DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Ki kivel jár az F1-es csapatvezetők körében?

Az F1-es pilótákat és párjaikat bemutató cikk sikerességét követően most itt a folytatás, amely már a csapatvezetők kevésbé ismert élettársait, családjait veszi sorra.

Geraldine Estelle "Geri" Halliwell  és Christian Horner: A 42 éves angol énekesnő és a Red Bull csapatfőnöke 2014. márciusa óta egy pár, novemberben pedig már bejelentették eljegyzésüket is. A pletykák szerint Horner Geri miatt szakított korábbi partnerével, Beverley Allennel, akivel 14 évig élt együtt és akitől egy gyermeke is született. A Geri a népszerű Spice Girls együttes tagja volt a 90-es években – innen ered beceneve, a Ginger Spice - majd szólókarrierbe kezdett, könyveket írt, filmekben szerepelt és ruhákat tervezett. Hornerhez hasonlóan neki is van már egy kislánya, Bluebell, aki 2006-ban született meg Sacha Gervasi amerikai forgatókönyvírótól.

halliwell_horner



Tamara Gouali és Eric Boullier: Tamarát gyakran láthatjuk férje társaságában az F1-es rendezvényeken és az évente megrendezett jótékonysági divatbemutatókon.

Tamara Gouali Eric Boullier

Carol Weatherall és Ron Dennis: Dennis 2008-ban, 22 év után vált el párjától, Lisától, akitől három gyermeke van. Carol Weatherallal 2010 óta van együtt.

Carol Weatherall Ron Dennis

Susie Stoddart és Toto Wolff: A Williams 32 éves tesztpilótája és a Mercedes-Benz Motorsport  tíz évvel idősebb igazgatója 2011. októberében házasodott össze szűk családjuk körében Capri szigetén. A közeljövőben nem terveznek gyermeket, mert Susie egyelőre a karrierjére koncentrál.

susie toto wolff

Fabiana Flosi és Bernie Ecclestone: Az F1 üzletembere mindeddig háromszor volt házas. Első feleségétől egy lánya született. Válása után volt egy 17 évig tartó kapcsolata, majd az 1982-es Olasz Nagydíjon megismerkedett második nejével, Slavica Radic horvát modellel. Két lányuk van, Tamara 1984-ben, Petra 1988-ban született meg. 23 év házasság után, 2009-ben váltak el. Ecclestone 2012-ben jegyezte és vette el a 37 éves Fabiana Flosit, aki Brazil Nagydíj marketing menedzsereként dolgozott. Ecclestone-nak három unokája és egy dédunokája van.

Fabiana Flosi Bernie Ecclestone

Birgit Wetzinger és Niki Lauda: Az egykori F1-es pilóta 15 év után, 1991-ben vált el első nejétől, Marlene Knaustól. Két fiúk van, Mathias és Lukas, valamint Laudának van egy házasságon kívül született gyermeke is, Christoph. 2008-ban házasodott össze Birgit Wetzingerrel, aki Lauda cégénél dolgozott légiutas-kísérőként. Egy évvel később jöttek világra ikreik, Max és Mia.

Birgit Wetzinger  Niki Lauda

Anna Danshina és Paddy Lowe: Lowe 2012-ben találkozott a nála 20 évvel fiatalabb Anna Danshinával, akit 2013. októberében feleségül is vett. Anna korábban a moszkvai angol nagykövetségen dolgozott vezető beosztásban, majd az Oxford Egyetem Orosz Közösségének elnöke volt.

Anna Danshina  Paddy Lowe

Stefania Bocchi és Maurizio Arrivabene: A Ferrari új csapatfőnökének felesége az a Stefania Bocchi, aki jelenleg Kimi Raikkonen sajtósaként dolgozik a csapatnál. A 46 éves hölgy tolmácsként diplomázott, mielőtt a Ferrari sportmenedzsment vezető sajtóreferensének asszisztense lett, több mint 15 évvel ezelőtt. Arrivabenenek egy lánya van az előző házasságából.

Stefania Bocchi

Virginia (Ginny) Berry és Frank Williams: A Williams alapítója és kedvese 1967-ben ismerkedett meg egy Formula 3-as versenyen, majd hét évvel később házasságot kötöttek. Két fiúk és egy lányuk született – Claire jelenleg is a csapatnál dolgozik. Virginia 1991-ben önéletrajzi könyvet írt ’Egy másfajta élet’ címmel, melyben a csapattal töltött évek tapasztalatairól és férje 1986-os, majdnem végzetes kimenetelű balesetéről írt. Hosszú betegség után, 2013. márciusában hunyt el.

Ginny Williams

Claire Williams és Andrew Murdoch: A Williams helyettes csapatvezetőjének párja, a 36 éves, angol származású Andrew Murdoch korábban Pastor Maldonado, jelenleg pedig Felipe Massa versenymérnökeként dolgozik. Claire a csapat vezetésének átvételével átmenetileg elhalasztotta az anyaságra vonatkozó terveit.

Andrew Murdoch

Monisha és Jens Kaltenborn: Az F1 első női csapatvezetője tanulmányai elvégzése után találkozott leendő férjével, Jens Kaltenbornnal. Hagyományos hindu esküvőjüket a Himalája lábánál tartották. Két gyermekük van, a 12 éves Nirek és 9 Mandira. A család Svájcban, a Sauber gyár közelében él.

monisha jens kaltenborn

 

Rekha és Vijay Mallya: A Force India tulajdonosának első házassága az indiai légi-utaskísérővel, Sameerával meglehetősen rövidre sikerült. Kapcsolatuk alatt egy fiúk született, Siddharth. Mallya 1993-ban házasodott másodszor, felesége, a 44 éves szintén indiai származású Rekha.  A hölgy előző férje a pletykák szerint az üzletember egyik közeli barátja volt. Már két váláson van túl, eddigi házasságából két lány és egy fiú, Mallyával közösen pedig két lánya született, Leanna és Tanya. Rekha legidősebb gyermeke 2003-ban autóbalesetben meghalt. Ideje nagy részét lányaival tölti Kaliforniában, kerüli a médiát és nem szereti az F1-et körülvevő csillogást.

 

Rekha Vijay Mallya 1

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: