DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Egyéb

Jön az esküvő Magnussenéknél

Egy dán bulvárlap, az Ekstra Bladet szerint a Haas versenyzője, Kevin Magnussen eljegyezte barátnőjét, Louise-t, jövőre pedig az esküvőre is sor kerülhet. Magnussen nem is tagad, de sokat nem is akar róla beszélni.

A dán bulvárlap, az Ekstra Bladet információi szerint Kevin Magnussen hamarosan az oltár elé vezeti barátnőjét, Louise Gjorupot, az eljegyzésre pedig már sor is került, ahol a jövendőbeli ara igent mondott a Haas versenyzőjének. A Mexikói Nagydíj helyszínén Magnussen természetesen nem kerülhette el az erre vonatkozó kérdéseket.

„Igen, valóban össze fogunk házasodni, de mivel nem szeretek olyan embereknek beszélni a magánéletemről, akiket nem ismerek, ha nem haragszanak, erről nem is szeretnék többet mondani” - zárta rövidre a dán, amúgy igazi magnussenes válasszal a kérdések özönét.

00118021_078_1



Persze vannak a haasosnak más problémái is, az előző versenyen például 170 grammos (!) üzemanyag-túlfogyasztás miatt zárták ki. „Az egész életemet arra tettem fel, hogy a legjobb versenyzők ellen versenyezhessek az F1-ben, a legjobb autókban ülve. Erre fel most meg úgy megyünk, mint az öreganyám! Frusztráló és idegesítő ez, na meg persze magadat is okolod, amiért nem tudod kihozni a maximumot a szabályok adta kereteken belül.”

Magnussennek egyelőre a mostani hétvégéje sem alakul jól, a Mexikói Nagydíj időmérőjén ugyanis már a Q1-ben kiesett, mivel csak tizennyolcadik lett. Egyvalami vigasztalhatja: az Ekstra Bladet információi szerint a hivatalos esküvői szertartásra jövő nyáron, az F1 szünetében kerülhet sor.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: