DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Szujó Zoltán a jövőjéről: Szépen alakul

Az M4 Sporttól távozó kommentátor beszélt az F1 aktuális dolgairól, de többek között az is szóba került, hogy ki a kedvenc pilótája a korábbi és a jelenlegi mezőnyből.

A vezess.hu készített egy interjút az M4 Sporttól távozó Szujó Zoltánnal, aki konkrétumokat ugyan nem árult el arról, hogy miért távozott és hogy mit tervez a jövőben, de pár szót azért mondott minderről.

szujó



"A távozásomnak megvannak az okai, amelyeket most nem szeretnék megosztani a nyilvánossággal. Az életemnek egy szakasza mostantól a Forma-1-es közvetítések nélkül telik. Talán megírom majd egy könyvben a távozás részleteit. Hogy mit csinálok most? Neves nemzetközi autóipari cégeknek tartok mostanában előadásokat, például a Forma-1 technikájáról. Nagyon érdekelnek a világ autóiparában zajló változások is, és szívesen beszélek ezekről. És hogy hol leszek egy év múlva? Megértem, hogy sokakat érdekel ez is, de egyelőre csak annyit mondhatok, hogy szépen alakulnak a dolgok" - mondta minderről Szujó.

A volt F1-es kommentátor az interjúban beszélt az F1 jelenlegi dolgairól és többe között arról is, hogy ki a kedvenc pilótája - a teljes cikk erre a linkre kattintva elolvasható!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: