülök, hogy ez létrejöhetett. Az évek során rengetegszer kerestek meg, hogy volna-e kedvem ehhez, vagy ahhoz. Viszont ezekbe csak akkor vágtam bele, mikor úgy láttam, hogy helyes lenne és illene hozzám. Ez egyértelműen ilyen dolog, így elég könnyű volt rá azt mondanom, hogy oké, csináljuk.”

„Ez mindenki gyermekeinek szól, nem csak az enyémeknek. Persze ők mindenképp hordani fogják ezeket a ruhadarabokat, ahogyan én is, hiszen én választottam” – mondta nevetve Raikkönen. A kollekcióban megtalálhatóak sapkák, pólók, pulóverek, kabátok és egyéb kiegészítők, férfiaknak, nőknek és gyerekeknek egyaránt. Ide kattintva tudtok szétnézni.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: