DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 5. vasárnap
Egyéb

Perez szponzora beszólt Mexikónak – repült

Az amerikai elnökválasztás izgalmainak hevében az indulatok a tetőfokára hágtak – egyetlen rosszul sikerült, Donald Trump győzelmére utaló tweet miatt bontott szerződést szponzorával Sergio Perez.

A Hawkers napszemüvegmárka hivatalos Twitter-accountján szerdán egy az amerikai elnökválasztás eredményére, illetve Donald Trump azon programpontjára reflektáló tweet jelent meg, miszerint Trump falat épít az amerikai-mexikói határra. A minden bizonnyal viccesnek szánt üzenetben azzal biztatták a mexikóiakat napszemüveg vásárlására, hogy az majd „elfedi a síró szemeiteket, miközben holnap a falat építitek.”

Sergio Perez, aki pár hete lépett partneri kapcsolatra a Hawkersszel, nem sokat hezitált, s azonnal megszakította az együttműködést a márkával, mely mindössze a múlt héten dobta piacra a napszemüveg speciális „Perez-kiadását” Mexikóban körülbelül 11 ezer forintnak megfelelő pesóért. A mexikói pilóta Twitteren közölte döntését:

perez-austin



„Nagyon rossz megjegyzés volt. Ma megszakítom a kapcsolatot a Hawkersszel. Sosem fogom hagyni, hogy bárki is gúnyt űzzön az országomból.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: